Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 28. szombat
Egyéb

Pályázz és nyerj évkönyveket iskoládnak!

Ismét pályázatot hirdet a Formula.hu magyarországi iskolák és más közintézmények számára: tíz teljes sorozatot osztunk ki a népszerű Autósport évkönyv és Száguldás és cirkusz kiadványokból. A jelentkezéshez csupán egy levél megírása szükséges.

Magyarország vezető autósportos szakportáljaként és magazinjaként szívügyünk a technikai sportágak népszerűsítése, ennek jegyében hirdetjük ki másodszor is pályázatunkat, amelynek keretében a kiadónk gondozásában minden év végén megjelenő két könyvünk, az Autósport évkönyv, valamint a Száguldás és cirkusz példányait juttatjuk el olyan közintézményeknek, amelyek levélben jelzik érdeklődésüket, és mellékelnek egy ötletes indoklást arról, miért tartanak igényt a könyvekre.

SzC_2013-2020 egyben_web_cut_1Kiadónk két, többszáz oldalas, népszerű és hiánypótló kötete az egyes autósportszezonok történéseit foglalja össze évente, minden részletre kiterjedően. A Száguldás és cirkusz a Formula-1-es szezonok krónikáját örökíti meg a helyszíneken gyűjtött háttérsztorikkal és exkluzív interjúkkal megspékelve, míg az Autósport évkönyv minden számottevő nemzetközi és magyarországi versenysorozat aktuális évadának átfogó összefoglalásával szolgál.

Közintézményenként 12-12 könyvet (Száguldás és cirkusz 2015-2020, Autósport évkönyv 2015-2020) juttatunk el 10 helyszínre.

AÉ_2015-2020_web__1

Leadhatják jelentkezésüket általános iskolák, középiskolák, valamint egyéb közintézmények (egyetemek, könyvtárak, művelődési házak).  

A pályázat leadásához mindössze annyit kérünk az intézmények képviselőitől, a közösségek tagjaitól, hogy küldjenek egy levelet szerkesztőségünkbe, amelyben leírják, kik ők és miképpen vennék hasznát a könyveknek.

A pályázat határidejét meghosszabbítottuk, így 2021. december 15-ig várjuk az e-maileket a levelezes@formula.hu címre.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: