DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Nyerd meg az iskoládnak, a közösségednek!

Különleges lehetőséget kínál kiadónk a magyarországi iskolák és más közintézmények számára: pályázatunk által összesen 750 autósportos tematikájú könyvet osztunk szét teljesen térítésmentesen, a jelentkezéshez pedig csak egy levél megírása szükséges.

Magyarország vezető autósportos szakportáljaként és magazinjaként szívügyünk a technikai sportágak népszerűsítése, ennek jegyében hirdetjük most ki eddig példátlan pályázatunkat, amelynek keretében a kiadónk gondozásában minden év végén megjelenő két könyvünk, az Autósport évkönyv, valamint a Száguldás és cirkusz példányait juttatjuk el olyan közintézményeknek, amelyek levélben jelzik érdeklődésüket, és mellékelnek egy ötletes indoklást arról, miért tartanak igényt a könyvekre.

AÉ_2015-2019_cut



Kiadónk két, többszáz oldalas, népszerű és hiánypótló kötete az egyes autósportszezonok történéseit foglalja össze évente, minden részletre kiterjedően. A Száguldás és cirkusz a Formula-1-es szezonok krónikáját örökíti meg a helyszíneken gyűjtött háttérsztorikkal és exkluzív interjúkkal megspékelve, míg az Autósport évkönyv minden számottevő nemzetközi és magyarországi versenysorozat aktuális évadának átfogó összefoglalásával szolgál.

Közintézményenként 10-10 könyvet (Száguldás és cirkusz 2015-2019, Autósport évkönyv 2015-2019) juttatunk el összesen 75 helyszínre, az alábbi leosztás szerint: 

- 25 általános iskola

- 25 középiskola

- 25 egyéb közintézmény (pl. egyetemek, könyvtárak, művelődési házak)

A pályázat leadásához mindössze annyit kérünk az intézmények képviselőitől, a közösségek tagjaitól, hogy küldjenek egy levelet szerkesztőségünkbe, amelyben leírják, kik ők és miképpen vennék hasznát a könyveknek. Az e-maileket a levelezes@formula.hu címre várjuk 2020. október 20-ig.

SzC_2015-2019_cut

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: