Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 23. péntek

Marko

Marko: Minket másolt a Ferrari és a Mercedes

Amennyiben az autósportban egy ötlet sikeres, biztosra vehetjük, hogy a többi csapat rövid időn belül lemásolja. A Red Bull főtanácsadója szerint a juniorpilóták miattuk sikeresek a riválisoknál is.

részletek

Marko: Gasly nem képes előzni, lépnünk kellett

Nem a finomságáról ismert a Red Bull tanácsadója, aki Pierre Gasly lefokozásáról is kendőzetlenül beszélt: Helmut Marko úgy fogalmazott, a csapatnak reagálnia kellett a francia gyengélkedésére.

részletek

Marko és Horner végig mellébeszélt volna?

A Red Bull folyamatosan és egyértelműen azt mondogatta, év végéig nem változtatnak pilótafelállásukon, mégis megtették. Albon számára óriási lehetőség, de egyben nagy veszély is az előléptetés.

részletek

Most már nem léphet ki szerződéséből Verstappen

Hatályát veszítette Max Verstappen kontraktusának záradéka a Magyar Nagydíj leintése után, így a hollandnak már nincs lehetősége kilépni abból. Igaz, már korábban megállapodtak a folytatásról.

részletek

Marko: Verstappen a valaha volt leggyorsabb pilótánk

A Red Bull főtanácsadója szerint sosem volt korábban gyorsabb versenyzőjük Max Verstappennél, aki a legjobban teszi, ha náluk marad, látva az erős fejlődési ütemet. A legjobb úton járnak.

részletek

Verstappen: Elérhető az öt győzelmünk

Az év elején mindenki kinevette a Red Bull főtanácsadóját, amikor azt mondta, akár öt futamgyőzelmet is arathat idén az istálló. Most már Max Verstappen sem érzi, hogy ez akkora túlzás lenne.

részletek

Marko: Gasly két dologban is igen gyenge

Nehéz lenne nem észrevenni, hogy a két Red Bull-pilóta között zongorázni lehet a különbséget. Pierre Gasly ugyan néha már meg-megvillan, de a gárda főtanácsadója elmondta, mikben a leggyengébb.

részletek

Marko: Verstappen még mindig bajnok lehet

A Red Bull főtanácsadója még érez esélyt arra, hogy megszerezhetik az idei világbajnoki címet, Max Verstappen azonban nem osztja a véleményt, szerinte változatlanul a Mercedes dominál majd.

részletek

Idén biztos Gasly helye a Red Bullnál

Miután továbbra is finoman szólva ingadozó Pierre Gasly teljesítménye, többen próbálják kikezdeni őt, és sok pletyka sok nevet ültetett már be a helyére. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elmondta: év közben nem fogják kitenni a franciát.

részletek

Marko: Zseniális Verstappen és a Honda

Nagyot változott a világ, másfél-két éve még a holland pilóta és a japán gyártó is többnyire kritikát kapott, most pedig a sikereket aratják közösen, ami a Red Bull főtanácsadójának is tetszik.

részletek

Verstappennek jót tett az elválás édesapjától

Nem kétséges, hogy Jos Verstappennek rengeteget köszönhet fia, Max, hiszen végig támogatta őt az F1-ig vezető úton, az is biztos, hogy Maxnak jót tett az elválás is, így érettebb lett.

részletek

Marko: Vettelnek mennie kell a Ferraritól

A Red Bull főtanácsadója biztos abban, hogy Sebastian Vettel csak akkor tudja összeszedni magát és újra csúcsformában teljesíteni, ha elhagyja az olasz istállót. A bikák szívesen fogadnák?

részletek
Olvastad már?