Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap

Pocono

Sato ámokfutása és a futam lerövidítése is kellett Power győzelméhez

Az IndyCar poconói hétvégéjén az eső is beleszólt a verseny alakulásába, ami miatt előbb le kellett inteni a versenyt, de persze a pályán is történt rengeteg akció. Például egy tömegbaleset, amit Sato idézett elő.

részletek

Wickens először üzent a balesete óta

A kanadai Robert Wickens először üzent a világnak azóta, hogy súlyos balesetet szenvedett Poconóban. Nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de minél előbb versenyezni szeretne.

részletek

IndyCar: Inkább akkor ne legyen kerítés

Paul Tracy, 2003-as Champ Car bajnok arra sürgeti az IndyCar döntéshozóit, hogy kezdjenek valamit a jelenlegi kerítésekkel, ugyanis néha talán jobban járnának a versenyzők, ha kirepülnének a pályáról.

részletek

IndyCar: Wickenst műteni fogják

Robert Wickens a hétvégén, a Pocono Raceway-en szenvedett horrorisztikus balesetet, miután Hunter-Reay-jel ért össze, majd a biztonsági kerítésnek csapódva esett vissza a pályára.

részletek

IndyCar: Rossi nyert két óra halasztás után

Magabiztos győzelmet aratott Alexander Rossi az IndyCar poconói futamán, amiből Will Power sem tudta őt kimozdítani. Robert Wickens horrorbalesete két órás csúszást eredményezett.

részletek

Hamilton oválpályán tesztelt titokban

A Mercedes háromszoros világbajnoka ezen a héten tesztelt életében először oválpályán. Annyira megtetszett neki Sato gyűrűje, hogy fejébe vette az Indy 500 megnyerését a brit ász?

részletek

IndyCar: Győzelem körhátrányból

Négy versenyző is egy másodpercen belül ért célba a szoros poconói hajrában – a futam első felében kevesen fogadtak volna a kényszerűségből kiálló Will Powerre. A bajnokságban nőtt az éllovas Newgarden előnye.

részletek

IndyCar: Nem egy hétfő délutáni sétakocsikázás

Utólag mondva rendkívül jól döntöttek azok, akik hétfő kora esti programjukként az IndyCar vasárnapról elhalasztott Long Pond-i versenyét választották.

részletek

Történelmi pole az IndyCarban Poconón

Hat különböző nemzet képviselteti magát az ABC Supply 500 rajtrácsának első hat helyén. A lényeget viszont legelöl kell keresni. Mikhail Aleshin, a széria egyetlen orosza indul az élről.

részletek

Elhunyt Justin Wilson

Elhunyt Justin Wilson, az IndyCar versenyzője, miután vasárnap súlyos balesetet szenvedett Poconóban – az Andretti Autosport pilótája 37 éves volt.

részletek

Wilson állapota továbbra is kritikus

Az IndyCar friss jelentést közölt a vasárnap Poconóban súlyos balesetet szenvedett Justin Wilson állapotáról, aki egy a pályához közeli kórházban még mindig kómában fekszik.

részletek

Justin Wilson kómában az IndyCar-baleset után

Az Andretti Autosport versenyzőjének sisakját a széria Ryan Hunter-Reay által megnyert poconói futamán találta el egy másik autóról származó törmelék. A friss hírek szerint kómába esett, állapota kritikus.

részletek
Olvastad már?