Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

Rahal

Ki hogyan lehet bajnok az IndyCarban?

Magyar idő szerint vasárnap este 23 órakor rendezik az IndyCar szezonzáróját Sonomában, cikkünkben összeszedtük, milyen kimenetelek lehetségesek a bajnok címet illetően.

részletek

Rahal újabb lépést tett a bajnoki cím felé

Inkább taktikai, mintsem kerék-kerék elleni csaták jellemezték az IndyCar mid-ohiói futamát: az utolsó kerékcsere-szakasz után az amerikai állt az élre, és vissza sem nézett, második győzelmét szerezve idén.

részletek

Kicsúszhat-e az IndyCar-bajnoki cím Montoya kezei közül?

A matematika szerint természetesen, sőt, tavaly Power és tavalyelőtt Dixon is sokkal nagyobb ponthátrányt dolgozott le - a kolumbiainak most új kihívója akadt Graham Rahal személyében.

részletek

IndyCar: Hajmeresztő verseny Fontanában!

Bő három órás száguldás és akció után Graham Rahal húzta be a fontanai diadalt, mely második győzelme az IndyCarban - a balesetekkel tűzdelt versenynek Ryan Briscoe óriási bukása vetett véget.

részletek

Retro - Newey egy napon két csapathoz igazolt

2001. június 1-je zűrzavaros nap volt a McLaren, de különösen Adrian Newey életében, aki néhány óra különbséggel jelentette be, hogy a Jaguarhoz távozik, majd pedig hogy mégis Wokingban marad.

részletek

Power lehengerelte a mezőnyt Indianapolisban

Miután legfőbb riválisai leírták magukat a rajt után, a zseniálisan versenyző Graham Rahal pedig nem tudott közel kerülni hozzá a hajrában, a címvédő rajt-cél győzelmet szerzett a második Indianapolisi Nagydíjon.

részletek

Új győztest avattak az IndyCarban

Az IndyCar idei negyedik, a Barber Motorsport Parkban rendezett versenyén Josef Newgarden pályafutása első győzelmét szerezte, míg a nap legbalszerencsésebb versenyzője Helio Castroneves lett.

részletek

F1-Archív: Barrichello még ma is versenyezne...

...ha betartotta volna, amit tizenkét éve megfogadott. De szó volt a hírekben április 8-án Alonso első mclarenes győzelméről, az F1-ből kilépő gyártók új sorozatáról és Villeneuve második bajnoki címéről is.

részletek
Olvastad már?