Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Monza

Marko show-nak nevezte „szegény Hamilton” sérülését

A Red Bull motorsport-tanácsadója szerint egyszerű versenybaleset történt Monzában a két vb-rivális között, az összes ezzel kapcsolatos történet pedig légből kapott a Mercedes oldaláról.

részletek

Elmondta a Mercedes, hogyan van Hamilton

Nyak- és fejfájásról beszélt követlenül a monzai verseny után a hétszeres F1-es világbajnok, a csapat szakemberei szerint azonban rendben lesz Szocsira – ahogy reményeik szerint az autója is.

részletek

Miért volt ilyen jó Monzában a McLaren?

Az egyenesben volt utolérhetetlen Daniel Ricciardóék autója, amellyel győzelemre váltottak egy-két nekik kedvező eseményt - a Red Bull viszont ugyanebbe nem talált bele Olaszországban.

részletek

Kubica: Meglepődtem a sok lengyel zászlón

Kimi Raikkönen helyetteseként szerepelt az Olasz Nagydíjon Robert Kubica, a lengyel pilóta pedig annak ellenére szép emlékeket gyűjtött Monzából, hogy nem volt egyszerű hétvégéje.

részletek

Leclerc: Ricciardo sikere rossz hír számunkra

A Ferrari kettős pontszerzést ünnepelhetett Monzában, így nem lehettek elégedetlenek, ugyanakkor aggódnak a McLaren feltámadása miatt. Charles Leclerc szerint jobbnak kell lenniük a folytatásban.

részletek

Brundle: Verstappen jól döntött!

Martin Brunde, a versenyzőből lett Sky Sports F1-es szakértő úgy véli, Max Verstappen monzai manővere túl optimista volt, mégis szükségszerűnek érezte és egyetért.

részletek

Stewart: Verstappen a vártnál lassabban érik

A háromszoros F1-es világbajnok komoly kritikát fogalmazott meg a monzai ütközés után a vb-éllovas hollandról. A skót legenda a három rajthelyes büntetést is kevésnek érzi a történtekért.

részletek

Specialistához mehet Szocsi előtt Hamilton

A Mercedes brit pilótája szerint elképzelhető, hogy meglátogat egy specialistát, miután az F1-es Olasz Nagydíjon történt ütközésük során Max Verstappen Red Bulljának kereke hozzáért a fejéhez.

részletek

Sainz: Nem lesz több autótörés!

A Ferrari spanyol pilótája, Carlos Sainz úgy véli, továbbra is zajlik nála a tanulási folyamat, amelyben megpróbálja kiismerni autóját, illetve próbálja megérteni, miért szenved el sorozatosan baleseteket.

részletek

Verstappen: Láttam, hogy Lewis jól van

A Mercedes-pilóta némileg nehezményezte, hogy vb-riválisa csak úgy elsétált a baleset helyszínéről a monzai ütközésük után, a holland azonban állítja, hogy tudta, hogy nincs baja a britnek.

részletek

Ricciardo: Az ütközés előtt is enyém volt a győzelem

A McLaren ausztrálja úgy érzi, a két vb-rivális balesete nélkül is megnyerhette volna az F1-es Olasz Nagydíjat, mivel Verstappen az első etapban sem igazán tudott rá nyomást gyakorolni.

részletek

Podcast: Lecsapott a Méhészborz, ütköztek a nagyok

Benne volt a levegőben, hogy újra csattan a két nagyágyú, ahogy szombat után a McLaren kiugró eredménye is, mégis csak kapkodtuk a levegőt a nagydíj közben – ugyanezt a sprintről nem mondhatnánk el.

részletek