DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Merhi

Ha Sainz megteheti, menjen a Ferrarihoz – tanácsolja honfitársa

Jó a McLaren, de ha a spanyol világbajnok akar lenni, meg kell ragadnia a ferraris lehetőséget. Roberto Merhi sokra tartja korábbi ellenfelét, úgy érzi, nem ijedne meg Leclerc-től.

részletek

Bottas még tehetségesebb, mint Rosberg?

Egy korábbi F1-es pilóta szerint lehet, hogy Rosberg nagyon keményen dolgozott, de a finn versenyzőben több az ösztönös tehetség, éppen ezért fogja megszorongatni Hamiltont.

részletek

„Csak Alonso gyűrhetné le Hamiltont”

Roberto Merhi, a Manor egykori F1-es pilótája érzi így. A spanyol versenyző szerint a jelenlegi mezőnyben csak Fernando Alonso lenne képes a háromszoros brit világbajnok legyőzésére.

részletek

Egy korábbi F1-es nincs elájulva Verstappentől

Max Verstappen 2016-ban nagyjából ugyanannyi rajongót szerzett magának, mint ellenséget, egyik korábbi versenytársa azonban nem érti, mi ez a nagy felhajtás körülötte.

részletek

Nem is a Hondával van gond a McLarennél?

Egy korábbi F1-es pilóta szerint a japán erőforrás előlépése egyértelműen látszik tavalyhoz képest, de a karosszériáról ez már nem mondható el - szerinte erre ékes példa volt Monaco is.

részletek

Tavalyi F1-es váltja a másikat Le Mans-ban

Bár az idei Le Mans-i 24 órás verseny nevezői listáját már rég közzétették, egészen az utolsó pillanatokig elképzelhetőek változások – ahogy az most meg is történt a prototípusok közt.

részletek

F1: Formulaautós karrier, végállomás?

Hallottunk már nem is egy olyan történetet, melyben egy formulaautós karrier érdemi része egy F1-es újoncszezonnal véget is ér – könnyen lehet, hogy itt a következő, miután a GP2-re se maradt pénz...

részletek

Pilótakeringő: Két F1-es ülés még mindig szabad

Az elmúlt esztendő sereghajtója, az idén komoly előrelépésre készülő Manor a mezőnyből egyedüliként még nem jelentette be versenyzőit – három erős és két outsider jelöltünk van a két ülésre.

részletek

Manor: Rossi már biztos befutó?

Alexander Rossi minden nap kapcsolatban áll a Manor F1-es csapatával – az istálló ugyan még nem tett hivatalos bejelentést versenyzőiről, ám az amerikai elárulta, hogy állnak a tárgyalások.

részletek

Még mindig reménykedik a Manor expilótája

Roberto Merhi öt versennyel kevesebbet teljesített a tervezettnél a tavalyi F1-es szezonban, de bízik benne, hogy idén ismét sikerül ülést találnia a brit alakulatnál.

részletek

Nagy F1-es évértékelő – Az év újonca

A Formula.hu évértékelő sorozatának ötödik részében a 2015-ös esztendő F1-es újoncai következnek soron. Három Manor-, két Toro Rosso- és egy Sauber-versenyző közül választhattunk.

részletek

Merhi-go-round: Csapatot válthat a spanyol

Egyáltalán nem tűnik kizártnak, hogy a legkisebb F1-es csapatnál, a Manornál végül egyik idei versenyzőnek sem lesz maradása: Roberto Merhi épp ezért másfelé is nézelődik.

részletek