Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 23. csütörtök

Marko

Red Bull: Nem érdeke az F1-nek megtörni a Mercedest

Dr. Helmut Marko, úgy érzi, hogy amíg a Red Bull dominálta az F1-et, évente két-három szabályváltozás is jött, hogy megtörjék őket, ma azonban senkinek sem érdeke megállítani a Mercedest.

részletek

Marko: Csak Verstappen hibátlan

Tavaly folyamatos bakizással kezdte az esztendőt Max Verstappen. A Red Bull főtanácsadója szerint viszont az idei év ennek éppen ellentettje, kizárólag a holland nyújtott tökéletes teljesítményt.

részletek

A Red Bull gyengesége a Renault hibája?

Már fél éve nem együtt dolgozik a Red Bull és korábbi motorszállítója, mégis megy az odamondogatás. Helmut Marko szerint az aerodinamika a Renault miatt nem tökéletes. Érdekes látásmód.

részletek

Mégis Ricciardo hibája volt a tavalyi bakui ütközés?

180 fokos fordulatot vett a Red Bull főtanácsadójának véleménye a tavalyi csapattársak vitatott ütközéséről. Korábban inkább Verstappent tartotta vétkesnek, most hirtelen az ausztrálé a felelősség.

részletek

Marko: A Renault átverte Ricciardót

A Red Bull főtanácsadója szerint a francia gyártó alaposan átverte egykori pilótájukat, hogy magához csábítsa, ez sikerült is. Helmut Marko tudta, hogy így lesz, mert őket is évente átrázta a Renault.

részletek

Most már cáfolja a Red Bull a plusz húsz lóerőt

Bár néhány napja még arról szóltak a sajtóhírek és a Red Bull főtanácsadójának nyilatkozata is, hogy a Honda húsz lóerővel erősebb motorral érkezik Bakuba, ez most egyértelmű cáfolatot kapott.

részletek

1000 eurót nyert (vissza) Ricciardo egy fogadással Helmut Markótól

Daniel Ricciardo nemrég korábbi munkatársával, a Red Bull tanácsadójával, Helmut Markóval fogadott, akkor ezt ezer eurója bánta. Most visszanyerte az összeget, majd eldöntötte, a csúcson ki is száll, és nem köt több fogadást.

részletek

Marko: Az F1 túl nagy kihívás a nők számára

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint a Formula-1 fizikailag túlságosan megterhelő a nők számára, akikben nem is lenne meg a gyilkos ösztön a kellő pillanatokban.

részletek

Verstappen már tudja, mi jön a Hondától

A Red Bull főtanácsadója nem aggódik amiatt, hogy Max Verstappen türelmetlen lenne, ugyanis pontosan tudja, milyen fejlesztési ütem várható a japán motorszállítótól, valamint aerodinamikailag is.

részletek

A Red Bull egyelőre inkább a lemaradását csökkentené

Bár Helmut Marko a szezon elején arról beszélt, hogy a Red Bull akár öt futamot is nyerhet, a tanácsadóval szemben a csapatfőnök Christian Horner arról beszélt, hogy egyelőre a lemaradásukat kell csökkenteni.

részletek

Villeneuve: Gasly még idén repülhet

Hacsak nem ugrik nagyot teljesítménye, Helmut Marko előbb-utóbb visszaküldi a Toro Rossóba a franciát. Jacques Villeneuve szerint a Red Bull Verstappenre épít, aki jelenlegi formájában képes lenne bajnokságért harcolni – ha az autó is lehetővé tenné.

részletek

Verstappen érkezhet Bottas helyére?

A Mercedes egyre élénkebb érdeklődést mutat Max Verstappen iránt, aki kilépési záradékkal rendelkezik a Red Bullnál. Ha idén sem sikerül a felzárkózás, a holland leléphet a riválishoz?

részletek
Olvastad már?