DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Prodrive

A Toyota újonca vezet, Al-Attiyah bajba került Abu Dhabiban

Seth Quintero szakaszt nyert és a vezetést is átvette a tereprali-vb második futamán: Nasser Al-Attiyah sok időt veszített, ketten is kiestek az esélyesek közül.

részletek

Tereprali-vb: Al-Attiyah növelte előnyét a Toyoták előtt

Ezúttal Guerlain Chicherit volt a leggyorsabb, de Nasser Al-Attiyah tovább növelte az előnyét a tereprali-vb második futamán, Abu Dhabiban.

részletek

Dakar: Mi áll a Nasszer-botrány hátterében?

Hatalmas port kavartak Nasszer Al-Attiyah szavai és tettei az idei Dakaron, de mi is történhetett pontosan és miről szólhat ez az ügy?

részletek

Elromló emelő, széteső futómű: így mentek füstbe Loeb Dakar-győzelmi reményei

Ma reggel még volt esélye megszerezni karrierje első Dakar-győzelmét Sebastien Loebnek, a Prodrive Hunter azonban ezt nem engedte. Íme a francia szavai.

részletek

Loeb elszállt, Sainz kezében a Dakar

Bő egy órát vesztegelt műszaki hiba miatt a francia, így kis híján a dobogóról is lecsúszott. Az Audi a győzelem kapujában, tíz perc különbség a motorosoknál.

részletek

„Nem akarok többet beleülni” – Al-Attiyah felhúzta magát és hazament a Dakarról

Az előző két Dakart megnyerő Nasszer Al-Attiyah rendkívül feldúlt az új autója technikai gondjai miatt, úgyhogy megköszönte a lehetőséget és hazament.

részletek

Dakar: Loeb triplázott és közelített Sainzra

Idei harmadik sikerét gyűjtötte be a francia, ezzel a hátránya harmadát ledolgozta. Elszállt a második Audi, a motorosoknál egyetlen másodperc a különbség.

részletek

Gondok a Prodrive-nál, Al-Attiyah és Loeb is küszködik

A címvédő és az utóbbi évek ezüstérmese sem túl elégedett az első napokkal, túl sok a probléma: főleg Loeb nem áll jól a rajtot követően.

részletek

Toyota, Prodrive, Audi, Ford: ki nyeri az idei Dakart?

Csapatot váltott a címvédő, de legalább három konstrukció indul csatába a győzelemért: vajon ki nyeri majd az idei Dakar autós küzdelmeit?

részletek

Loeb megállíthatatlan, de Al-Attiyah őrzi előnyét

Már zsinórban negyedik szakaszgyőzelmét aratta a francia, a katari toyotás viszont alig veszít a fórjából. A motorosoknál ismét változott az éllovas.

részletek

Prodrive Hunter - A világ első hiperterepjárója

A Prodrive bemutatta a Huntert, egy 600 lóerős, négykerék-meghajtású, terepjárót, amely páratlan képességekkel és teljesítménnyel rendelkezik, így gyakorlatilag bármilyen körülmények közt megállja a helyét.

részletek

Retro - Aki élversenyzőt faragott Buttonból

Dave Richards legnagyobb sikereit a rali-világbajnokságon érte el, de nevéhez fűződik az F1-es BAR-istálló felfuttatása is, ahol a keze alatt vált élversenyző a későbbi világbajnok Jenson Buttonból.

részletek