DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Keresd a Formulát idén is az AMTS-en!

Szinte már nincs Automobil és Tuning Show az Autósport és Formula Magazin részvétele nélkül: az A106 standon várunk titeket az 50 éves Michael Schumacher Ferrarijának replikájával, magyar versenyzőkkel és ajándékokkal péntektől vasárnapig!

Az autózás és autósport szerelmesei március 22-24-én nem találhatnak jobb programot az AMTS-nél a Hungexpóban: ha pedig ott jártok, feltétlenül keressétek fel az Autósport és Formula Magazint az A106 standon. Kiadónk az idén 50 éves Michael Schumacher előtt tiszteleg, ebből az apropóból kiállítjuk a Ferrari F2004 replikáját, melynek eredetijével hetedik világbajnoki címét szerezte.

A minket felkeresők nyomtatott Autósport és Formula Magazint, valamint 3D nyomtatással készült, F1-es témájú emléktárgyakat kapnak ajándékba. Lépést tartva a Formula-1-gyel, amely leváltotta a rajtrácslányokat, a promóciós feladatokat mi sem kizárólag dekoratív hölgyekre bízzuk, de új segítőink mellett a csinosabbik nemet sem kell majd hiányolni.



A Schumacher 50 évfordulóhoz kapcsolódik hétvégi játékunk. Készíts fotót az AFM standján az F1-es replikával, oszd meg Instagramon vagy Facebookon #FormulaAMTS2019 hashtaggel, és páros belépőt nyerhetsz a Magyar Nagydíjra! A @Formula.hu új Instagram-követői között Autósport és Formula ajándékcsomagot sorsolunk ki!

A látogatók több ismert magyar versenyzővel is találkozhatnak az AFM standján:

Március 22-én, pénteken 12 órakor Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok versenyző dedikál. Ha valaki felkeres minket és fotót posztol Facebook- vagy Instagram-oldalára a #FormulaKissNorbi hashtaggel, a következő héten AFM ajándékcsomagot nyerhet!

Március 23-án, szombaton 15 órakor Nagy Norbert, a WTCR dobogós helyezettje látogat el hozzánk. Ha valaki felkeres minket és fotót posztol Facebook- vagy Instagram-oldalára a #FormulaNagyNorbi hashtaggel, a következő héten AFM ajándékcsomagot nyerhet!

A 106-os standon óriási kedvezménnyel juthattok hozzá kiadónk termékeihez:

2019-es A3-as falinaptár – 1590 forint helyett 990 forint

Száguldás és cirkusz 2018-2019 – 5490 forint helyett 2990 forint

Autósport és Formula Magazin féléves előfizetés – 3790 forint helyett 2990 forint

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: