DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

OlaszNagydíj

Podcast: Verstappen-csúcs, Ferrari-csata Monzában

Max Verstappen csúcsot döntött, a Ferrarik nagyot csatáztak az Olasz Nagydíjon, így volt mire visszatekinteni a Formula Podcast stábjának.

részletek

„Fájdalmas volt” – Gasly a monzai mélypontról

Előre tudták, hogy nehéz dolguk lesz a motorerőre érzékeny olasz F1-es pályán, de a francia bízik benne, hogy tudtak tanulni a hétvégéből.

részletek

Sainz apját meglepte a csapatutasítás hiánya

Nem érti idősebb Sainz, hogy néha miért engedi a Ferrari csatázni az F1-es pilótáit, máskor meg miért nem – mindenesetre így utólag jobban örül fia dobogójának.

részletek

Sainz eleinte elhitte, hogy legyőzheti Verstappent

Az F1-es Olasz Nagydíj első köreiben megfordult a fejében, hogy maga mögött tarthatja a Red Bull világbajnokát – de aztán ráeszmélt, hogy túlhasználta a gumikat.

részletek

Ideges volt Verstappen vagy sem?

A címben feltett kérdéssel kapcsolatban keveredett ellentmondásba Verstappen és Marko – utóbbi szerint a rekord közelsége belső feszültséget okozott.

részletek

Ez okozta az F1-es Olasz Nagydíj rajtja előtti kavart és csúszást

Kétszer megszakított startprocedúra, rajtrácsra vissza nem engedett szerelők: több tényezőből állt össze, mi okozta a zűrzavart a monzai indulás előtt.

részletek

Russell a pályát módosítaná a büntetése után

A Mercedes F1-es versenyzője szerint nem büntet eléggé az első sikán Monzában. Meglepte, milyen sokáig maga mögött tudta tartani Perezt.

részletek

„Határon voltunk, de élveztük” – Sainz

Bár a hajrában a pozíciók őrzését kérte a Ferraritól, az F1-es Olasz Nagydíjon dobogóra álló spanyol élvezte a csatákat és megértette, hogy nem jött csapatutasítás.

részletek

„Legnehezebb verseny, legrosszabb eredmény” – Alonso

Csupán a kilencedik helyen végzett az F1-es Olasz Nagydíjon az Aston Martin pilótája: a spanyol szerint meg kell érteniük, miért voltak gyengék Monzában.

részletek

Miért kellett drasztikusan visszalassítania Verstappennek a futam végén?

Az F1-es Olasz Nagydíj utolsó köreiben drámaian visszaesett a győztes holland tempója: Christian Horner Red Bull-főnök elárulta, miért kérték lassításra a pilótát.

részletek

Rekord, ütközés, csaták – vasárnapi F1-es hírek

Élvezték a csatát a ferrarisok, a McLarenek koccantak, Hamilton sportszerűségét méltatták, Verstappen csúcsot döntött – ezek voltak a vasárnap F1-es hírei.

részletek

F1Stat: Mérföldkövek az Olasz Nagydíjon

Verstappen csúcsot döntött, Sainz több szempontból a legjobb az üldözőbolyban, Piastri elsői, Hamilton rossz sorozata, Tsunoda monzai átka.

részletek