DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Monza

Leclerc: Nagyot léptünk előre Spa óta

Bár győznie Monzában sem sikerült, a Ferrari monacói pilótája szerint érezhető volt az előrelépés a nyári szünetet követő első verseny óta. A csapattárs szerint jönnek még majd kedvezőbb pályák.

részletek

Hakkinen: Egyensúly kell a biztonság és a szórakoztatás között

Mika Hakkinen is szót emelt az Olasz Nagydíjon történtekkel kapcsolatban. A kétszeres világbajnok szerint ésszerű megoldást kellene találni arra, hogy ne a biztonsági autó vessen véget egy futamnak.

részletek

Hamilton: De Vriesnek helye van az F1-ben

Az olasz futamon beugró pilóta a Formula-1 teljes közönségét elkápráztatta teljesítményével. Azonban nemcsak a nézők, hanem a többi pilóta is elismeri őt, köztük a hétszeres világbajnok is.

részletek

Veszélyesnek érezte De Vries vezetését az Alfa Romeo

Xevi Pujolar, az Alfa Romeo vezető pályamérnöke szerint meglepte Guanyu Zhout, ahogy a holland hirtelen fékezett a safety car mögött. A kínai pilóta nem mert bevetődést kockáztatni a beugró ellen.

részletek

Binotto úgy érzi, előreléptek Monzában

Bár Max Verstappennel a hazai nagydíjukon sem tudtak mit kezdeni, a Ferrari csapatvezetője mégis pozitívan foglalta össze a tapasztalatait. A VSC alatti kerékcsere sem volt hibás döntés szerinte.

részletek

Podcast: Verstappen nyert, új sztár született Monzában

Max Verstappen nyert, de a hétvége mégis honfitársáról, a csodás teljesítménnyel bemutatkozó Nyck de Vriesről szólt az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában.

részletek

Latifi: A stewardok kicsit elaludtak

Kissé lassan reagáltak a kanyarlevágásokra az Olasz Nagydíjon Nicholas Latifi szerint. A Williams pilótája úgy érzi, ezzel jelentős időt veszített a futam során.

részletek

Hamilton élvezte a felzárkózást Monzában

A rajtbüntetéseknek köszönhetően csak a 19. helyről rajtolhatott Olaszországban Lewis Hamilton, aki végül az ötödikként ért célba. A brit pilóta szerint így nagyon élvezetes csatákat vívhatott.

részletek

Vettel a rajtceremóniát kritizálta

Bár a hagyományokhoz tartozik, Sebastian Vettel eléggé kiakadt az Olasz Nagydíj előtt megtartott légi bemutató miatt. A négyszeres világbajnok szerint ez nem egyeztethető össze így az F1 terveivel.

részletek

Brundle: A rajtbüntetések rosszat tesznek az F1-nek

Nem ért egyet a jelenlegi szankciós rendszerrel a motorelemek cseréjét illetően Martin Brundle. A korábbi F1-es pilóta szerint változásra van szükség, mert így a nézőket is összezavarják.

részletek

Norris szerint túl sok hibát vétett a McLaren

A wokingiak a második rajtsor kisajátítása után csupán egy hetedik helyet tudtak felmutatni a vasárnapi Olasz GP-n, Norris szerint azonban könnyedén az első ötben végezhettek volna a hibák nélkül.

részletek

Wolff: Niki is megemelte volna a kalapját

A Mercedes csapatfőnöke nem győzte dicsérni Nyck de Vries fantasztikus hétvégi teljesítményét, állítása szerint még a megboldogult Niki Lauda is megemelte volna előtte legendás piros fejfedőjét.

részletek