DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 6. kedd

Monza

Verstappen Schumacherre emlékezteti Domenicalit

Stefano Domenicalinak Michael Schumacher jut eszébe Max Verstappen domináns teljesítményét látva. Az F1 vezérigazgatója úgy érzi, a holland pilóta egyre érettebbé válik.

részletek

Steiner csalódott a futam befejezése miatt

Nem értett egyet az Olasz Nagydíj végén történtekkel Günther Steiner, de más miatt is bosszankodott. A Haas csapatfőnöke szerint a versenyirányítás több szempontból is elintézte a versenyüket.

részletek

Ricciardo: Bár az első körben véget ért volna

A McLaren versenyzője biztató rajtpozíciója ellenére ismét üres kézzel volt kénytelen elhagyni a pályát, autója ugyanis hat körrel a leintés előtt pontszerző helyen haladva adta fel a küzdelmet.

részletek

Binotto: Pihenésre van szükségünk

Fárasztóak voltak az elmúlt hetek a Ferrari számára Mattia Binotto szerint, aki úgy véli, nem a stratégia miatt bukták el a győzelmet. A csapatfőnök szerint Max Verstappen túl gyorsnak bizonyult.

részletek

Perez: A fékhiba tönkretette a versenyünket

A Red Bull mexikói versenyzője csalódást keltő versenyen van túl Monzában, hiszen egy fékhiba, valamint a biztonsági autó megakadályozta őt abban, hogy a hatodik helynél előrébb végezzen.

részletek

Alonso: Többet vártunk ettől a hétvégétől

Bár sokáig úgy tűnt, akár a legjobb ötben is zárhat, Fernando Alonso végül idő előtt feladta az Olasz Nagydíjat. A spanyol szerint a technikai gond nélkül is pozíciókat veszítettek volna.

részletek

Wolff és Hamilton is elégedett az ötödik hellyel

Harmadik és ötödik helyen ért célba Monzában a két Mercedes. Toto Wolff és Lewis Hamilton is elégedettek, miután a brit csupán a tizenkilencedik helyről rajtolhatott. A kármentés sikeres volt.

részletek

Horner megérti a szurkolók csalódottságát

Nem ért egyet a versenyirányítás döntésével Christian Horner. A Red Bull csapatfőnöke szerint a futamnak nem a biztonsági autó mögött kellett volna befejeződnie.

részletek

Russell elégedett az újabb dobogóval

A Mercedes pilótája szerezte meg a dobogó alsó fokát az Olasz Nagydíjon, ezzel sorozatban másodszor ünnepelhetett a pódiumon. A brit elégedett, de érzi, hogy most messze voltak a győzelemtől.

részletek

Először állhatott fel a monzai dobogó tetejére Verstappen

Biztonsági autó mögött ért célba a mezőny Monzában, így bár egy kissé keserédes a győzelem, de megérdemelten Max Verstappené. A holland zsinórban ötödszörre nyert.

részletek

Leclerc: Bárcsak nyerhettem volna

Ismét lemaradt a futamgyőzelemről Charles Leclerc, akinek a mostani vereség különösen fájó volt az olasz közönség előtt. A monacói pilóta úgy érzi, versenyezniük kellett volna az utolsó körökben.

részletek

Ilyen volt az Olasz Nagydíj

Charles Leclerc indulhat a pole-ból, de képes-e teljesíteni a tifosi elvárását? Kövessétek velünk a monzai futam eseményeit élő szöveges közvetítésünkben!

részletek