Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

AMTS

Újra egy vérbeli roadster a fődíj az AMTS-en

Immáron hagyományosan, ismét egy vérbeli sportautó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, mely 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal várja az érdeklődőket a teljesen megújult Hungexpón!

részletek

Átadták az AMTS 2021 nyereményautóját, a Mini Cooper Coupét

A 101 EV Park Gyömrői úti bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2021-es AMTS nyereményautóját. Ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n.

részletek

Gender Racing: Újra formában az AMTS

A hosszas kényszerszünet után az elmúlt hétvégén újra megnyithatta kapuit a közönség előtt Magyarország legátfogóbb autós – motoros, technikaisportos tematikát felölelő rendezvénye a jubileumi XV. Autó Motor és Tuning Show Kőbányán a XXI. századi színvonalra megújult Hungexpo vásárvárosban.

részletek

AMTS: Már csak alig néhány nap!

Idén rendhagyó módon, nyár végén nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény két szezonnyi kényszerpihenő után, hatalmas jubileumi felvonással tér vissza a Hungexpo falai közé - és persze azon is túlra. Az Automobil és Tuning Show az év első nagy kiállításaként avatja fel teljesen megújult budapesti vásárközpontot!

részletek

AMTS: Sebestyén Péter és motorja is ott lesz

Az idei AMTS látogatói a találkozhatnak Sebestyén Péter sokszoros magyar bajnok gyorsasági motorversenyzővel, aki jelenleg a Supersport világbajnokság egyetlen magyar résztvevője.

részletek

Szenzáció: Giugiaro koncepció az AMTS-en!

Nem ez az első alkalom, hogy világhírű tervezők, autóépítők, vagy akár versenycsapatok gépei jelennek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. A jubileumi felvonásra pedig idén egy igazán különleges koncepció érkezik!

részletek

Mini Cooper Coupét épít át és sorsol ki idén az AMTS!

Az Automobil és Tuning Show-ra 2021-ben is egy különleges nyereményautóval, valamint extra programmal is készültek - idén az eddig látottaknál is komolyabb keretek között!

részletek

Idén egyedi helyszínen épül át az AMTS nyereményautója!

Az Automobil és Tuning Show-ra 2021-ben rendhagyóan augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor, a látogatók számára viszont hagyományosan egy különleges nyereményautóval, valamint extra programmal is készülnek a szervezők - idén az eddig látottaknál is komolyabb keretek között.

részletek

Digitálisan, de mégis lesz idén AMTS!

A koronavírus okozta leállás idén a rendezvényeket sem kímélte, ez alól pedig az Automobil és Tuning Show (AMTS) sem volt kivétel. Hazánk legnagyobb szezonkezdő autó show-jának szervezői azonban megtalálták a módját, hogy a rajongók 2020-ban se maradjanak AMTS nélkül.

részletek

Az AMTS-t is elhalasztották a koronavírus miatt

Az esemény nem marad el, de nem az eredetileg tervezett időpontban rendezik meg, hanem szeptemberben. A koronavírus miatt kellett ilyen döntést hozniuk a szervezőknek.

részletek

AMTS 2020: Idén egy egyedi Porsche Boxster S kerül kisorsolásra

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 22-én. A többéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében azonban az AMTS történetének legkomolyabb nyereménye talál idén gazdára!

részletek

AMTS-játékunk nyertesei

A hétvégi Automobil és Tuning Show-n kiállítóként részt vevő Autósport és Formula Magazin több fotós nyereményjátékot hirdetett meg. Két játékosunk AFM ajándékcsomaggal, egy Magyar Nagydíjra szóló páros belépővel lett gazdagabb.

részletek