Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Matsushita

A Honda ülést ajánlott Matsushitának

Nobuharu Matsushita huszonhat éves kora ellenére idén is a Formula-2-ben fog versenyezni. Az ötödik szezonját kezdi a japán pilóta az utánpótlás-sorozatban, pedig a Honda felajánlott neki egy ülést.

részletek

Csúnya balesetet úsztak meg az F2-ben

Aggasztó jelenetsor zajlott le a Formula-2 Szocsiban rendezett vasárnapi futamán: a rajtot követően Nobuharu Matsushita és Nikita Mazepin csattanása a spái végzetes balesetre hasonlított. A később újraindított versenyt Ghiotto nyerte.

részletek

F2 főfutam: Matsushitának és Hubert-nek szólt a himnusz a dobogón

A spái tragédiát követő első Formula-2-es futamon, Monzában Nobuharu Matsushita szerezte meg a győzelmet Luca Ghiotto és az utolsó helyről a dobogóig felkapaszkodó Nyck de Vries előtt.

részletek

Mick Schumacher először győzött az F2-ben

A Prema pilótáját végig üldözte japán riválisa, Nobuharu Matsushita, de a német kezében tartotta a sprintfutamot a Hungaroringen. Az F3-ban egy másik Ferrari-védenc is először nyert, Marcus Armstrong.

részletek

Japán győzelem született az F2 főfutamán

Az F2 spielbergi főfutamán a kérdés leginkább az volt, kinek mennyire kopik a gumija, ami autóján van: ebből a túlélőversenyből Nobuharu Matsushita jött ki győztesen, megelőzve Luca Ghiottót és a pole-ból induló Nyck de Vriest.

részletek

Jöhetnek a japánok a Toro Rossóhoz

A Honda faenzai szerepvállalásával megnőtt az esélye annak, hogy a csapat a japánok egyik kegyeltjét alkalmazza a közeljövőben, bár annak kicsi a valószínűsége, hogy mindez már jövőre meg fog történni.

részletek

Valószínűtlen győztes az F2-ben, baleset az Eau Rouge-ban

Az a Sergio Sette Camara nyerte a spái sprintfutamot, aki a hétvégét megelőzően egyetlen ponttal sem rendelkezett. Kevésbé meglepő, hogy a rajtrács végére száműzött Leclerc a mezőny első negyedébe zárkózott fel.

részletek

F2: Japán siker a Hungaroringen

Remek rajtját követően nem lehetett megállítani a Honda reménységét, Nobuharu Matsushitát, aki szezonbeli második győzelmét aratta a magyar pályán.

részletek

A safety carral versenyzett a mezőny az őrült GP2-es futamon

A GP2 bakui sprintfutamát ismét egy halom olyan történés tarkította, amilyeneket ritkán látunk autóversenyen. Nobuharu Matsushita az élen állva is mindent elrontott, Antonio Giovinazzi pedig a legnagyobbak közé lépett.

részletek

Egy kanyar döntött el mindent a GP2-ben

Nem sokáig volt izgalmas a GP2 monacói sprintversenye, de odáig viszont nagyon. A rajtnál hezitáló Nobuharu Matsushita végül azért okot adott az örömre a nehéz F1-es futam előtt álló Hondának.

részletek

Fiatal japán lett a McLaren fejlesztőpilótája

A wokingi gárda mai bejelentése értelmében a Honda által pártfogolt Nobuharu Matsushita lesz a tavalyi évet végigszenvedő istálló teszt- és fejlesztőversenyzője a 2016-os F1-es idény folyamán.

részletek

GP2: Indonéz győzelem, japán dobogó

Egy rajtbalesetet követően Ryo Haryanto úgy is le tudta győzni Stoffel Vandoorne-t a GP2 vasárnapi futamán, hogy riválisa túl merész előzési kísérlete miatt szárnyaszegetten teljesítette a táv felét.

részletek
Olvastad már?