DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

NagyNorbert

Együtt lazítottak az RC-modell-autós és autóversenyző bajnokok

Mi a közös a jet-ski versenyzésben és az RC-autó modellezésben? Látszólag semmi.

részletek

Nagy Norbi, Vincze Ferenc és Bunyós Pityu is a Macskaárvaházban ünneplik a Madarak és Fák Napját

Az Eb-második helyiversenyző és a magyar ralibajnok is ellátogat szerdán Kápolnára – a program természetesen faültetés.

részletek

Bajnokok vegán vízparti ebédje

Különleges meglepetéssel, egy közvetlenül vízparti, vegetariánus ebéddel várta Teletál Tibi, az ismert ételkiszállító cég reklámarca Kiss Norbi és Nagy Norbi autóversenyzőket.

részletek

Nagy Norbival és állatvédőkkel jet-skizett Kiss Norbi

Kamionversenyzéshez és hegyiversenyzéshez kitűnő kiegészítő sport a jet-skizés. Ezt nem más állítja, mint a háromszoros Európa-bajnok kamionversenyző Kiss Norbi és hazánk egyik legsikeresebb hegyiversenyzője, Nagy Norbi.

részletek

Föl a hegyről, le a hegyre - Nagy Norbert új terepen

Nagy Norbert idén eltűnt a Túraautó-világbajnokság rivaldafényéből, és egy rendkívül gyorsan fejlődő sorozat, a Hegyi Európa-bajnokság felé fordult. A magyar pilóta most saját szavaival meséli el, milyen kihívásokat is tartogat ez a versenyzési forma, és hogyan alakult első szezonja.

részletek

Nagy Norbi újra dobogón a hegyi Európa-bajnokságon

Dobsina után a horvátországi Buzetban is dobogóra állhatott Nagy Norbi, a hegyi Európa-bajnokság záróhétvégéjén, Buzetban.

részletek

Élete harmadik hegyi-Eb futamán a dobogón Nagy Norbert

Pályafutása harmadik hegyi Európa-bajnoki hétvégéjén dobogóra állhatott Nagy Norbert. A magyar versenyző kategóriája második helyét szerezte meg a szlovákiai dobsinai pályán.

részletek

Parádésan sikerült Nagy Norbert bemutatkozása a FIA hegyi-Eb-n

Nagyszerűen sikerült Nagy Norbert bemutatkozása a hegyi Európa-bajnokságon. Az FIA által felügyelt sorozathoz a csehországi fordulóban csatlakozott a WTCR-dobogót is megjárt fiatal magyar versenyző, és rögtön a mezőny elején végzett.

részletek

Új kihívások várnak WTCR-dobogós Nagy Norbertre

Tizenegy év pályaversenyzésben eltöltött év után 2019-ben új kihívások elé néz Nagy Norbert. A korábbi ETCC (túraautó-Eb) ezüstérmes, túraautó-világkupa (WTCR) dobogós pilótának egy régi álma válik valóra azzal, hogy az idei szezonban a hegyi Európa-bajnokságban indul.

részletek

Keresd a Formulát idén is az AMTS-en!

Szinte már nincs Automobil és Tuning Show az Autósport és Formula Magazin részvétele nélkül: az A106 standon várunk titeket az 50 éves Michael Schumacher Ferrarijának replikájával, magyar versenyzőkkel és ajándékokkal péntektől vasárnapig!

részletek

Jótékonyság: Licitálj Nagy Norbert WTCR-sapkájára

Lezárult jótékonysági akciónk második fordulója, és már indul is a harmadik. Ezúttal a magyar WTCR-pilóta, Nagy Norbert ajánlott fel egy különleges sapkát a nemes ügy érdekében.

részletek

Szakágváltással búcsúztatja az évet Nagy Norbert

A túraautó-világkupában 2018-ban a Zengő Motorsport színeiben versenyző Nagy Norbert természetesen csak egy alkalomra ül raliautóba: ahogyan öt éve minden decemberben, most is a Szilveszter Ralin zárja az óesztendőt.

részletek