Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

OlaszNagydíj

Hamilton kemény, de fair versenyzést vár

A brit világbajnok úgy érzi, sikerült teljesen továbblépnie a Monzában történtek után, és akárcsak Silverstone-t követően, úgy most is csak annyit szeretne, egymást tisztelve versenyezzenek.

részletek

Brown: A legbüszkébb napom volt

Bár már az Orosz Nagydíj hetére fordultunk, a McLaren még mindig örömmámorban úszik a monzai kettős győzelem után. A vezérigazgató, Zak Brown is csak keresi a szavakat.

részletek

Norris: Ezt soha ne próbáljátok ki!

Az már megszokott, hogy ha Daniel Ricciardo valamilyen kiemelkedő eredményt ér el, akkor a cipőjéből itatja az embereket. Lando Norris ezt most tapasztalta meg először, de nem szeretné többet.

részletek

Az új szabály okozta a Red Bull lassú kerékcseréjét

Monza semmilyen tekintetben nem alakult jól a Red Bullnak. A pályán Verstappen ütközött Hamiltonnal majd kiesett, és a bokszmunkájuk is messze elmaradt a tőlük megszokottól.

részletek

„Kaphattak volna mindketten büntetést”

Max Verstappen és Lewis Hamilton monzai ütközése mindkettejük kiesésével ért véget, mégis a holland húzta a rövidebbet, miután ő még büntetéssel is gazdagodott az eset után. Ezt mára már elfogadták.

részletek

Brown: Folytatódni fog a harc

Kiváló hétvégét teljesített Olaszországban a McLaren csapata, amely hosszú idő után ünnepelhetett futamgyőzelmet. Zak Brown is örül ennek, de tudja, hogy nem lesz könnyű dolguk a Ferrari ellen.

részletek

Ricciardo: Égető érzés, küldetésem volt!

A McLarennek csaknem kilenc esztendő után győzelmet szállító ausztrál részletesen is beszélt arról a dühről, ami az időmérő után keletkezett benne és ami sikerre vezette az F1-es Olasz Nagydíjon.

részletek

Hamilton: Ha kívül próbálkozol, Max leszorít

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a hollandot képtelenség külső íven megelőzni, éppen ezért eddig mindig el is kerülte inkább a balesetet vele – és nem érti, vb-riválisa miért nem tett ugyanígy.

részletek

Verstappen bárki mással óvatosabb lett volna?

A bajnokesélyes Max Verstappent többen dicsérték az elmúlt években, mennyire benőtt a feje lágya, azonban van, amikor még mindig megkapja az „agresszív” jelzőt. De ez helyzet- és pilótafüggő.

részletek

Marko show-nak nevezte „szegény Hamilton” sérülését

A Red Bull motorsport-tanácsadója szerint egyszerű versenybaleset történt Monzában a két vb-rivális között, az összes ezzel kapcsolatos történet pedig légből kapott a Mercedes oldaláról.

részletek

Hill: Ez a csipetnyi düh hiányzott Bottasból

„Valtteri Bottas egy csipetnyi haraggal versenyzett” – véli Damon Hill, aki szerint végre azt láthattuk az Olasz Nagydíjon a finntől, amit elvárunk egy Mercedesszel versenyző pilótától.

részletek

Kubica: Meglepődtem a sok lengyel zászlón

Kimi Raikkönen helyetteseként szerepelt az Olasz Nagydíjon Robert Kubica, a lengyel pilóta pedig annak ellenére szép emlékeket gyűjtött Monzából, hogy nem volt egyszerű hétvégéje.

részletek