Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

Mugello

Hamilton az újraindításokat kritizálta, a versenyigazgató visszaszólt

A hatszoros világbajnok szerint az FIA az izgalmakat, nem pedig a biztonságot tartotta szem előtt a biztonsági autós fázist követő új rajtoknál. Michael Masi ezt személyes támadásként értékelte.

részletek

Ferrari-vezér: Nem várható csoda 2022 előtt

Kevés az esély arra, hogy a Ferrari a 2022-es szabályváltozások előtt érdemi előrelépést tud produkálni – jelentette ki Mugellóban a vörös márka vezérigazgatója, Louis Camilleri.

részletek

Itt a válasz: az F1 akarja Mugellót!

Ha nincs a pandémia, talán fel sem merül az F1 mugellói vizitje, ám a próba olyan jól sikerült, hogy a versenyzők zöme hangsúlyozza: a Ferrari főként MotoGP-futamokra használt pályája állandó helyet érdemelne a menetrendben.

részletek

Ricciardo: Kívül mosolygok, de belül azért fáj

Noha örül a Mugellóban elért negyedik helynek, azért a Renault ausztrálja sajnálja, hogy nem jött össze a dobogó: elmondása szerint nem volt válasza Albon hajrában mutatott tempójára.

részletek

Leclerc: Egyszerűen lassúak voltunk, nincs ehhez mit hozzáfűzni

Bár egy ideig dobogós helyen haladt a Ferrari 1000. nagydíján, végül csak nyolcadik lett a monacói pilóta Mugellóban. Vettel eközben a piros zászló utáni újraindításra vonatkozó szabályt kritizálta.

részletek

Bottas: Nem engem kell hibáztatni…

A Mercedes finn pilótájának meggyőződése, hogy mindent szabályosan csinált az első újraindításnál, amely során négy autó összeütközött a célegyenesben az első F1-es Toszkán Nagydíjon.

részletek

Sainz: Tanulnunk kell az ijesztő balesetből

Az újraindításnál történt tömegkarambolba belekeveredő spanyol szerint sokkal rosszabb is lehetett volna a baleset, ezért mindenki le kell vonni a tanulságokat az F1-es Toszkán Nagydíj után.

részletek

Rajtkáosz, dupla piros és Hamilton-győzelem a Toszkán Nagydíjon

Balesetek sorát és a Mercedes kettős győzelmét hozta az első mugellói F1-es futam, amely után Hamilton már csak egy sikerre van Schumacher rekordjától. Albon a dobogón, a Ferrari dupla pontszerzéssel ünnepelt.

részletek

Gasly: Legutóbb győzelem, most gyors kiesés

Bár a szabadedzéseken remekelt a legutóbbi futam győztese, az időmérőn valami nem klappolt Pierre Gasly számára. A verseny is csak két kanyarig tartott, az első baleset miatt kiállni kényszerült.

részletek

Verstappen: Simán lerajtoltam volna Hamiltont

Már a rajtrácsra menet is komoly gond adódott a Red Bull-lal, amit végül nem is sikerült megoldani. Kiválóan rajtolt a holland, de néhány méter után látszott, hogy alig gyorsul az autója.

részletek

Ilyen lenne egy kör Mugellóban visszafelé

Bár a valóságban még a rendes menetirányban közlekedő F1-es autók látványát is szoknunk kell a toszkán pályán, a virtuális világban fordítva is ki lehet próbálni azt egy 2020-as Ferrarival.

részletek

Ricciardóval a saját csapattársa szúrt ki

A mugellói időmérő kulcsmozzanata Esteban Ocon megperdülése volt, amivel a Q3 résztvevőinek többségével jól ki is tolt. A Renault így is gyorsabbnak tűnik most, mint a McLaren.

részletek