Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

PetronasYamaha

Rossi nem tudja, erősebb lesz-e Európában

Pontot sem szerzett a második katari futamon a kilencszeres világbajnok, aki abban sem biztos, hogy a tradicionálisan neki jobban kedvező európai helyszíneken versenyképesebb tud-e lenni.

részletek

Rossi még két évet és két gyereket szeretne

Egyelőre csak 2021-re van szerződése, de ha jól teljesít, jövőre is maradna a MotoGP-ben a kilencszeres világbajnok olasz, aki családalapítási terveiről is nyilatkozott az új szezon előtt.

részletek

Új színekben Rossi: bemutatkozott a Petronas Yamaha

A hangvillások szatellit csapata következett a MotoGP-s bemutatók sorában: a nyolc év után csapatot váltó „Doktor” és tanítványa, Morbidelli leplezték le a tavalyihoz nagyon hasonló motorfestést.

részletek

Quartararo: Mintha a győzelemért harcoltunk volna

A három fő vb-aspiráns a kilencedik helyért csatázott a Francia GP hajrájában: a petronasos már bevallottan az összetettre koncentrált, Mir szerint pedig egy rossz futam belefér. Dovizioso eközben több pontot is hozhatott volna rajtuk, ha jól választ gumit.

részletek

Quartararo vs. Mir a vb-címért? „Korai még kijelenteni”

A legtöbb futamgyőzelmet szerző francia és a legkonstansabb spanyol: ők ketten kerültek lépéselőnybe az összetett tabellán a Katalán Nagydíj után. Így értékelték Barcelonát és az esélyeiket.

részletek

Végre hivatalos: Rossi a Petronas Yamahánál folytatja

Hosszú hónapok huzavonája után a Katalán Nagydíj szombati napján végre megtörtént a bejelentés, miszerint a kilencszeres világbajnok jövőre a hangvillások szatellit csapatánál fog versenyezni.

részletek

Rossi helyett Dovizioso érkezhet a Petronashoz?

Most már hónapok óta várunk a bejelentésre, mely szerint a „Doktor” a Yamaha szatellit alakulatánál folytatja – a pletykák szerint nem csak jogi huzavona állhat a késlekedés hátterében.

részletek

„Rossi dobogója eloszlatta a kétségeket”

Maga az olasz motoros és leendő főnöke, a Petronas Yamahát irányító Razlan Razali is aggódott az első versenyhétvége után, az andalúz harmadik hely viszont mindkét felet megnyugtatta.

részletek

A Petronas Yamahák az élen, Marquezék buktak

Morbidelli volt a leggyorsabb Quartararo és Binder előtt a Spanyol GP második edzésén, a hőség miatt azonban meg sem közelítették a délelőtti időket. Rossi a mezőny végén, a repsolosok elcsúsztak.

részletek
Olvastad már?