Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Marko

Gasly: Marko dönt a jövőmről, nem én

Elégedett az Alpha Taurinál futott idényével, ugyanakkor nem cáfolta a renault-s pletykákat a monzai futamgyőztes: elmondása szerint ez nem az ő, hanem a Red Bull vezetőségének hatásköre.

részletek

Marko egy év szünetre küldte volna Vettelt

Mélypontra került, a visszavonulása is szóba jött, Sebastian Vettel jövőre mégis tovább folytatja a versenyzést az F1-ben. Korábbi csapattársa, a Red Bull tanácsadója mást javasolt volna a pilótának.

részletek

A Red Bull szabálymódosítást kér az FIA-tól

Az energiaitalos csapat 2021 után is megtartaná a mellőle távozó Honda erőforrásait, ám túl sok pénzt nem akar rájuk költeni, ezért az FIA-hoz fordul segítségért. A fejlesztések befagyasztását kéri.

részletek

Hülkenberg és Perez valóban opció a Red Bullnál

Ezt maga Helmut Marko erősítette meg: ha Alexander Albon jól teljesít, maradhat, ha viszont nem, akkor most kénytelenek lesznek a saját pilótaneveldéjükön kívülről választani 2021-re.

részletek

Marko elárulta, hogy mi a Red Bull motorterve

A Red Bullnál nem akarnak sem a Mercedestől, sem a Ferraritól motort venni, ahogy a Renault sem szerepel a listájukon - megvan a megoldás, de az FIA-tól egy gyors válaszra még szükségük van hozzá.

részletek

Elkapta a vírust egy Red Bull-pilóta barátnője

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko az utóbbi időben nincs megelégedve a Formula-1 vírusintézkedéseivel: nem elég, hogy Szocsiban sokan fittyet hánytak a járványra, még két versenyzőjük is fertőzésközelbe került.

részletek

A Red Bull egy ideje már tudott a Hondáról

A Honda mindenkit meglepett azzal, hogy pénteken bejelentették, távoznak a Formula-1-ből. Azonban Dietrich Mateschitz és Dr. Helmut Marko már régebb óta tisztában voltak a japánok akaratával.

részletek

„A Red Bull csak bentről választhat pilótát”

Helmut Marko szívesen igazolna le egy Perez, vagy Hülkenberg kalibert, de akkor a Red Bull vezetősége megkérdezné, hogy miért is megy a juniorprogram. Egyelőre nincs más megoldás.

részletek

Red Bull: Jobbak vagyunk a Mercedesnél

Dr. Helmut Marko szerint amiatt csalódottak igazán, mert Verstappen motorhibája nélkül megnyerhették volna a Toszkán Nagydíjat - a gond azonban ugyanaz volt, mint Monzában.

részletek

Hamilton javasolta Gasly cseréjét Albonra

Érdekes tavalyi emléket elevenített fel Helmut Marko: Lewis Hamilton azt tanácsolta a Red Bullnak, váljanak meg Pierre Gaslytől. A pilótacsere valóban megtörtént, de a tanácsadó hangsúlyozta, nem sokat adtak Hamilton véleményére.

részletek

Gaslyre csak az Alpha Taurinál számítanak

Dr. Helmut Marko szerint a második csapatuknak szüksége van egy vezérpilótára és ezt a szerepet szánják a futamgyőzelmet jegyző franciának - Albonban továbbra is szilárdan hisznek.

részletek

Készen áll a Red Bullra Gasly – de nem tervezik visszahívni

Az Olasz Nagydíj eseményeit ismerve adja magát a felvetés: nem akarja a Red Bull visszacserélni Gaslyt és Albont? A francia úgy gondolja, a jó eredményekért jutalom jár, Helmut Marko szerint viszont az Alpha Taurinál is szükség van egy csapatvezérre.

részletek
Olvastad már?