DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

RalikrosszEB

Négy magyar is top 10-ben végzett az Európa-bajnokságon

A WRX Németországban is elmaradt, a két Eb-kategória azonban befejeződött. Az RX1-ben Kárai és Benyó, az RX3-ban Körmöczi és Szíjj végzett első tízben a 2023-as értékelésben.

részletek

Botladozó sztárok a másodosztályban, visszalépés, újabb magyar dobogó

Furcsa ralikrosszversenyt rendeztek Belgiumban a világbajnokság nélkül, de a WRX szereplőivel – akik közül egyedül a szokatlan kategóriát is domináló Kristofferssonnak jött ki a lépés.

részletek

Kristoffersson nyerte a 100. vb-hétvégét, Kárai dobogón Hellben

Parázs hétvégével, szokásos győztessel ért mérföldkőhöz a WRX. A magyarok közül Kárai Tamás remekelt az Euro RX1-ben.

részletek

Vb-nyitány, magyar döntős Portugáliában

Mindent nyert Johan Kristoffersson a WRX szezonnyitóján. Az ugyanitt tartott Európa-bajnokságon az RX1 kategóriában az előfutamokon Benyó Máté remekelt, döntőbe viszont Kárai Tamás jutott be.

részletek

Lengyel és lett győzelem, magyar dobogó a Ralikrossz Európa-bajnokságon

Az RX3 döntőjében a harmadikként befutó Körmöczi Balázs és Ficza Ferenc, az RX1 fináléjában Benyó Máté szerepelt – mindhárman életük első Eb-szereplésükön érték el a bravúrt.

részletek

Itthon és nemzetközi fronton is kiválóan teljesített Kárai Tamás

A hazai versenyek mellett az Európa-bajnokság volt a fókuszban a tapasztalt pilóta számára, aki 2021 után idén is elképesztő évet tudhat maga mögött.

részletek

Hihetetlen család: Három Mózer versenyzett idén

2022-ben sem lassítottak Mózerék, miután a családfővel ebben az évben is komolyan számolni kellett az Európa-bajnokság mezőnyében, míg fiai közül Márk után már Kristóf is megmérettette magát a Swift Hybrid RX Cup legjobbjai között.

részletek

Lemaradtak a magyarok a döntőbe jutásról a hazai Eb-versenyen

Ígéretesen indult a hazaiak számára a magyar Ralikrossz Európa-bajnoki forduló, de végül sajnos egyik kategóriában sem jutottak be a házigazdák a legjobb öt közé. Kárai Tamás és Szíjj Zsolt harmadik helyet értek el az RX1, valamint RX3 elődöntőjében a 2013 óta először megtartott versenyen.

részletek

Nyirád újra Európa-bajnoki versenyt rendezne

Nagyok a célok a Vörös Katlanban: a ralikrossz és autókrossz Európa-bajnokságát fogadná a pálya, emellett több magyar bajnokit és amatőr versenyeket is tartanának Nyirádon, mondta el Kárai Tamás, a pálya egyik új tulajdonosa.

részletek

Nyerő joker, büntetés és domináns bajnok

Portugáliában versenyzett a Ralikrossz-világbajnokság, ahol Niclas Grönholm jokartaktikája révén győzött – csapattársa, Szabó Krisztián negyedik lett. Ugyanitt véget ért az RX3 Európa-bajnokság szezonja.

részletek

Magyar dobogós siker az Európa-bajnokságon

Kárai Tamás két évvel ezelőtti utolsó dobogója helyszínén újra harmadik lett a Ralikrossz Európa-bajnokságon. Szabó Krisztián a WRX-ben ismét a döntőig jutott.

részletek

Döntős magyarok a svéd Mágikus Hétvégén

Jól szerepelt a magyar brigád a ralikrossz klasszikus helyszínén, Höljesben: a világbajnokságon Szabó Krisztián ötödik lett, az RX1 Európa-bajnokságon ketten, Kárai Tamás és Csucsu is a legjobb hat közé kerültek.

részletek