Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 16. kedd

Marko

Marko: Alonsóék tényleg megkeresték a Red Bullt

Az energiaitalos istálló tanácsadója elismerte, Fernando Alonso képviselői puhatolóztak a csapatnál egy 2020-as ülést illetően. A spanyol azonban nem kívánt személy Milton Keynes-ben.

részletek

Kivizsgálta Gasly autóját a Red Bull, van-e baja

Most már teljesíteni kell a francia pilótának is, mondta az elégedetlen Helmut Marko. Pierre Gasly sokat panaszkodik autójára, ezért a csapat felderítette, valóban fennáll-e rejtett műszaki probléma.

részletek

Verstappen büntetésével elűzték volna a Red Bullt?

A korábbi hetek eseményei miatt a közvélemény nagy része arra számított, elveszik Max Verstappen győzelmét Ausztriában. A bikák főtanácsadója szerint így kérdésessé vált volna a folytatás.

részletek

Így szerezte meg a Red Bull a 16 éves Verstappent

A hatodik közös futamgyőzelem után Christian Horner csapatfőnök felelevenítette, hogyan került a képbe öt évvel ezelőtt Max Verstappen: Helmut Marko „őrült” ötlete volt szerződést adni a fiatal pilótának.

részletek

Gasly sorozatos gondok miatt maradt le

Pierre Gasly aggasztóan gyenge teljesítményt nyújt a Red Bullnál. Bár főnökei igyekeznek védeni a franciát, a dobogó közelébe sem kerül, miközben csapattársa már futamgyőzelmet is szerzett.

részletek

Még négy Honda-győzelmet ígér Marko

Bár a Red Bull-tanácsadó korábban maga beszélt Verstappen kilépési záradékáról, most már a fantázia szüleményének nevezi azt, Vettel visszatérését a csapathoz azonban nem cáfolta.

részletek

Honda: A legutóbbi fejlesztés tényleg nem valami erős

A japán gyártó elismerte, hogy legfrissebb fejlesztésű erőforrása nem hoz akkora előnyt, mint várták. Az adatok fejlődést mutatnak, de nem eleget, ezért jócskán fel van adva a lecke.

részletek

Marko: A Honda vállaljon több kockázatot

Idén folyamatosan és tartósan megbízhatónak bizonyul a Honda-erőforrás, amit a Red Bullnál is kiemelnek, a főtanácsadó viszont azt szeretné, ha inkább a nyers sebességben javulnának többet.

részletek

Marko Kvjat menedzserével tárgyalt

A Francia Nagydíjon is lehangolóan gyenge teljesítménnyel jelentkezett Pierre Gasly, akiről egyre erősebben pletykálják, hogy a Red Bull lecserélheti. A főtanácsadó év végéig nem akar ezen gondolkodni.

részletek

Marko: Ha Kanadát nézzük, Hamilton is büntetést érdemelne

A Red Bull főtanácsadója úgy véli, a második szabadedzésen Lewis Hamilton megmozdulása nem kéne, hogy büntetéssel járjon. Ugyanakkor a montreali események tükrében a brit is kapna valamit.

részletek

A Red Bull szerint a MotoGP vezetője megoldaná a problémákat

A Red Bull Racing pilótákért felelős embere, Dr Helmut Marko éles kritikát fogalmazott meg a Formula-1-gyel szemben. Az osztrák szerint a szabályokkal a Mercedesnek kedveznek, amin sürgősen változtatni kellene.

részletek

Red Bull: Minket lassítottak, a Mercedest nem

Dr. Helmut Marko tovább támadja a domináló F1-es istállót, szerinte ugyanis a szabályokkal nem hogy közelebb hoznák egymáshoz a csapatokat, inkább pont hogy a Mercedest segítik.

részletek
Olvastad már?