Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Paddon

WRC: Felhívás a nézők biztonsága érdekében

A csütörtök este balesetet szenvedő Hayden Paddon közleményben fordult a helyszíni rajongók felé a biztonsággal kapcsolatban, egy néző csütörtöki tragédiája fényében. Az új-zélandi szavait változatlanul közöljük.

részletek

Halálos balesettel kezdődött az idei Monte

Csütörtök este két gyorsaságival elrajtolt az idei WRC-szezon a legendás Monte-Carlo Ralival - eddig Thierry Neuville a leggyorsabb, de sajnos egy szörnyű eset árnyékolta be az idénykezdetet..

részletek

WRC: A Hyundai pilótái a legjobbak?

Legalábbis a csapatfőnök szerint ezen a téren mindenképpen előnyben lesznek - eközben az említett pilóták azt szeretnék, ha Sebastien Ogier az M-Sportnál folytatná 2017-ben.

részletek

WRC: Hyundai-csata a walesi dobogóért

Sebastien Ogier továbbra is magabiztosan vezet a Wales Ralin, Ott Tanak is stabilan őrzi második helyét, mögöttük azonban zajlik a Hyundai-belharc - Neuville számára az év végi ezüst a tét.

részletek

WRC: Drámai hajrában Mikkelsené az első hely

Az utolsó előtti gyorsaságin járt pórul a végig vezető Ott Tanak, így a végig lesben álló Andreas Mikkelsen és a Volkswagen ért oda az első helyre Lengyelországban - a világbajnok idei leggyengébb futamát teljesítette.

részletek

WRC: Meglepetés-dobogó az utolsó nap előtt

Ott Tanak továbbra is az élen és karnyújtásnyira áll első WRC-győzelmétől - a világbajnok Sebastien Ogier csak a hatodik helyen áll az utolsó versenynapot megelőzően a Lengyel Ralin.

részletek

Komoly meglepetés a Lengyel Ralin

Nem sokan fogadtak volna arra, hogy az vezessen a lengyel WRC-futam első napja után, aki jelenleg az élen áll - a címvédő Ogier csak negyedik, Latvala hatodik, elképesztő csata folyik az élen.

részletek

WRC: Meeke vezet, Paddon autója elégett

Egy Hyundai WRC elégett, egy másik pedig defekt miatt maradt le az első helyről a Portugál Rali első napján - Meeke vezet a Citroennel, Ogier már bő fél perc hátrányban van.

részletek

Heves szópárbaj volt Ogier és Paddon között

A háromszoros világbajnok panaszkodott, a friss futamgyőztes nem hagyta szó nélkül - a VW és a Hyundai pilótáját úgy kellett elválasztani egymástól a szombati szervizparkban.

részletek

Paddon meghódította a pampákat és a WRC-t

Új győztest avatott a rali világbajnokság, Hayden Paddon élete első futamgyőzelmét szerezte a Hyundai i20 WRC-vel.

részletek

Parádés teljesítménnyel nyerte első WRC-futamát Paddon

Az Argenin Rali első helyére hozta be a Hyundai i20 WRC-t az új-zélandi Hayden Paddon, méghozzá egy parádés utolsó szakaszt futva - így pályafutása első győzelmét aratta.

részletek

Dráma: Latvala hibázott, Paddon az élen

Élete első WRC-futamgyőzelme felé száguld a Hyundai pilótája, miután Jari-Matti Latvala az első helyen haladva hibázott és kiesett a versenyből - három szakasz maradt vasárnapra.

részletek
Olvastad már?