DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Marko

Sainz és a Red Bull tárgyal, Ricciardo nem aggódik – csütörtöki F1-es hírek Kínából

Sajtónap a Kínai Nagydíjon, az Audi többet kínál a Red Bullnál Sainznak, Verstappennek tetszik az új sprintszabály, furcsaság történt a sanghaji aszfalttal.

részletek

Elismerte a Red Bull: tárgyalnak Sainzcal, de…

Helmut Marko elárulta: egyeztetnek a Ferraritól távozó spanyollal, de egyrészt az Audi ajánlatával nem tudnak versenyezni, másrészt jelenleg más a fő jelöltjük.

részletek

„Nem naiv”, de nem is aggódik Ricciardo

Nem gondol arra az ausztrál, hogy szezon közben kirúghatja őt a Red Bull a Visa RB-től. Marko eközben szívesen látná idén az F1-ben Lawsont…

részletek

Marko nem akar két évre szerződni Perezzel

Ha kétéves szerződést kap, visszaeshet Perez teljesítménye, azt pedig nem hagyja, hogy az Audi nyomást gyakoroljon rájuk – Marko a pilótakérdésről beszélt.

részletek

„Nem úgy tűnt, mintha három gyereke lenne!” – Horner Perezről

Dicsérte versenyzője suzukai teljesítményét a Red Bull F1-es főnöke, aki szerint a 2025-ös ülést illetően is jó helyzetben van a mexikói – bár nem sietnek a döntéssel.

részletek

Más csapatok érdeklődését is felkeltette Tsunoda?

Helmut Marko szerint a japán kivirágzott, Peter Bayer pedig úgy látja, tinédzserből felnőtté érett – de vajon mit hozhat a Suzukában is pontot szerző pilóta jövője?

részletek

„A jövő évi ülése a tét” – Marko Perez javulásáról

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint ez is motiválja a mexikóit. A csaknem egy év után első sorba kvalifikáló pilóta elmondta, miért magabiztosabb idén.

részletek

Ha Perez javít az időmérőin, nem kérdés a maradása

Káprázatosnak nevezte Sainz formáját, de továbbra is Perezt tartja a 2025-ös Red Bull-ülés első számú várományosának Helmut Marko, aki szerint csak az időmérőkön kell javítania a mexikóinak.

részletek

Lawson másfelé nézelődhet, ha nem kap esélyt

Helmut Marko tagadja, hogy ultimátumot adott Ricciardónak, aki kemény kritikát kapott máshonnan, Lawson pedig az esélyre vár – de nem fog örökké várni a Red Bullra.

részletek

„Tsunodának fejlődnie kell a Red Bullhoz”

„Egy fecske nem csinál nyarat” – jelezte Helmut Marko, aki ugyan dicsérte a japánt az F1-es Ausztrál Nagydíj után, de szerinte ez még kevés az anyacsapathoz.

részletek

Sajtó: Marko ultimátumot adott Ricciardónak?

Állítólag ha azonnal nem szedi össze magát és nem javul jelentősen a Japán, valamint a Kínai Nagydíjon, akkor végleg lezárulhat az F1-es karrierje.

részletek

Marko: Checo visszafelé haladt!

Verstappen valószínűleg akkor se nyerte volna meg a versenyt, ha nem esik ki – erre utalnak Helmut Marko szavai, aki szerint Perez nem lehet annyival lassabb, mint amennyit kapott.

részletek