Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

OlaszNagydíj

Leclerc: Ricciardo sikere rossz hír számunkra

A Ferrari kettős pontszerzést ünnepelhetett Monzában, így nem lehettek elégedetlenek, ugyanakkor aggódnak a McLaren feltámadása miatt. Charles Leclerc szerint jobbnak kell lenniük a folytatásban.

részletek

Stewart: Verstappen a vártnál lassabban érik

A háromszoros F1-es világbajnok komoly kritikát fogalmazott meg a monzai ütközés után a vb-éllovas hollandról. A skót legenda a három rajthelyes büntetést is kevésnek érzi a történtekért.

részletek

Specialistához mehet Szocsi előtt Hamilton

A Mercedes brit pilótája szerint elképzelhető, hogy meglátogat egy specialistát, miután az F1-es Olasz Nagydíjon történt ütközésük során Max Verstappen Red Bulljának kereke hozzáért a fejéhez.

részletek

Verstappen: Láttam, hogy Lewis jól van

A Mercedes-pilóta némileg nehezményezte, hogy vb-riválisa csak úgy elsétált a baleset helyszínéről a monzai ütközésük után, a holland azonban állítja, hogy tudta, hogy nincs baja a britnek.

részletek

Ocon: Teljesen következetlenül büntetnek

A Magyar Nagydíj győztese egyáltalán nem elégedett a bíráskodással a Formula-1-ben. A fiatal francia pipa amiatt, hogy büntetést kapott egy pontosan olyan esetért, amit Charles Leclerc megúszott.

részletek

Ricciardo: Az ütközés előtt is enyém volt a győzelem

A McLaren ausztrálja úgy érzi, a két vb-rivális balesete nélkül is megnyerhette volna az F1-es Olasz Nagydíjat, mivel Verstappen az első etapban sem igazán tudott rá nyomást gyakorolni.

részletek

Podcast: Lecsapott a Méhészborz, ütköztek a nagyok

Benne volt a levegőben, hogy újra csattan a két nagyágyú, ahogy szombat után a McLaren kiugró eredménye is, mégis csak kapkodtuk a levegőt a nagydíj közben – ugyanezt a sprintről nem mondhatnánk el.

részletek

Négy verseny, három Russell-pontszerzés: „Ez szürreális”

Négyből háromszor hozott pontokat az elmúlt hetekben a nagydíjhétvége George Russellnek. Ami kezdetben oly nehezen akart összejönni, az hamarosan már nem is lesz meglepetés.

részletek

Alonso: Veszélyes sem volt az ütközés

Egyes hangok szerint Lewis Hamilton életét a halo mentette meg Monzában, Fernando Alonso viszont más véleményen van: a silverstone-i ütközést sokkal kockázatosabbnak érezte, az olaszországi versenybalesetnek tartja.

részletek

„Ne a falban vagy a felügyelőknél dőljön el a vb”

Ez Ross Brawn, az F1 sportigazgatójának kívánsága Max Verstappen és Lewis Hamilton monzai ütközése után – pedig a szakember sem számít rá, hogy bármelyikük is visszavegyen a továbbiakban.

részletek

Binotto: A McLaren 20 lóerővel erősebb

A Ferrari számított rá, hogy az Olasz Nagydíj egyeneseiben könnyen bedarálják őket. A fő konstruktőri riválissal szemben lépéshátrányba kerültek, de fordulhat még a kocka a csapatfőnök szerint.

részletek

Verstappen nem ért egyet a büntetéssel

A holland versenyző és csapata, a Red Bull főnöke szerint is versenybaleset volt, ami történt közte és Lewis Hamilton között az F1-es Olasz Nagydíjon, de túl fognak lépni a történteken.

részletek