Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Monza

Eurótízmilliók kellenek Monzának - sürgősen

A pálya tulajdonosa, az olasz autóklub a megnyitás századik évfordulójára, 2022-re szeretné alaposan rendbeszedni Monzát, ehhez viszont komoly összegekre lenne szüksége, ráadásul a lehető leghamarabb, hogy előnyösebb pozícióból kezdhesse a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat.

részletek

Sophia Flörsch visszatért a pályára

Kevesebb, mint négy hónappal horrorisztikus balesetét követően visszatért a versenypályára Sophia Flörsch. A tizennyolc esztendős német hölgy teljesen meggyógyult és várja, hogy bizonyíthasson.

részletek

Alaposan megváltozhat Monza, ha lesz rá pénz

Monzának 100 millió euróra van szüksége, hogy modernizálják az aszfaltcsíkot, kiszélesítsék a pályát és így aláírhassanak egy új megállapodást a Liberty Mediával az Olasz Nagydíj jövőjéről.

részletek

Wolff tudja, hol nyerték meg a bajnokságot

A Mercedes kicsit összetört, amikor a Brit Nagydíjon vereséget szenvedtek Sebastian Vetteltől. Ám nem zuhantak meg, összeszedték magukat és Vettel, valamint a Ferrari hazájában is visszavágtak.

részletek

Monza volt a fordulópont Hamilton számára

A Formula-1 frissen megkoronázott bajnoka, Lewis Hamilton úgy véli, Monza volt a fordulópont, már ami a mentális hadviselést illeti. Onnantól kezdve a Ferrari és Vettel egyre frusztráltabbak lettek.

részletek

Verekedés a TCR-ben, áll a bál, kizárták Borkovicot

Egy a pályán történt incidens miatt a két bajnokesélyes tábora összeszólalkozott egymással a TCR Europe-ban. Tettlegességre is sor került, Dusan Borkovic a rendőrségen kötött ki, és terhes feleségét is bántották. De ki ütött először?

részletek

Nem fogott ki Tassin Monza

Nehezen indult, jó vége lett – így lehetne összefoglalni Tassi Attila szemszögéből a TCR Europe utolsó előtti versenyhétvégéjét, amelynek Monza adott otthont. A tehetséges túraautó-versenyző ismét dobogóra állhatott, sőt, még egy első helyezettnek járó trófeát is bezsebelt.

részletek

A McLaren extrém beállítás mellett dönthet

Az istálló idei gyengesége az egyenesben tapasztalható sebességhátrány, ami részben a motornak, részben a gyenge aerodinamikának köszönhető. Ám Szocsiban különleges beállítást fontolgatnak.

részletek

Arrivabene: Én vagyok a felelős a hibákért

A Ferrari ismét nem úgy szerepelt, ahogy szeretett volna: Szingapúrban nem tudott nyerni a csapat, de Maurizio Arrivabene elmondta: egyedül az ő felelőssége, ha nem jönnek az eredmények.

részletek

Verstappen: Mások durvább dolgokat is megúsznak

Max Verstappen még mindig nem tudta elengedni olaszországi büntetését, és újra azt hangoztatja, hogy nem következetesek a versenybírók a büntetések kiosztásánál.

részletek

Arrivabene nem gondolta komolyan, hogy Bottas egy komornyik

A Ferrari csapatfőnöke az Olasz Nagydíj hevében komornyiknak nevezte a Mercedes versenyzőjét, Valtteri Bottast, amelyet azóta már megbánt, és bocsánatot is kért a finn pilótától.

részletek

Statisztikák: Raikkönen halmozta a rekordokat Monzában

Régen szólt már egy futam olyannyira Kimi Raikkönenről, mint a legutóbbi Olasz Nagydíj - a finn remeklése a pályán és a számok világában is meglátszott. A Ferrari ehhez képest nem lehetett olyan büszke az eredményeire.

részletek
Olvastad már?