Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Monza

Leclerc összeveszett Binottóval? A Ferrari tagadja ezt

A Scuderia reakciója szerint ez az egész híresztelés egy kitaláció és semmi alapja nincs. Igaz, Vettelnél is ezt olvashattuk két éve, az eredményt pedig ismerjük.

részletek

Norris: Nem szálltunk el, a harmadik helyért csatázunk

Bár Monzában kettős győzelmet ünnepelhetett a McLaren-Mercedes, Lando Norris pontosan tudja, hogy egyelőre egyszeri kiugrás volt a siker, a valós helyük a harmadik helyért való küzdelem.

részletek

Verstappen: Annyira ideges vagyok, hogy alig bírok aludni…

Ezzel az ironikus válasszal reagált Hamilton azon felvetésére, hogy a hollandra nyomás nehezedhet első vb-hadjárata miatt. A monzai kritikák kapcsán „álszent emberekről” beszélt a Red Bull-os.

részletek

Ricciardo: Nem ilyennek ismerem Verstappent!

Daniel Ricciardo, a McLaren pilótája úgy véli, Verstappen azonnal Hamilton segítségére sietett volna Monzában, ha a Mercedes pilótája nem teszi egyértelművé, hogy nem sérült meg.

részletek

Norris: Ezt soha ne próbáljátok ki!

Az már megszokott, hogy ha Daniel Ricciardo valamilyen kiemelkedő eredményt ér el, akkor a cipőjéből itatja az embereket. Lando Norris ezt most tapasztalta meg először, de nem szeretné többet.

részletek

Masi: A monzai és a silverstone-i büntetés teljesen más!

Michael Masi, a Formula-1 versenyigazgatója úgy véli, Max Verstappen monzai, és Lewis Hamilton silverstone-i büntetése nem hasonlítható össze. El is magyarázta, miért.

részletek

Brown: Folytatódni fog a harc

Kiváló hétvégét teljesített Olaszországban a McLaren csapata, amely hosszú idő után ünnepelhetett futamgyőzelmet. Zak Brown is örül ennek, de tudja, hogy nem lesz könnyű dolguk a Ferrari ellen.

részletek

Ricciardo: Égető érzés, küldetésem volt!

A McLarennek csaknem kilenc esztendő után győzelmet szállító ausztrál részletesen is beszélt arról a dühről, ami az időmérő után keletkezett benne és ami sikerre vezette az F1-es Olasz Nagydíjon.

részletek

Hamilton: Ha kívül próbálkozol, Max leszorít

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a hollandot képtelenség külső íven megelőzni, éppen ezért eddig mindig el is kerülte inkább a balesetet vele – és nem érti, vb-riválisa miért nem tett ugyanígy.

részletek

Marko show-nak nevezte „szegény Hamilton” sérülését

A Red Bull motorsport-tanácsadója szerint egyszerű versenybaleset történt Monzában a két vb-rivális között, az összes ezzel kapcsolatos történet pedig légből kapott a Mercedes oldaláról.

részletek

Elmondta a Mercedes, hogyan van Hamilton

Nyak- és fejfájásról beszélt követlenül a monzai verseny után a hétszeres F1-es világbajnok, a csapat szakemberei szerint azonban rendben lesz Szocsira – ahogy reményeik szerint az autója is.

részletek

Miért volt ilyen jó Monzában a McLaren?

Az egyenesben volt utolérhetetlen Daniel Ricciardóék autója, amellyel győzelemre váltottak egy-két nekik kedvező eseményt - a Red Bull viszont ugyanebbe nem talált bele Olaszországban.

részletek