DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

OlaszNagydíj

De Vries nem vesz mérget az F1-es ülésre

A hírek szerint rövidesen bejelentik 2023-as versenyzőként, de Nyck de Vries továbbra is csak „reméli”, hogy eljön majd az ideje. A Formula-1-es esélyhez minden tényezőnek össze kell állnia, emlékeztet.

részletek

Hamilton: De Vriesnek helye van az F1-ben

Az olasz futamon beugró pilóta a Formula-1 teljes közönségét elkápráztatta teljesítményével. Azonban nemcsak a nézők, hanem a többi pilóta is elismeri őt, köztük a hétszeres világbajnok is.

részletek

Binotto úgy érzi, előreléptek Monzában

Bár Max Verstappennel a hazai nagydíjukon sem tudtak mit kezdeni, a Ferrari csapatvezetője mégis pozitívan foglalta össze a tapasztalatait. A VSC alatti kerékcsere sem volt hibás döntés szerinte.

részletek

Villeneuve: A versenyirányítás új mélységekbe süllyedt

Rendkívül csalódottan értékelte az Olasz Nagydíjat az 1997-es világbajnok, szerinte a hadseregnyi jelen levő rajongó nem ezt érdemelte. A futam biztonsági autós befejezése a legrosszabb lehetőség.

részletek

Podcast: Verstappen nyert, új sztár született Monzában

Max Verstappen nyert, de a hétvége mégis honfitársáról, a csodás teljesítménnyel bemutatkozó Nyck de Vriesről szólt az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában.

részletek

Latifinek végképp betette a kaput De Vries kiváló teljesítménye?

A szezon egyik legpocsékabb produkcióját Nicholas Latifi mutatja be, Alexander Albon után a semmiből beugró Nyck De Vries is alaposan elpáholta. Már a csapatfőnök is egyértelműen üzent a kanadainak.

részletek

Norris szerint túl sok hibát vétett a McLaren

A wokingiak a második rajtsor kisajátítása után csupán egy hetedik helyet tudtak felmutatni a vasárnapi Olasz GP-n, Norris szerint azonban könnyedén az első ötben végezhettek volna a hibák nélkül.

részletek

Wolff élteti az FIA monzai döntését

Mint ismeretes, a vasárnapi futam a biztonsági autó mögött fejeződött be, s habár ennek a legtöbb a csapatfőnök és pilóta egyáltalán nem örült, addig Toto Wolff elégedett a szabályok betartásával.

részletek

Komplikáció lépett fel Albon műtétje után

A Williams pilótáján sikeres vakbélműtétet végeztek el, de az altatás miatt légzési elégtelenség lépett fel. Intenzív osztályra és lélegeztetőgépre került – a versenyző már jól van, rövidesen hazaengedik.

részletek

Wolff: Niki is megemelte volna a kalapját

A Mercedes csapatfőnöke nem győzte dicsérni Nyck de Vries fantasztikus hétvégi teljesítményét, állítása szerint még a megboldogult Niki Lauda is megemelte volna előtte legendás piros fejfedőjét.

részletek

Vettelnek ismét balszerencséje volt, de Szingapúrban több esélye lesz

Rendkívül rövid versenyben volt része Sebastian Vettelnek Monzában, már a 11. körben meghibásodott az erőforrása. Az Aston tempója végig gyenge volt, de két hét múlva sokkal jobb lehet.

részletek

F1-Archív: Schumacher hideget-meleget kap

2006-ban és 2011-ben is kritizálták a hétszeres világbajnokot, 2010-ben Alonso a Ferrarival Olasz Nagydíjat nyert, 2017-ben szakított a McLaren és a Honda ezen a napon, szeptember 12-én.

részletek