DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Rali

Kreatív versenyautó design pályázat a Turán Motorsporttal

Egyedülálló design pályázatot hirdetett a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport az Orbico Hungary Kft támogatásával. A pályázók feladata, hogy szabadjára engedve a képzeletüket tervezzék meg Turán Frigyes és Bagaméri László autójának új design-ját a magyarországi ERC futamra, az ORB záró versenyére, a Nyíregyháza Ralira.

A szervezők kérése alapján fontos, hogy a tervezők vegyék figyelembe a csapat korábban is használt színeit (fehér-fekete-sárga) és természetesen a támogatói logók is jelenjenek meg a versenyautón. Ezeken a kritériumokon túl azonban teljesen szabad kezet kapnak a versenyzők.

Turan_Motorsport_Design_2



„Izgatottan várjuk a beérkező műveket, ez egy számunkra is rendhagyó játék, nagyon kíváncsiak vagyunk az alkotásokra. A dekorokat tervezhetitek a Ford Fiesta R5-re, de a Skoda Fabia R5-re is szívesen fogadjuk, sőt akár mindkét típusra megálmodhattok egy-egy új design-t, ezt rátok bízzuk. Engedjétek szabadon a fantáziátokat és rajzra, tervezésre fel!” – buzdít mindenkit Turán Frici.

A győztest Frici és Laci választják ki személyesen és az általuk legszebbnek ítélt dekor a Nyíregyházi Rallye előtt fel is kerül a Shell Helix Ultrával töltött Turán Motorsport versenyautójára. Sőt a nyertes a dicsőség mellett testközelből is megtapasztalhatja, milyen érzés a saját tervezésű dekorral ellátott versenyautó navigátorülésében ülni, ugyanis az ORB záró futama előtt Turán Frici irányításával részt vehet egy élménydús tesztkörön.

A tervek elkészítésére közel három hét áll a pályázók rendelkezésére, érdemes már most ceruzát vagy digitális rajztáblát ragadni és felvázolni az ötleteket, mert az alkotásokat folyamatosan publikálják majd a szervezők a közöségi média felületeiken. A beérkező műveket 2019. október 28. hétfő éjfélig várják a szervezők a https://www.facebook.com/Shellkenoanyagok/ oldalra, privát üzenet formájában.

A pályázat részeként egy közönségszavazást is hirdetnek, melynek győztese szintén beülhet majd egy körre Turán Frici mellé. A szavazatokat a játék lejártát követően, október 28. és november 4. között várják a szervezők az Orbico Hungary Kft. Facebook oldalán közzétett pályaművek alatt. A szavazók sem maradnak ajándék nélkül, ugyanis közöttük SHELL HELIX ULTRA kenőanyagot (típustól függően 4 vagy 5 liter) és Turán Motorsportos relikviákat (póló, sapka, stb.) sorsolnak ki.

A szervezők a legkisebbekre is gondolnak, akik még lehet, nem tudnak digitálisan tervezni. Ők, 14 éves korig, a kor pontos megjelölésével lehetőséget kapnak, hogy papír alapon alkossák meg a versenyautó új design-ját. A többi szabály természetesen ugyanúgy vonatkozik rájuk is.

Tervezésre fel!

A Nyíregyházi Rallye ERC futamot az Eurosport élőben közvetíti november 8-10. között.

A pályázat részletei és a játékszabályzat az alábbi oldalon érhetők el:

https://rallyedream.hu/2019/10/11/tervezd_meg_te_turan_frici_versenyautojanak_uj_dizajnjat?fbclid=IwAR1yqYxvlw39dv5-XMBfoDD7DxVpBkkgzCcEpmnOSlYsnF85gfj_dtbAaWo

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: