Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Monza

Régi Ferrarik a 2019-es ellen Monzában

Az Assetto Corsában összemérték a 2019-es, az 1995-ös, az 1991-es és az 1990-es Ferrarit - vajon melyik fog nyerni? Jó, az valószínű, de mekkora különbséggel? Ráadásul ez a régi monzai pálya...

részletek

Leclerc rájött, hogy milyen Ferrari-pilótának lenni

A fiatal monacói F1-es pilóta szerint amikor Olaszországban nyert futamot, az valami egészen különleges volt - ott jött rá igazán, hogy mit is jelent, ha valaki a Ferrari versenyzője.

részletek

Raikkönen nem néz hátrafelé

A 2007-es világbajnok sosem arról volt híres, hogy túlagyalná a problémákat. Spában és Monzában is gyengén szerepelt, különböző okokból. Máris túllépne ezeken és Szingapúrban sikerre éhes.

részletek

Változtatnának a piros zászlós rendszeren

Monzában különös probléma ütötte fel fejét, a Q3 elején Kimi Raikkönen odacsapta autóját, a piros jelzésnél viszont sokáig kétséges volt, ki tarthatja meg mért körét és ki nem. Változás várható.

részletek

A riválisoknak gyanús a Ferrari motorfölénye

Hiába a tavalyi rendszeres és mélyreható vizsgálat a Scuderia motorjaival kapcsolatban, a legfőbb riválisok továbbra sincsenek meggyőződve arról, hogy a Ferrari nem trükközik valamivel.

részletek

Wolff: A Ferrari jobb lesz, mint a Hungaroringen

Bár Szingapúr utcai pályája alapvetően nem kedvez a Ferrarinak, Toto Wolff szerint a magyarországinál mindenképp jobb teljesítmény várható a maranellói F1-es csapattól.

részletek

Gasly: Nekünk is lehetnének spottereink

Pierre Gasly is belekeveredett abba az incidensbe, amit Sebastian Vettel okozott, kilökve Lance Strollt - neki a kanadait kellett kikerülnie. Gasly szerint átvehetnék az amerikai szokást, a spotterek intézményét.

részletek

Binotto: Bátrak voltunk

Csapata jó taktikai érzékét dicsérte az Olasz Nagydíj után a Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto, aki szerint egy bátor választásnak köszönhették azt, hogy Charles Leclerc a kettős Mercedes-fenyegetés mellett is nyerni tudott.

részletek

Russell: Meglepően jók voltunk Monzában

A Williams úgy számolt, hogy az olasz pályán nyújtja majd a legrosszabb teljesítményt, ehhez képest George Russell még (a nyilvánvalóan problémákkal küzdő) Sebastian Vetteltől is alig maradt el.

részletek

Hazaengedték a Monzában hatalmasat bukó Peronit

Elhagyhatta a kórházat az ijesztő, de szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett 19 éves pilóta. Csigolyatörése miatt legközelebb vélhetően csak 2020-ban látjuk újra versenyezni.

részletek

A Renault már jó ideje átlépte az 1000 lóerőt

Monzában végképp bizonyított a Renault-erőforrás, a korábbi években csak szenvedő egység az egyik legerősebb volt a mezőnyben. A csapatfőnök szerint nem vicc az ezer lóerő, már rég elérték.

részletek

A Mercedes DRS-sel volt olyan gyors, mint a Ferrari anélkül

Idén először szolgált a vörösök javára a versenyautó kis leszorítóereje és kiváló végsebessége. Valtteri Bottas szerint nem volt esélye, nyitott DRS-sel sem tudott gyorsabb lenni Leclerc-nél.

részletek
Olvastad már?