Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Marko

A Red Bull megtalálhatta az ellenszert a Mercedes tempójára

A hétvégén Texasba látogat a Formula-1 mezőnye, ahol tovább éleződik a világbajnoki harc Max Verstappen és Lewis Hamilton, valamint a Red Bull és a Mercedes között. A bikák ezúttal közelebb lehetnek.

részletek

Egy baleset hátráltatta Newey munkáját

Kerékpárral szenvedett balesetet a közelmúltban Adrian Newey. Ezt Helmut Marko erősítette meg, aki elmondta, az istálló technikai igazgatója azóta már visszatért és ismételten munkához látott.

részletek

Marko: El kell fogadnunk, hogy szabályos a Mercedes

Nagyot lépett előre a Red Bull szerint a rivális motorerőben, ezért vizsgálatot is kezdeményeztek, amit viszont az FIA elutasított. Így a tanácsadó szerint csak két hátralévő futamon lesznek előnyben.

részletek

Marko: Tiltsák el a piszkos van der Lindét

A Red Bull főtanácsadója szerint feltétlenül el kellene tiltani a DTM-ben botrányos versenyzést bemutató Mercedes-pilótát. Szerinte nincs helye a pályán ilyen piszkos manővereknek, ráadásul sorozatban.

részletek

Alonso nem segíti Verstappent a bajnoki címhez

Sem Lewis Hamiltont, sem Max Verstappent nem kívánja segíteni a kétszeres világbajnok spanyol az idei összetett győzelemben. Bár Hamiltonnal nem felhőtlen a viszonya, nem szól bele a küzdelembe.

részletek

„Hamilton a bokszba akarta tenni Perezt!”

A mexikói védekezésével elégedett, Hamilton manőverével azonban már kevésbé a Red Bull tanácsadója. A csapat munkáját is dicsérte a Török Nagydíj után, a következő hétvégéket pedig alig várja.

részletek

Marko a Mercedesről: „Mintha nyitott DRS-sel mennének”

A Red Bull tanácsadója szerint sokkal gyorsabb volt az isztambuli egyenesekben a rivális csapat autója, ezzel pedig kezdeniük kell valamit, ha továbbra is harcolni akarnak a vb-címért.

részletek

Albon: Marko nem is gonosz

Hiába bánt el vele csúnyán a Red Bull annak idején, Alex Albon nincs rossz véleménnyel főnökeiről, a kritikus Helmut Markóról különösen nem. A nyomást nem ő generálja, hanem a média és a pilóták.

részletek

Marko számol Hamilton motorcseréjével

A Red Bull tanácsadója arra számít, hogy Lewis Hamilton az egyik közelgő versenyen a rajtrács hátuljáról fog indulni. Szerinte a brit ezen a hétvégén átveheti a vezetést a bajnokságban.

részletek

Perez elhiszi, amit Marko és Horner mond

A mexikói F1-es pilóta azt mondja, hogy a szerződéshosszabbítás bejelentése előtt nem sokkal megkereste őt a vezetőség és ő elhiszi, amit mondanak neki.

részletek

Marko Hamilton ruháját hozta fel a monzai balesettel kapcsolatban

A Red Bull tanácsadója "nagyon viccesnek" nevezte Lewis Hamilton MET-gálán viselt öltözetét és szerinte ez a bizonyíték arra, hogy nem is fájt annyira a nyaka Monza után.

részletek

Wolff: Mr. Zsémbes a mi legnagyobb fegyverünk

Míg pilótáik a pályán, addig a Mercedes és a Red Bull képviselői a médiában szeretgetik egymást. Nem véletlenül ismételgeti idén a címvédő csapat, örülnek az ellenfeleknek.

részletek
Olvastad már?