Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Mugello

Vettel: A mezőny fele unfair hátrányba kerül

Nem igazán szereti a piros zászló utáni újraindításokat Sebastian Vettel, mivel a nemrég hozott új szabály szerint mindig állórajtot rendelnek el. Márpedig ilyenkor a mezőny fele alaposan megjárja.

részletek

Hamilton tudja, hogy az FIA reagál majd a pólóbalhéra

Már előre számít arra a világbajnoki éllovas, hogy a legutóbb, Mugellóban viselt, erősen megosztó ruházata miatt akár új szabályt is hoznak majd, de úgy véli, semmilyen regula nem állítja meg őt.

részletek

„Tragikus” volt így ünnepelni az első dobogót

Vacsora egy kihalt hotel magányában, ahol még a szomszédok sem ismerik fel – Alexander Albon első F1-es dobogója után nem éppen olyan volt az ünnepi körítés, ahogy azt a Red Bull pilótája elképzelte.

részletek

Belga, Olasz és Toszkán GP – újratöltve a játékban

Megszokhattuk már, hogy a Nekrews 51 névre hallgató videós rendre újraalkotja az F1-es versenyeket: most a legutóbbi tripla futamokról nézhetjük meg, mennyire sikerültek valósághűen.

részletek

Több sóderágyat szeretnének a pilóták, de…

A mugellói tapasztalatok alapján (is) előnyben részesítenék a hibákat jobban büntető kavicságyakat az F1-es versenyzők, Michael Masi szerint viszont ez nem mindenhol megvalósítható.

részletek

Brawn: Albon elég jó munkát végez ahhoz, hogy megtartsa az ülését

Az F1-főnök Ross Brawn szerint a Red Bull pilótája remekül vezetett a Toszkán Nagydíjon, s az ott elért dobogós helyezés komoly önbizalomlöketet fog adni neki a folytatáshoz.

részletek

Ezért nem kapott eltérő gumit Bottas

Bár a rádión arra kérte csapatát az F1-es Toszkán Nagydíjon, hogy más keveréket kapjon a második etapjára, mint Hamilton, végül mindkét Mercedesre a kemény gumi került fel – most kiderült, miért.

részletek

Brawn: Bottas hagyta kicsúszni a kezéből a győzelmet

Az F1 sportigazgatója szerint a finnek állt a zászló Mugellóban, éppen ezért nehéz lesz megemésztenie, hogy ismét vereséget szenvedett csapattársától, aki egyre jobban elhúz tőle a tabellán is.

részletek

Horner: Albon hibája, hogy túl kedves

Ez az egyetlen „negatívum”, amit első dobogós helyezését szerző pilótájáról el tudott mondani a Red Bull-csapatfőnök, aki szerint viszont a brit-thai folyamatosan bizonyítja versenyzői képességeit.

részletek

Podcast: Zúzdával debütált a Ferrari pályája

Az „old school” toszkán helyszín bőven szolgáltatott beszédtémát a #FormulaHUPodcast stábjának, akik kivesézték a hétvége eseményeit és a paddock mélyéről származó pusmorgásokat!

részletek

„Bottas sokat beszél, de sosem veszi fel a harcot Hamiltonnal”

Az ex-F1-es Jolyon Palmer szerint szombatonként még csak-csak megszorongatja a finn a britet, vasárnaponként viszont képtelen erre – és ez nem a szerencsén, hanem a képességeken múlik.

részletek

Stroll defektet sejt a balesete mögött

A Racing Point pilótája szerint vagy egy törmelék okozott sérülést a bal hátsó gumiján, vagy a felfüggesztése hibásodott meg az F1-es Toszkán Nagydíjon, ahol érzése szerint úton volt a dobogó felé.

részletek
Olvastad már?