DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Orosz Nagydíj

Felbontják az Orosz Nagydíj szerződését

Azt már korábban megerősítették, hogy a Formula-1 idén nem látogat el Oroszországba, most azonban az is kiderült, hogy felbontják a verseny promóterével kötött megállapodást.

részletek

Hamilton nem áll félre Bottas elől

Valtteri Bottas a tavalyi évet ugyan egy győzelemmel fejezte be, mégsem tudott erre építeni idén. Lewis Hamilton elmondta, nem fogja segíteni csapattársát, és szerinte erre nincs is szüksége a finnek.

részletek

Marko: Egyedül Verstappen van Hamilton szintjén

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint Verstappen megmutatta a klasszisát Oroszországban, és úgy gondolja, ő az egyetlen pilóta a mezőnyből, aki Hamilton szintjén van.

részletek

Wolff: Egy csapat erőssége az egyéniségekben rejlik

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff az egekig magasztalta Valtteri Bottast azért, amit az Orosz Nagydíjon tett. Szerinte az ilyen egyéniségekben rejlik egy csapat igazi ereje.

részletek

Raikkönen: A Mercedes talált valamit

A Ferrari finn világbajnoka úgy gondolja, a Mercedes találhatott valamit az elmúlt két verseny során, ők pedig nem tudják tartani velük a lépést a fejlesztési versenyben.

részletek

Ocon szerint ez így nem volt jó

Esteban Ocon és Sergio Perez sem volt maradéktalanul elégedett a mai verseny után. A francia szerint felül kell vizsgálniuk azt a megoldást, amit a versenyen alkalmaztak.

részletek

Hamilton: Bottas megérdemelte volna a győzelmet

A Mercedes finn pilótája érthetően csalódott volt a verseny után, Hamilton pedig elismerte csapattársa teljesítményét. Vettel mintha belenyugodott volna, hogy 2018 sem az ő éve lesz.

részletek

Gasly: Nevetséges volt az időmérő

Pierre Gasly szerint az Orosz Nagydíj időmérő edzésének második szakaszában látottak bizonyították, mennyire elhibázott a Formula–1 büntetőrendszere. Sokan ugyanis hiába jutottak tovább a Q2-be, onnan már csak a kiesés állt érdekükben.

részletek

Hamilton túl lazán vette az orosz időmérőt?

Annak ellenére, hogy Lewis Hamilton egész hétvégén gyorsabb volt Valtteri Bottasnál, az Orosz Nagydíj időmérő edzésen a címvédő mégis alulmaradt csapattársával szemben. A négyszeres világbajnok elismerte, talán túl lazán vette a második szektort, ezért hibázott bele az utolsó gyors körébe.

részletek

Raikkönen: Magamért versenyzem, nem másért

Sebastian Vettelnek mind a 6 hátralévő versenyt meg kellene nyernie ahhoz, hogy önerőből biztosan világbajnok lehessen, de Raikkönen nem foglalkozik ezzel, ő saját magáért versenyez.

részletek

Mercedes: A Ferrari nem mutatott meg mindent

Lewis Hamilton rendkívül elégedett volt a mai napjával, különösen azt tekintve, hogy Szocsiban sohasem ment jól. Bottas azonban figyelmeztet: szombatra feljavulhat a Ferrari.

részletek

Ricciardo: Kellemes meglepetés a mai tempónk

Daniel Ricciardo, a Red Bull Racing pilótája összességében pozitívan értékelte az Orosz Nagydíj első két szabadedzését. Az ausztrált kellemes meglepetésként érte az RB14 tempója.

részletek