Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Marko

Marko: A Ferrari és az Aston sem fog nekünk gondot okozni

A Red Bull főtanácsadójaként tevékenykedő Dr. Helmut Marko úgy véli, egyetlen tél alatt nem képes ledolgozni akkora hátrány sem a Ferrari, sem az Aston Martin, hogy győzelmekért küzdjenek idén.

részletek

A Red Bull nem akar zsarolni, de...

Az energiaitalos csapat szerint az F1 számára a közeljövőben a motorfejlesztések befagyasztása az egyetlen járható út. Ha ez nem történik meg, elgondolkodnak a jövőjükön.

részletek

„Vettel nem fog veszélyt jelenteni ránk”

Nem a versenyző képességein, hanem a csapaton fog múlni, hogy az Aston Martin 2021-ben még nem lesz egy szinten a Red Bull-lal – vélekedik Helmut Marko. „De az is lehet, hogy tévedek.”

részletek

Marko: Ha Vettel türelmesebb, akkor a Red Bull versenyzője lehetne

Dr. Helmut Marko arra biztatta Sebastian Vettelt, hogy hagyja ki a 2021-es szezont, hogy aztán tisztábban dönthessen a szabályváltozást hozó 2022-es szezon előtt, így jobb csapathoz kerülve.

részletek

Ricciardo Pereznek: Öleld meg bátran!

Az F1-es paddock jó hangulatáért felelős ausztrálja egy szokatlan tanáccsal látta el a Red Bullhoz készülő Sergio Perezt. Azt üzente, ölelgesse meg az időnként gorombának tűnő Helmut Markót.

részletek

Marko: Vettel bizonytalanná vált

Dr. Helmut Marko az ominózus 2018-as hiba megtörte a négyszeres világbajnokot, onnantól romlott meg a kapcsolata a Ferrarival és attól kezdve sokszor nem ütötte meg a saját szintjét.

részletek

Marko: Vettel a hockenheimi kiesésekor bizonytalanodott el

A Red Bull tanácsadója szerint egykori pilótájuk kálváriája a két évvel ezelőtti Német Nagydíjon kezdődött – viszont nem emiatt nem volt opció számukra a négyszeres világbajnok visszatérése.

részletek

Marko: Bottas sz*r volt

Az F1 ügyeletes nagyotmondója George Russellről beszélt egy interjúban, de a fiatal szahíri beugrása kapcsán az is felmerült, hogy miért győzte le rögtön Valtteri Bottast.

részletek

Tíz perccel előre szóltak Hülkenbergnek

Sergio Perez és Nico Hülkenberg keresték fel a Red Bullt, nem fordítva – árulta el egy interjúban Helmut Marko. Csak az utolsó pillanatban jelezték a németnek, hogy nem őt választják.

részletek

Nem csak a teljesítménye szólt Perez mellett

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elárulta: az idei parádés szezonja mellett az is érv volt a mexikói szerződtetése mellett, hogy általa információkhoz juthatnak a Mercedes erőforrásairól.

részletek

Red Bull: Már rég kinéztük magunknak Perezt

Hosszú idő után először fordult elő a Red Bull-lal, hogy kívülről szerződtetett pilótát Formula-1-es csapatába. Ugyanakkor Dr. Helmut Marko így is az istálló utánpótlás-programját magasztalta.

részletek

Akár saját motort is fejleszthet a Red Bull

Mármint nem rögtön a Honda 2021-es kivonulása után, hanem majd a legkésőbb 2026-ban érkező új szabálykeretek között: Helmut Marko megerősítette, hogy adottak lehetnek ehhez a feltételek.

részletek
Olvastad már?