DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

RomainGrosjean

Gene Haas még nem őrjöng az F1-es csapat miatt

Gene Haas, a Haas istálló névadó-tulajdonosa nem elégedett az alakulat eredményeivel, de nem dühöng és elkötelezett a folytatás mellett – mondta a formula.hu-nak Günther Steiner csapatfőnök.

részletek

Európában Gene Haas, indul a rendcsinálás?

Európába érkezett Gene Haas amerikai üzletember, a Haas istálló névadó-tulajdonosa, aki a helyszínen tekinti meg a monzai és a mugellói futamokat – árulta el a csapatfőnök, Günther Steiner.

részletek

Magnussen szerződése a küszöbön volt

Kevin Magnussen is a 2016-os F1-es szezonban debütáló Haas istálló jelöltjei között szerepelt, ám ő csak abban az esetben kapott volna lehetőséget a csapattól, amennyiben Romain Grosjean nemet mond nekik.

részletek

A Haas Mexikóban jelenti be másik versenyzőjét

Egyelőre csak találgatások folynak arról, ki lehet Romain Grosjean csapattársa a 2016-ban debütáló Haas F1-es csapatánál – azonban hamarosan minden kérdést megválaszol az istálló.

részletek

„Meglepődtünk, hogy Grosjean igent mondott”

A Haas F1-es csapata nem számított arra, hogy Romain Grosjean elfogadja a felkérésüket a 2016-os szezonra vonatkozóan, így nagyon büszkék, hogy egy ilyen nagy tudású pilótával vágnak neki az évnek.

részletek

Grosjean: Nem gondoltam, hogy sikerülhet

Romain Grosjean nem számított rá, mégis részt vehetett a Q3-ban, Pastor Maldonado viszont várta volna, és mégsem sikerült a továbbjutás – vegyes érzelmek a Lotus csapatánál.

részletek

Grosjean: Bejelentés hamarosan

Míg Pastor Maldonado helye már biztos a csapatnál, addig Romain Grosjean jövőjével kapcsolatos bejelentésre már várni kell – a francia elmondása alapján azonban már nem sokáig.

részletek

Grosjean: Tudjuk, hogyan lépjünk előrébb

Leginkább szombatra várnak javulást a Lotus versenyzői – Romain Grosjean és Pastor Maldonado is úgy gondolja, bőven van még lehetőségük az előrelépésre Szingapúrban.

részletek

Két keréken: Grosjean és a fiatalok

Az emberben jogosan merül fel a kérdés: mit keres a lotusos Romain Grosjean és egy fészekaljnyi fiatal tehetség egy-egy bicikli hátán Anglia esőáztatta földútjain, tetőtől talpig piszkosan? A válasz egyszerű: Enstone-ban csapatépítő tréninget tartanak, melyre kollégánk, Anthony Rowlinson is hivatalos volt.

részletek