Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

NémetNagydíj

Szabadedzésen is Ferrariba ülhet Mick Schumacher

A tesztbemutatkozás után a Ferrari újabb nagy dobásra készül az ifjú Schumacherrel: a helyi sajtó információi szerint a Német Nagydíj első szabadedzésén vezethet.

részletek

Kiadták a 2019-es Formula-1-es versenynaptárt

Megjelentette a Formula-1 a következő szezon tervezetét, amely két héttel hosszabb lesz az ideinél. Két verseny jövője tisztázódott, a Magyar Nagydíjat augusztusban tartják.

részletek

Sainznak van egy ötlete észszerűbb safety car-szabályra

A Renault fiatal pilótájának pontját elvették, amiért biztonsági autó mögött előzött. A félreértéseket ki lehetne küszöbölni, ha a lekörözötteknek nem előzni kellene.

részletek

Karosszériacserével oldanák meg Vandoorne problémáit

A McLaren pilótája már két hétvége óta szenvedett autójával. Silverstone-ban jöttek elő a gondok, amik Németországban is fennmaradtak, így az MCL33-as karosszériacseréjétől várják el a csapatnál a javulást.

részletek

Bottasnak nem kell támogatnia Hamiltont

A Német Nagydíjon csapatutasítást alkalmazott a Mercedes, aminek köszönhetően Lewis Hamiltonnak kedveztek, aki az élen haladt az őt támadó csapattársa előtt. Valtteri Bottas mesélt az esetről.

részletek

Miért nem cseréltek ki mindent Ricciardónál?

A Red Bull értetlenkedve fogadta Daniel Ricciardo újabb motorhibáját Hockenheimben. A Renault lépését nem értik, hiszen minden komponenst szabadon kicserélhetett volna, mégsem tette.

részletek

Vettelt nem érdekli mások véleménye

Az olasz média rettenetesen lehúzta Sebastian Vettelt, miután a Német Nagydíjon elkövetett hibája a győzelmébe került. A négyszeres bajnok azonban csak saját magával foglalkozik.

részletek

Villeneuve: Hamilton Jézust játszik

Jacques Villeneuve megint nem rejtette véka alá véleményét. A Német Nagydíjon győzedelmeskedő Lewis Hamilton teljesítményét elismeri, de nem kedveli, hogy mindig szerepet játszik.

részletek

Csapatfőnöke szerint Hülkenberg fantasztikus teljesítményt nyújtott

Bár a nagyok ellen nem volt esélye, Nico Hülkenberg kihozta a maximumot az esőkáoszba torkolló Német Nagydíjból és legjobb Renault-s eredményét elérve ötödik lett. A csapatfőnök büszke rá.

részletek

Hamiltonnak erőt ad, ha kifújolják

Lewis Hamilton korábbi pályafutása során sosem bánta, ha hátulról kellett felzárkóznia, mert így jobban bizonyíthatta tehetségét. Az pedig, ha kifütyülik és fújolnak rá, még gyorsabbá teszi.

részletek

Alonso saját csapatával vitatkozott

Fernando Alonso versenye az eső előtt sem alakult valami jól, de a plusz két bokszkiállása teljesen tönkrevágta a spanyol esélyeit. A bokszkiállás előtt vitába keveredett versenymérnökével.

részletek

Coronel: Hamiltont büntetni kellett volna

Az általunk is jól ismert Tom Coronel teljesen megdöbbent a Német Nagydíj végeredményén, hogy egy egyértelmű szabálytalanságot megúszhatott Lewis Hamilton. A versenybírák következetlenek.

részletek
Olvastad már?