Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 25. szerda

Mugello

„Tragikus” volt így ünnepelni az első dobogót

Vacsora egy kihalt hotel magányában, ahol még a szomszédok sem ismerik fel – Alexander Albon első F1-es dobogója után nem éppen olyan volt az ünnepi körítés, ahogy azt a Red Bull pilótája elképzelte.

részletek

Belga, Olasz és Toszkán GP – újratöltve a játékban

Megszokhattuk már, hogy a Nekrews 51 névre hallgató videós rendre újraalkotja az F1-es versenyeket: most a legutóbbi tripla futamokról nézhetjük meg, mennyire sikerültek valósághűen.

részletek

Több sóderágyat szeretnének a pilóták, de…

A mugellói tapasztalatok alapján (is) előnyben részesítenék a hibákat jobban büntető kavicságyakat az F1-es versenyzők, Michael Masi szerint viszont ez nem mindenhol megvalósítható.

részletek

Brawn: Albon elég jó munkát végez ahhoz, hogy megtartsa az ülését

Az F1-főnök Ross Brawn szerint a Red Bull pilótája remekül vezetett a Toszkán Nagydíjon, s az ott elért dobogós helyezés komoly önbizalomlöketet fog adni neki a folytatáshoz.

részletek

Ezért nem kapott eltérő gumit Bottas

Bár a rádión arra kérte csapatát az F1-es Toszkán Nagydíjon, hogy más keveréket kapjon a második etapjára, mint Hamilton, végül mindkét Mercedesre a kemény gumi került fel – most kiderült, miért.

részletek

Brawn: Bottas hagyta kicsúszni a kezéből a győzelmet

Az F1 sportigazgatója szerint a finnek állt a zászló Mugellóban, éppen ezért nehéz lesz megemésztenie, hogy ismét vereséget szenvedett csapattársától, aki egyre jobban elhúz tőle a tabellán is.

részletek

Horner: Albon hibája, hogy túl kedves

Ez az egyetlen „negatívum”, amit első dobogós helyezését szerző pilótájáról el tudott mondani a Red Bull-csapatfőnök, aki szerint viszont a brit-thai folyamatosan bizonyítja versenyzői képességeit.

részletek

Podcast: Zúzdával debütált a Ferrari pályája

Az „old school” toszkán helyszín bőven szolgáltatott beszédtémát a #FormulaHUPodcast stábjának, akik kivesézték a hétvége eseményeit és a paddock mélyéről származó pusmorgásokat!

részletek

„Bottas sokat beszél, de sosem veszi fel a harcot Hamiltonnal”

Az ex-F1-es Jolyon Palmer szerint szombatonként még csak-csak megszorongatja a finn a britet, vasárnaponként viszont képtelen erre – és ez nem a szerencsén, hanem a képességeken múlik.

részletek

Stroll defektet sejt a balesete mögött

A Racing Point pilótája szerint vagy egy törmelék okozott sérülést a bal hátsó gumiján, vagy a felfüggesztése hibásodott meg az F1-es Toszkán Nagydíjon, ahol érzése szerint úton volt a dobogó felé.

részletek

Hamilton az újraindításokat kritizálta, a versenyigazgató visszaszólt

A hatszoros világbajnok szerint az FIA az izgalmakat, nem pedig a biztonságot tartotta szem előtt a biztonsági autós fázist követő új rajtoknál. Michael Masi ezt személyes támadásként értékelte.

részletek

Ferrari-vezér: Nem várható csoda 2022 előtt

Kevés az esély arra, hogy a Ferrari a 2022-es szabályváltozások előtt érdemi előrelépést tud produkálni – jelentette ki Mugellóban a vörös márka vezérigazgatója, Louis Camilleri.

részletek