Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

OlaszNagydíj

FIA: Nem lesz több időmérős bohóckodás

Az FIA elnöke, Jean Todt elmondta, nem fog többé előfordulni az, amit az Olasz Nagydíj időmérőjén hoztak össze a csapatok, ami miatt a szurkolók lemaradtak a kvalifikáció legizgalmasabb részéről.

részletek

Gasly: Nekünk is lehetnének spottereink

Pierre Gasly is belekeveredett abba az incidensbe, amit Sebastian Vettel okozott, kilökve Lance Strollt - neki a kanadait kellett kikerülnie. Gasly szerint átvehetnék az amerikai szokást, a spotterek intézményét.

részletek

Berger: A győzelem kapujában már nemigen számít a becsület

Pályafutása kezdetén Gerhard Berger is egyengette a szupertehetségesnek tartott Sebastian Vettel karrierjét. Most azonban jó ideje nem találja önmagát a német, Leclerc pedig nem fogja támogatni.

részletek

Rosberg örült, hogy Hamilton is elfékezte magát az első kanyarban

A 2016-os világbajnokot mindenki hülyének nézte, amikor úgy vesztett el öt évvel ezelőtt egy helyezést Monzában, hogy az első kanyarban elfékezte magát. Most Hamilton pont ugyanezt tette.

részletek

Binotto: Bátrak voltunk

Csapata jó taktikai érzékét dicsérte az Olasz Nagydíj után a Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto, aki szerint egy bátor választásnak köszönhették azt, hogy Charles Leclerc a kettős Mercedes-fenyegetés mellett is nyerni tudott.

részletek

Russell: Meglepően jók voltunk Monzában

A Williams úgy számolt, hogy az olasz pályán nyújtja majd a legrosszabb teljesítményt, ehhez képest George Russell még (a nyilvánvalóan problémákkal küzdő) Sebastian Vetteltől is alig maradt el.

részletek

F1-Archív: Schumacher hideget-meleget kap

2006-ban és 2011-ben is kritizálták a hétszeres világbajnokot, 2010-ben Alonso a Ferrarival Olasz Nagydíjat nyert, 2017-ben szakított a McLaren és a Honda ezen a napon, szeptember 12-én.

részletek

Hakkinen: Ha Vettel még akar valamit, sürgősen nyernie kell

Charles Leclerc zsinórban szerzett két győzelmével egyértelműen a Ferrari vezérpilótájává vált. Mika Hakkinen szerint, ha Sebastian Vettel helyre akarja állítani hírnevét, gyorsan győznie kéne.

részletek

A Mercedes DRS-sel volt olyan gyors, mint a Ferrari anélkül

Idén először szolgált a vörösök javára a versenyautó kis leszorítóereje és kiváló végsebessége. Valtteri Bottas szerint nem volt esélye, nyitott DRS-sel sem tudott gyorsabb lenni Leclerc-nél.

részletek

Villeneuve: Leclerc büntetést érdemelt volna magnussenes manőveréért

Az 1997-es világbajnok szerint Leclerc-nek járt volna a büntetés, amiért leszorította Hamiltont a pályáról. Érezte azonban, hogy ott és akkor feszegetheti a határokat. Vezetése viszont csodálatos.

részletek

Dicséri alulteljesítő versenyzőjét az Alfa Romeo

Sokan, sokfelől próbálták kikezdeni Antonio Giovinazzit, aki a várthoz képest jelentősen alulteljesít, főnöke, Fred Vasseur viszont dicsérte az olasz versenyzőt hazai pályán nyújtott teljesítményéért.

részletek

McLaren: Vissza kell térnünk a szezonban már látott önmagunkhoz

Miután szinte katasztrofálisan sikerült a csapat számára a belga és az olasz hétvége, a csapatfőnök Andreas Seidl szerint törölni kell ebből mindent, és újrakezdeni onnan, ahová a nyári szünetig egyszer már eljutottak.

részletek
Olvastad már?