Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Marko

Marko: Idén már a világbajnoki címért kell harcolnunk!

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko annyira magabiztos 2020-szal kapcsolatban, hogy a felkészülés alapján úgy érzi, idén már semmi nem lehet kifogás, amivel megmagyarázhatják, miért nem a vb-címért harcolnak.

részletek

Marko: Jót tettünk Sainzcal, hogy elengedtük

Mivel Helmut Marko szerint korábbi pártfogoltjuk, Carlos Sainz úgysem tudta volna felvenni a versenyt Max Verstappennel, így még jót is tettek vele azzal, hogy elengedték előbb a Renault-hoz, majd a McLarenhez.

részletek

Ezért nem kellett Hülkenberg a Red Bullnak

A nyár legnagyobb pletykája volt, hogy a Red Bull és Nico Hülkenberg tárgyalásba kezdtek a közös folytatásról. Most, hogy minden letisztult, Dr. Helmut Marko elárulta, miért nem kellett nekik a német.

részletek

Marko: Ellenfeleinknek sokat kell javulniuk, hogy legyőzzenek minket

A Red Bull főtanácsadója szerint Max Verstappen tökéletesen felnőtt a feladathoz, hogy a csapat vezére legyen. Az ő megtartása már biztos és jó esély nyílt arra, hogy a Honda is hosszú távon maradjon.

részletek

Ennyit keres Verstappen új szerződésével

Ahogy minden évben, Max Verstappen újra béremelést kap, köszönhetően a hosszabbításnak. Még ezzel az összeggel is jelentősen el fog maradni a legjobban keresők mögött.

részletek

Hamilton miatt hosszabbított ilyen gyorsan Verstappen és a Red Bull?

Bár sokan a pilótapiac felbolydulására számítottak 2021 előtt, két élmenő már biztosan a helyén marad. Lewis Hamilton kívülállóként is döntő szereppel bírt Verstappen új szerződésének megkötésében.

részletek

Red Bull: A Ferrari számunkra nem lesz ellenfél

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko egyértelműen leírta a Ferrarit az idei évre, miután nem gondolja, hogy képesek lesznek beleszólni az olaszok a Mercedes és a Red Bull világbajnoki csatájába.

részletek

Verstappen: Marko nagyon is barátságos

A legtöbben úgy gondolják, Helmut Marko az ügyeletes főgonosz a Formula-1-ben, de Max Verstappennek teljesen más a véleménye. Azt viszont elismeri, könnyen beszél, ha jól mennek a dolgok.

részletek

Hamilton csak a bolondját járatja a Ferrarival?

A téli szünet legvadabb pletykája az, hogy Lewis Hamilton a Ferrarival tárgyalt, melyet mindkét fél megerősített azóta, azonban Dr. Helmut Marko szerint ez is csak a Mercedes játékainak a része.

részletek

Hamilton csak zavart akar kelteni a Ferrarinál a tárgyalásokkal?

Többen is úgy gondolják, Lewis Hamilton nem is akar a Ferrarihoz szerződni, csak problémákat szeretne okozni a riválisnál tárgyalásaival. Az ügyben kívülálló Red Bull főtanácsadója nem ért egyet.

részletek

Red Bull: 2020-ban ötször nyerünk és világbajnokok leszünk

Az idei szezon előtt Dr. Helmut Marko azt mondta, a Red Bull öt futamot nyer majd a Hondával. Ez nem jött össze, ennek ellenére 2020-ra emelte a tétet: öt győzelem és a vb-cím kell.

részletek

Marko: Prost érkezésével sincs előrébb a Renault!

A Red Bull és a Renault, bár most már jó ideje szakítottak, időről időre még mindig egymással foglalkoznak. Most éppen az energiaitalosok tanácsadója bökött oda a franciáknak.

részletek
Olvastad már?