Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

OlaszNagydíj

Marquez elnézést kért Vinalestől a „nem fair” időmérős taktikáért

A repsolos ugyanakkor hozzátette, hogy kénytelen volt másnak a szélárnyékát használni a fizikai állapota miatt. Yamahás honfitársa nem kommentálta az olasz GP kvalifikációján történteket.

részletek

F1-Archív: Schumacher hideget-meleget kap

2006-ban és 2011-ben is kritizálták a hétszeres világbajnokot, 2010-ben Alonso a Ferrarival Olasz Nagydíjat nyert, 2017-ben szakított a McLaren és a Honda ezen a napon, szeptember 12-én.

részletek

Sainz nem tud rájönni, hogyan nyerhetett volna Monzában

Már minden létező modellt lefuttatott a fejében Carlos Sainz az elmúlt hétvégi Olasz Nagydíj kapcsán, de nem talált olyan forgatókönyvet, amelyben legyőzhette volna Pierre Gaslyt. Arra jutott, hogy ennek csak egy oka lehet.

részletek

Amiben az Alpha Tauri évekkel a Mercedes előtt jár

Ha a bajnokcsapat is rendelkezne ezzel a megoldással, Lewis Hamilton megnyerte volna az Olasz Nagydíjat: Graham Watson rendelkezik egy hangsegéddel, amit ő szőke amerikainak hív.

részletek

Bottast nem hozta lázba a monzai közeledés

Idén második alkalommal végzett Lewis Hamilton előtt a Mercedes finnje, mégsem elégedett, szerinte ugyanis ennél jóval több pontot kellene hoznia csapattársán, ha életben akarja tartani az esélyeit.

részletek

F1-Archív: Michael Schumacher visszavonul

Helyét Kimi Raikkönen veszi át a Ferrarinál. Ugyancsak szeptember 10-én közölte távozását Felipe Massa az olasz csapattól, Verstappen először tesztelt F1-est, a Red Bull megvette a Minardit, Maldonado magabiztosan nyilatkozott jövőjéről a Renault-nál, Alonso pedig arról beszélt, csak az egyéni vb-cím érdekli.

részletek

Kvjat: Gyorsabb voltam, csak minden félrement

Az Alpha Tauri másik pilótája, Danyiil Kvjat gratulált ugyan francia csapattársa győzelméhez, de úgy érzi, a verseny elején ő diktált jobb tempót, csak épp ő ráfizetett a biztonsági autó beküldésére.

részletek

Vettel: Azért vagyunk ebben a helyzetben, mert ezt érdemeljük

A négyszeres világbajnok szerint mindennek oka van az életben, így annak is, hogy a Ferrari rettenetesen szenved idén. Ennek ellenére azon dolgoznak, hogy a szezon végéig feljavuljanak.

részletek

Az új szabály gátolta a Mercedesek felzárkózását?

Az időmérőn ugyan megmaradt az előnyük a motormód-változtatás tiltásával is, a versenyen azonban Toto Wolff és a pilóták szerint is közrejátszott ez abban, hogy nehezebben előzgették a többieket.

részletek

Raikkönen kioktatja a csapatát: „Hol vannak a paplanok?”

Az Olasz Nagydíj piros zászlóval való megszakításakor Kimi Raikkönen hamar észlelte, hogy kivételesen erős pozícióba került az újraindításra, ezért semmit nem bízott a véletlenre: ő magyarázta csapatának, hogy mit kell csinálni.

részletek

Készen áll a Red Bullra Gasly – de nem tervezik visszahívni

Az Olasz Nagydíj eseményeit ismerve adja magát a felvetés: nem akarja a Red Bull visszacserélni Gaslyt és Albont? A francia úgy gondolja, a jó eredményekért jutalom jár, Helmut Marko szerint viszont az Alpha Taurinál is szükség van egy csapatvezérre.

részletek

Miért nem hátrafelé tolták Magnussen autóját, amikor ott volt a rés?

Kevin Magnussen az Olasz Nagydíj 18. körében megállt autóját olyan helyen parkolta le a füvön, ahol nyílást látott a szalagkorláton, ám a pályabírók mégis a bokszutcába tolták, ezzel megalapozva az őrült versenynek. Lewis Hamilton értetlenkedik, Michael Masi válaszol.

részletek
Olvastad már?