Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

OlaszNagydíj

Alaposan megváltozhat Monza, ha lesz rá pénz

Monzának 100 millió euróra van szüksége, hogy modernizálják az aszfaltcsíkot, kiszélesítsék a pályát és így aláírhassanak egy új megállapodást a Liberty Mediával az Olasz Nagydíj jövőjéről.

részletek

Monza volt a fordulópont Hamilton számára

A Formula-1 frissen megkoronázott bajnoka, Lewis Hamilton úgy véli, Monza volt a fordulópont, már ami a mentális hadviselést illeti. Onnantól kezdve a Ferrari és Vettel egyre frusztráltabbak lettek.

részletek

Nem csak a Renault támadja a Haast

Monzában hiába végzett hatodikként Romain Grosjean, utólag kizárták, mert autóját szabálytalannak találták. A Renault mellé állt az ügyben a Force India is, szerintük a Haas sumákolt.

részletek

Verstappen: Mások durvább dolgokat is megúsznak

Max Verstappen még mindig nem tudta elengedni olaszországi büntetését, és újra azt hangoztatja, hogy nem következetesek a versenybírók a büntetések kiosztásánál.

részletek

Novemberben döntik el, mi az Olasz Nagydíj végeredménye

Kitűzték a Haas fellebbezésének tárgyalását. 50-50 az esély, hogy Grosjean hatodik helyét visszaállítják vagy nem, így a verseny eredménye két hónapig nem tekinthető véglegesnek.

részletek

F1-Archív: Michael Schumacher visszavonul

Helyét Kimi Raikkönen veszi át a Ferrarinál. Ugyancsak szeptember 10-én közölte távozását Felipe Massa az olasz csapattól, Verstappen először tesztelt F1-est, a Red Bull megvette a Minardit, Maldonado magabiztosan nyilatkozott jövőjéről a Renault-nál, Alonso pedig arról beszélt, csak az egyéni vb-cím érdekli.

részletek

Statisztikák: Raikkönen halmozta a rekordokat Monzában

Régen szólt már egy futam olyannyira Kimi Raikkönenről, mint a legutóbbi Olasz Nagydíj - a finn remeklése a pályán és a számok világában is meglátszott. A Ferrari ehhez képest nem lehetett olyan büszke az eredményeire.

részletek

Haas: A Renault lassabb, így panaszkodik

Az amerikai istállót kizárták az Olasz Nagydíjról szabálytalan padlólemez miatt, amire a francia gárda hívta fel az FIA figyelmét. Günther Steiner mondta el véleményét az elmúlt napok eseményeiről.

részletek

Alonso hosszú idő után a tabella élén

Hiába a mezőny egyik legjobb pilótája, sem versenyen, sem edzésen, sem a végsebességi adatok közt nem volt esélye az élre kerülni jó ideje a spanyolnak. A monzai időmérőn azonban megtört az átok.

részletek

A Haas nem nyugodott bele a kizárásba

Hiába intették le a hatodik helyen Romain Grosjeant Monzában, a Renault bepanaszolta a Haast, a franciát pedig kizárták. Az istálló nem hagyja annyiban és hivatalosan fellebbezett a kizárás ellen.

részletek

Verstappen: Vettel és Hamilton jobb, mint Bottas

Max Verstappen még mindig füstölög amiatt, hogy az Olasz Nagydíjon ötmásodperces büntetést kapott. Szerinte Vettel és Hamilton gyorsabb és jobb pilóta Bottasnál, simán megelőzték volna.

részletek

Horner a büntetés ellenére dicséri Verstappent

Bár egy ötmásodperces büntetés miatt csak az ötödik helyen végzett Max Verstappen Monzában, csapatfőnöke szerint a holland remek versenyzést mutatott be Olaszországban.

részletek
Olvastad már?