Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 1. kedd

Pályázat

Nyerd meg az iskoládnak, a közösségednek!

Különleges lehetőséget kínál kiadónk a magyarországi iskolák és más közintézmények számára: pályázatunk által összesen 750 autósportos tematikájú könyvet osztunk szét teljesen térítésmentesen, a jelentkezéshez pedig csak egy levél megírása szükséges.

részletek

Mugellót a koronavírus sem érdekli, beugrónak pályázik a Kínai Nagydíj helyére

A Kínában kirobbant koronavírusnak a Formula-1-es nagydíj is áldozatául esett. Pótlása még nem eldöntött ügy, Mugello azonban nagyon szeretne belépni. Pedig Olaszország is a vírus gócpontja lett.

részletek

Az FIA pályázatot írt ki az üzemanyagátfolyás-mérő eszközökre

Az FIA kiírta a pályázatot az üzemanyagátfolyás-mérő eszközök gyártására, melyet 2021-től egységesítenek, hogy csökkentsék a csapatok kiadásait és elkerüljék a tavalyihoz hasonló gondokat.

részletek

Kreatív versenyautó design pályázat a Turán Motorsporttal

Egyedülálló design pályázatot hirdetett a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport az Orbico Hungary Kft támogatásával. A pályázók feladata, hogy szabadjára engedve a képzeletüket tervezzék meg Turán Frigyes és Bagaméri László autójának új design-ját a magyarországi ERC futamra, az ORB záró versenyére, a Nyíregyháza Ralira.

részletek

Az üzemanyagrendszer is egységes lesz 2021-től

Ismét kiírt egy pályázatot az FIA. Most az üzemanyagellátási rendszer bizonyos komponenseinek gyártóját keresik: kettős célt szolgál, hogy standardizálják ezeket az alkatrészeket.

részletek

2017-től független motorgyártó csatlakozhat az F1-hez

Bernie Ecclestone szerint az FIA a következő héten teszi közzé a tender részleteit - az új gyártó termékei a kisebb F1-es csapatok számára jelenthetnek olcsóbb alternatívát.

részletek
Olvastad már?