Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Marko

Csak kis fejlesztésekkel készül a Ferrari – ellentétben a Red Bull-lal és a Mercedesszel

Inkább az autójuk megértésére koncentráltak a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet során. Ellenben a másik két nagycsapat egyaránt jelentős újításokkal megy Spielbergbe, s így tesz a Renault is.

részletek

Tisztázta a vitát Marko és Hamilton

Álhírnek dőlt be a hatszoros világbajnok, ezért rasszizmussal vádolta meg a Red Bull tanácsadóját. Hamilton nem nyilatkozott, Marko elmondta: megbeszélték a félreértést. Szerinte nem a versenyző dolga meggyőződni egy hír hitelességéről, hanem a sajtóé.

részletek

Bedőlt egy álhírnek Hamilton, Helmut Markót támadta

Nem a feketékért vívott harc vonja el a figyelmét, hanem a megkülönböztetés, amit bőrszíne miatt kapott és kap – posztolta indulatosan Lewis Hamilton a Red Bull tanácsadójának címezve. Egy olyan kijelentés miatt dühödött fel, amely a valóságban nem hangzott el Marko szájából.

részletek

Marko: A Red Bull az élen, a Ferrari lemaradt

A szezonnyitó közeledtével ismét aktuálissá vált az F1-es erősorrend témája, amivel kapcsolatban Helmut Markónak határozott elképzelései vannak. Szerinte a Red Bull és a Mercedes egy szintet képvisel.

részletek

„Sok dolog zajlik most a Mercedesnél, hallom”

Dr. Helmut Marko szerint most csak várjuk ki, hogy mi lesz a dologból, de ő is úgy hallja, hogy a személyi kérdéseket tekintve sok minden történik az F1-et uraló istállónál.

részletek

Marko Vettelről: Mercedes vagy visszavonulás

A Red Bull tanácsadója szerint a Ferraritól távozó négyszeres világbajnok csak akkor marad az F1-ben, ha egy győzelemre képes csapatnál és autóban folytathatja pályafutását 2021-től.

részletek

Helmut Marko 10-15 futammal számol

A Red Bull tanácsadója azt sem zárja ki, hogy nézők is legyenek Spielbergben, mindenesetre a beharangozott 19 körüli futamszám szerinte túl sok - kezdeni viszont muszáj minél előbb.

részletek

Toto Wolffot ekézte Helmut Marko

A Red Bull tanácsadója szórakoztatónak találta a Mercedes csapatfőnökének azon kijelentését, miszerint a címvédő istálló a saját versenyzőit tartja szem előtt, ha igazolásokról van szó.

részletek

Red Bull: Nincs napirenden Vettel leigazolása

Az energiaitalosok tanácsadója, Helmut Marko szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy két sztárversenyzőjük legyen, így egykori pilótájuk felszabadulásával sem fontolgatják a megszerzését.

részletek

Nem számol Ricciardóval a Red Bull

Még akkor sem, ha esetleg Alexander Albon pocsék teljesítményt nyújtana idén, így a Ferrarival is szóba hozott ausztrál szinte biztosan nem térhet vissza korábbi csapatához.

részletek

Red Bull: Teszt, maszk, verseny

Dr. Helmut Marko szerint negatív teszteredményekkel és maszkokkal megelőzhető a fertőzés, majd ha lesz két biztonságos futamuk, akkor beindul az élet. Kezdeni kell júliusban.

részletek

Marko: Wolff gyorsan változtatja a véleményét

Egyes hírek szerint kiutat keres a Mercedes-Daimler körből, de ő természetesen tagad - ezzel együtt mostanában elég sűrűn változtatta meg a véleményét fontos kérdésekben.

részletek
Olvastad már?