Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Marko

Red Bull: Bizonyíték van az adatletöltésre

Az FIA nem talált semmi szabályszegést az Aston Martin gyanús autójával kapcsolatban, dr. Helmut Marko szerint viszont az a baj, hogy több emberük is az Astonnál dolgozik már - bizonyítékaik vannak.

részletek

„Csak Lando van Max és Charles szintjén”

A Red Bull F1-es tanácsadója, Helmut Marko tette ezt a megkérdőjelezhető kijelentést – de nemcsak ő, hanem saját mclarenes főnöke is elismerően nyilatkozott a fiatal brit teljesítményéről.

részletek

Marko: Nyomás alatt hibáznak a ferrarisok

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint ennek láthattuk a jelét Imolában is Leclerc-en és Sainzon. A szakember úgy véli: a műszaki hibás kiesések nélkül Verstappen könnyedén vezetné a bajnokságot.

részletek

Ekkor dönt a Red Bull a második pilótáról

Folyamatosan dicséri az energiaitalosok vezetősége idei teljesítménye miatt Sergio Perezt, Helmut Marko ugyanakkor leszögezte: még várni kell arra, hogy döntsenek a 2023-as F1-es felállásukról.

részletek

„Leclerc olyan szerencsés, mint Hamilton”

A veszélyes szituációkban hasonlóan szerencsés a Ferrari pilótája, mint Lewis Hamilton a Red Bull tanácsadója szerint. Helmut Marko úgy véli, a monacói kissé ideges volt Imolában.

részletek

Tíz kilogramm a Red Bull hátránya

Dr. Helmut Marko szerint három tizedet veszítenek körönként emiatt, de nem is lesz túl egyszerű lefaragni a pluszsúlyt - dolgoznak rajta.

részletek

Marko: Az új autók nem passzolnak Max stílusához

A Red Bull F1-es tanácsadója ezzel magyarázza, hogy szemlátomást Perez idén közelebb van Verstappenhez, aki viszont egyelőre még nem barátkozott meg teljesen az RB18-assal.

részletek

Marko: Verstappen időzített bombává válhat

Bár a Red Bull F1-es tanácsadója úgy látja, hogy sokkal nyugodtabb lett a világbajnok, mint korábban, ha nem tudják megoldani a problémáikat, akkor a hollandnak is elfogyhat a türelme.

részletek

Így győzte meg Helmut Marko a Hondát

A japán motorgyártó a McLarennel való szakítás után a Formula-1-ből távozást mérlegelte, de a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko rábeszélte a céget a folytatásra: világbajnoki címet ígért nekik.

részletek

A Red Bull megtalálta a probléma okát

Sikerült rájönnie az osztrák istállónak, hogy mi okozta Max Verstappen technikai gondját az Ausztrál Nagydíjon. A címvédő idén már a másodjára nem ért célba, így gyorsan kell megoldást találniuk.

részletek

Red Bull: Checo Max szintjét hozta

Dr. Helmut Marko szerint Sergio Perez nagyot javult idén az időmérők terén és Melbourne-ben abszolút hozta Max Verstappen szintjét - ezt is várják tőle a folytatásban.

részletek

Red Bull: A megbízhatóság csak az egyik gondunk

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint a műszaki hibákat kell a legsürgősebben kiküszöbölniük, de nem ez az egyetlen terület, ahol bajban vannak a világbajnokságot vezető Ferrarival szemben.

részletek