DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Bajnokok vegán vízparti ebédje

Különleges meglepetéssel, egy közvetlenül vízparti, vegetariánus ebéddel várta Teletál Tibi, az ismert ételkiszállító cég reklámarca Kiss Norbi és Nagy Norbi autóversenyzőket.

A két kitűnő hazai pilóta a Jet Power Hungary Kft (https://www.brp-world.com/hu/hu/) meghívásának eleget téve Dunarasztiban, a jetski sport Hungaroringjén töltötte a napot, je skizéssel, beszélgetéssel kikapcsolódva és készülve a nyári szünet utáni versenyszezonra. (https://www.facebook.com/teletaltibi/posts/3236536149993982)

IMG_7012



Kiss Norbi ezúttal is állatvédő barátaival, a Macskaárvaház Alapítvány, a Noé Állatotthon, és a Szurkolók az állatokért mozgalom aktivistáival érkezett, de azt ő sem tudta, hogy barátja, Tibi közvetlen vízparti ebéddel lepi meg. 

- Jó társaság, kedves barátok, növényi alapú ételek, bivalyerős Sea-Doo jetskik, recept egy tökéletes naphoz - fogalmazott Kiss Norbi, hozzátéve:  a vízimotorozáson és a baráti beszélgetéseken kívül egy kellemes vállalt feladatának is ebből az alkalomból tett eleget: egy rövid videóinterjúban csatlakozott a vágóhidak bezárását és a növényi alapú mezőgazdaság fokozottabb támogatását célul kitűző európai polgári kezdeményezéshez https://www.facebook.com/ETSA.EU.HU, amelyhez számos világsztár adta már a nevét. 

- Természetesen ebből az alkalomból állatvédő barátainkkal én is húsmentes ebédet ettem - fogalmazott Nagy Norbi, hozzátéve: immáron második alkalommal járt a Dunaharaszti jetski tavon, ahol már érzékelhetően jobb köridőket tudott futni a vízen kijelölt versenypályán. 

kampány

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: