Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Marko

De Vries megerősítette az Alpine-tesztet és a Marko-egyeztetést

Három csapattal is szóba hozták az elmúlt napokban a Monzában kiváló F1-es debütálást produkáló hollandot, aki azonban leszögezte: jórészt nem a saját kezében van a jövője.

részletek

Brown: Verstappen és Raikkönen sem jöhettek volna

Zak Brown szerint az F1-nek felül kellene vizsgálnia az érvényben lévő szuperlicenszszabályokat, hiszen azok alapján többek között Max Verstappen, vagy épp Kimi Raikkönen sem kapott volna lehetőséget.

részletek

Marko: Csak óvatosan Leclerc támadásával

A Red Bull főtanácsadója figyelmeztette Max Verstappent, ne akarja mindenáron megnyerni az Olasz Nagydíjat. A Ferrari végsebessége kiváló, nem éri meg a kiesést kockáztatni egy előzésért.

részletek

Helmut Marko nem elégedett a Red Bull-juniorokkal, mindenképp Hertát akarja

Az elmúlt hetekben a F1-es átigazolási piac másról nem szól, mint hogy kié lesz az árván maradt Alpine-ülés. Jelenleg a legújabb forgatókönyvek szerint Pierre Gasly lehet a francia csapat új reménysége, akinek a helyére viszont a Red Bull Colton Hertát ültetné annak ellenére, hogy nincs elég szuperlicenszpontja. Dr. Helmut Marko szerint a csapat utánpótlás-versenyzői még nem készek, az amerikai érkezésének viszont nem mindenki örülne.

részletek

Marko: Max másik bolygón él, a nyomás sem hat rá

A hazai futamgyőzelem után magasztalta Max Verstappent a Red Bull tanácsadója. A versenyzőről, aki Marko szemében még mindig csak fiú, lepergett a Mercedes és a hazai közönség nyomása.

részletek

Marko: Perez a harmadik lehetett volna

Az időmérő edzésen hibája nélkül vélhetően a legjobb háromban zárt volna Sergio Perez a Red Bull tanácsadója szerint. Helmut Marko úgy véli, a mexikóinak fel kell vennie a versenyt csapattársával.

részletek

Marko: A Red Bull nem állna Gasly útjába

Az energiaitalosok tanácsadója Zandvoortban leszögezte, hogy a Red Bull nem fog akadályt gördíteni Pierre Gasly esetleges távozása elé, amennyiben az Alpine teljesíti feltételeiket.

részletek

Marko szerint a 20. helyről is nyert volna Verstappen

A Red Bull tanácsadója utólag egyetértett azzal, hogy Verstappen az utolsó helyről is megnyerte volna a belga futamot. Elárulta, hogy a világbajnok édesapja előre megtippelte, hogy fia első lesz.

részletek

Marko: Még három futamot kell nyernünk

Max Verstappen újabb győzelmével a Red Bull hatalmas lépést tett mindkét világbajnoki cím felé. A csapat tanácsadója szerint még legalább háromszor győzniük kell, hogy nyugodtabbak legyenek.

részletek

Marko: Vettel döntése végleges

Nem gondolná a Red Bull szakembere, hogy Sebastian Vettelt még újra látjuk az F1-es mezőnyben a visszavonulását követően. Helmut Marko szerint a német pilóta nem akart a középmezőnyben harcolni.

részletek

Marko: Perez a Verstappen-faktor miatt esett vissza

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint ahogy egyre inkább passzolt az RB18-as a regnáló világbajnok stílusához, úgy érvényesült jobban a kiemelkedő tehetsége a mexikóival szemben.

részletek

Marko: Nem gyorsabb nálunk a Ferrari

A Red Bull tanácsadója szerint a szezon nagy részében egyforma teljesítményre volt képes a két csapat autója, csak a napi forma és a hibák döntöttek arról, ki végzett végül előrébb a versenyeken.

részletek