Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

Péntek

Kubicának rosszul jön az új szabályozás

Az Alfa Romeo teszt- és tartalékpilótája készen áll bármilyen bevetésre, de ő maga azt érzi, az idén bevezetett új szabályozás azt eredményezi majd, hogy jóval kevesebbet gurulhat pályára.

részletek

Grosjean szerint nem F1-minőségű az új kerékvető Abu Dhabiban

Romain Grosjean mindig az elsők között volt, ha valamivel kapcsolatban elégedetlenkedni kell, Abu Dhabiban a túl magas és még tönkre is menő rázókövekkel szemben emelte fel a szavát.

részletek

Egy kis hiba került nagyon sokba Hülkenbergnek

Nico Hülkenberg rögtön a második szabadedzés elején összetörte Renault-ját. A német szerint az egész egy apró hibán múlt, aminek végül sokkal nagyobb következményei lettek.

részletek

Ez történt a második belga szabadedzésen!

Sokáig tökéletes Ferrari-Mercedes-Ferrari-Mercedes sormintát láthattunki a nyári szünet utáni első F1-es hétvége első szabadedzésén, végül azonban Verstappen odafért a második helyre Vettel mögé. Jöhetett a második gyakorlás.

részletek

A péntek az autósok legpocsékabb napja

A hét napjai közül a péntek a legveszélyesebb, legalábbis, ami az autóbaleseteket illeti: a balesetek 18 százaléka esik az utolsó hétköznapra - derül ki a K&H Biztosító 25 év kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adatait feldolgozó elemzéséből. A hónapok közül október a legveszélyesebb, a legkevesebb kötelezős káresemény pedig februárra esett.

részletek

A Red Bull a kétnapos hétvégék ellen

Egy jövőbeni tervezet szerint a Formula-1-es hétvégék kétnaposra csökkennének a pénteki szabadedzések teljes elhagyásával. Az ötlet nem aratott osztatlan sikert a paddockban.

részletek

Több F1-es futam jöhet a pénteki edzések helyett

A mezőny többször bebizonyította már, hogy akkor is teljes értékű felkészülést tudnak végrehajtani, ha valamilyen okból kifolyólag nem, vagy csak alig tudnak pályára hajtani péntekenként.

részletek

Alonsónak sem volt hibátlan napja pénteken

A McLaren F1-es pilótája hosszú idő után először teljesítette úgy a nyitóedzéseket, hogy nem állt meg alatta a MCL32-es, ezért érthetően talált pozitívumokat az állandóan jelen lévő gyermekbetegségek sűrűjében.

részletek

Hamilton nagyon várja a csatát a Ferrarikkal

A Mercedes brit pilótája problémamentes napot teljesített az F1-es Osztrák Nagydíj helyszínén - mindkét szabadedzésen ő lett a leggyorsabb, így érthető, hogy magabiztosan várja a folytatást.

részletek

„Töröljék el a pénteki edzésnapot az F1-ben!”

A versenyhétvégék átalakítása régóta közszájon forog a száguldó cirkuszban, a Renault ügyvezető igazgatója pedig reméli, hogy a sportág új tulajdonosa lépni is fog ez ügyben.

részletek

Mi a megoldás a pénteki unalomra?

Az Orosz Nagydíj első edzésnapja kitűnő példa volt arra, hogy ha beüt a krach a pályán, a helyszíni és tévé előtti nézők is halálra fogják unni magukat - kérdés, mivel lehetne felrázni az F1-et péntekenként?

részletek
Olvastad már?