Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

PietroFittipaldi

Emerson Fittipaldi rengeteget segít Pietrónak

A kétszeres világbajnok Emerson Fittipaldi unokája egyre közelebb kerül a Formula-1-hez. Pietro elismerte, hatalmas segítséget nyújt neki nagyapja, ugyanakkor nem szól bele a karrierjébe.

részletek

Fittipaldi azt hitte, ugratják, hogy vezethet

Pietro Fittipaldi egyáltalán nem számított arra, hogy már kedden autóba kell ülnie a Haasnál. Végül a véletlennek köszönhette a lehetőséget, amit először nem is akart elhinni, azt hitte, vicc.

részletek

Meglazult fejvédő hátráltatta Magnussen napját

A Haas dán versenyzője ugyan csak 59 kört teljesített kedden, mégis odaért az eredménylista harmadik helyére - mint kiderült, nem önszántából kellett átadnia a VF-19-est a gárda tesztpilótájának, Pietro Fittipaldinak.

részletek

Teszt: Bottas vezet, Raikkönen átült a Sauberbe

A teljes mezőny részt vesz a kétnapos gumiteszten: a gyakorláson számos versenyző bemutatkozik új csapatában, a kétszeres világbajnok Fittipaldi unokája pedig először vezet F1-est.

részletek

Haas: Nem a neve miatt szerződtettük Fittipaldit!

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner úgy véli, ha csak a névre mennek, még a legidősebb Fittipaldit, Emersont is leszerződtethették volna, egyébként semmi ilyenről nincs szó Pietro Fittipaldi esetén.

részletek

Mégis van Alonso-pole, Fittipaldi kettős lábtörést szenvedett Spában

Csúnya balesettel vette kezdetét a Hosszútávú-világbajnokság szuperszezonja Spában, aminek következtében Pietro Fittipaldit kettős lábtöréssel szállították kórházba. A pole a #7-es Toyotáé lett, amíg ki nem zárták.

részletek

Ők voltak 2017 legjobb fiatal tehetségei

A nagy számok törvénye alapján szinte biztos, hogy nem fog mindegyikük eljutni az F1-ig, de érdemes végigtekintenünk azokon az ifjú pilótákon, akik idén uralták a juniorszériákat.

részletek

A Formula-3-ban indul a kis Fittipaldi

A 18 éves Pietro Fittipaldi, az F1-es világbajnok Emerson unokája ezzel a lépéssel vált nemzetiről európai szintre. Egyre tisztább a kép, kik ellen kell idén megküzdenie.

részletek

Fittipaldi új terve: Családi szupercsapat

A kétszeres F1-világbajnok, Emerson Fittipaldi hétvégén 67 évesen versenyzett a WEC záróversenyén. Jövőre újra rajthoz állna, már unokaöccse és saját unokája oldalán.

részletek

Fittipaldi unokája a Ferrarinál járt

Fiatal és tehetséges versenyzők vettek részt a Ferrari háromnapos különleges tréningjén Maranellóban. A kiválasztottak között volt a brit Formula Renault bajnoka, Pietro Fittipaldi.

részletek
Olvastad már?