DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Motor

Rossi még két évet és két gyereket szeretne

Egyelőre csak 2021-re van szerződése, de ha jól teljesít, jövőre is maradna a MotoGP-ben a kilencszeres világbajnok olasz, aki családalapítási terveiről is nyilatkozott az új szezon előtt.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Valentino Rossi a 26. világbajnoki szezonjára készül 2021-ben, néhány hete töltötte be a 42. életévét, de egyelőre nem utal semmiféle jel arra, hogy szögre szeretné akasztani a bukósisakját. A La Repubblicának adott interjúban elmondta: szeretne jövőre is még a MotoGP-ben szerepelni – de azt ismét hangsúlyozta, hogy csak akkor, ha idén jól teljesít a Petronas SRT színeiben:

rossi-motogp-teszt-dppi



„Van néhány ráncom és ősz hajszálam, de amíg jól érzem magam, nem adom fel. A célom, hogy még két évig motorozzak, de sok függ attól, mi lesz 2021-ben. Ha jól érzem magam, és dobogókért és győzelmekért tudok harcolni, vagy akár csak a legjobb ötben vagyok, akkor szeretném folytatni” – fogalmazott Rossi, hozzátéve, hogy nem a hőn áhított tizedik vb-cím esetleges megszerzése adja számára a motivációt.

A „Doktor” Marc Marquez egyre valószínűbb és egyre közelebbi visszatéréséről is szót ejtett: „A visszatérése nem változtat semmin. Szerintem már az első versenyen is látni fogjuk, és hamar erősebb lesz, mint valaha. A távollétében viszont megerősödött a többi kölyök, és már nem tartanak tőle.”

Rossi magánéleti kérdéseket is érintett az interjúban: elmondta, hogy már gondolkodik a családalapításon párjával, Francesca Sofia Novellóval. „Szeretnék gyereket, egy ideje már gondolkodom ezen, és szerintem megtaláltam a megfelelő nőt hozzá. Egy vagy két gyerek, ezt nagyon is el tudom képzelni. Rengeteg olyan barátnőm volt, akivel együtt voltam egy darabig, de mindegyiknél egyből éreztem, hogy nem akarnám velük eltölteni a teljes életemet. A mostani barátnőmmel viszont más a helyzet.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: