Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

AMTS

Az első hazai F1-es LAN esport bajnokság

Május 27-29. között az AMTS Show-n a FuturEsportS F1 csapata sikeresen megrendezte az első hazai F1-es LAN esport bajnokságot, a VI. FES-AMTS Kupát.

részletek

Magyarország első F1 e-sport bajnoksága az AMTS-en

Hétvégén először kerül megrendezésre hazánkban Forma-1 e-sport verseny a Hungexpón. A FuturEsportS F1 Team rendezésében, izgalmas futamokkal vár mindenkit a VI. FES x AMTS Kupa by Playseat.

részletek

Szenzáció: a Volkswagen ID. R az AMTS-en

Nem ez az első alkalom, hogy ritka tanulmányok és koncepciók, vagy akár legendás versenygépek jelenjenek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. Az idei felvonás e tekintetben különösen izgalmas lesz, hiszen a kiállításra érkezik a világ egyik legdurvább elektromos versenyautója is!

részletek

Igazi nagyágyú érkezik a május végi AMTS-re

Nem ez az első alkalom, hogy híres tervezők, autóépítők, vagy akár versenycsapatok gépei jelennek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. Az idei felvonás e tekintetben különösen nagyot üt majd, hiszen a kiállításon a - szó szerint értett - világ egyik legszebb és legismertebb épített autója is megtekinthető lesz!

részletek

Magyarországon először: Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS-en

Az AMTS 2017 óta vonultat fel külön reprezentatív szakkiállításon elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak az autózásban. A rendezvény idén e téren is egy jelentős mérföldkőhöz érkezik el!

részletek

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2022 nyereményautója

Idén tavasszal is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, május 29-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, a fődíj azonban vitathatatlanul az egyik legkomolyabb az idén 16 éves rendezvény történetében!

részletek

AMTS 2022 – január végén indul a nyereményautó-átépítés a Westendben

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a látogatók között az AMTS zárónapján. A sokéves hagyomány és a játék feltételei változatlanok, autó tekintetében pedig ismét egy egyedi roadster talál gazdára!

részletek

Újra egy vérbeli roadster a fődíj az AMTS-en

Immáron hagyományosan, ismét egy vérbeli sportautó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, mely 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal várja az érdeklődőket a teljesen megújult Hungexpón!

részletek

Átadták az AMTS 2021 nyereményautóját, a Mini Cooper Coupét

A 101 EV Park Gyömrői úti bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2021-es AMTS nyereményautóját. Ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n.

részletek

Gender Racing: Újra formában az AMTS

A hosszas kényszerszünet után az elmúlt hétvégén újra megnyithatta kapuit a közönség előtt Magyarország legátfogóbb autós – motoros, technikaisportos tematikát felölelő rendezvénye a jubileumi XV. Autó Motor és Tuning Show Kőbányán a XXI. századi színvonalra megújult Hungexpo vásárvárosban.

részletek

AMTS: Már csak alig néhány nap!

Idén rendhagyó módon, nyár végén nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény két szezonnyi kényszerpihenő után, hatalmas jubileumi felvonással tér vissza a Hungexpo falai közé - és persze azon is túlra. Az Automobil és Tuning Show az év első nagy kiállításaként avatja fel teljesen megújult budapesti vásárközpontot!

részletek

AMTS: Sebestyén Péter és motorja is ott lesz

Az idei AMTS látogatói a találkozhatnak Sebestyén Péter sokszoros magyar bajnok gyorsasági motorversenyzővel, aki jelenleg a Supersport világbajnokság egyetlen magyar résztvevője.

részletek