Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Marko

A Red Bull dicsérete: Perez hozta Verstappen tempóját

Hatalmas kalapemelést kapott csapatától Sergio Perez, aki Bahreinben azonnal bizonyította, miért igazolta le a Red Bull. A gondok nem vezetői hibából eredtek, a mexikói pariban volt a hollanddal.

részletek

Már nem tart Verstappen távozásától a Red Bull

Dr. Helmut Marko szerint a Red Bull legalább olyan jó, mint a Mercedes, Bahreinben gyorsabbak voltak a világbajnoknál, úgyhogy nincs Mercedes-fölény, így nincs miért aggódniuk.

részletek

„Hamilton és Verstappen külön szintet képvisel”

Így vélekedik a Bahreinben látottak alapján a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko, aki szerint egyelőre egyedül az elképesztő tapasztalat terén jobb a hétszeres világbajnok brit a fiatal hollandnál.

részletek

Marko: Nem sajnálom a Mercedest, korábban minden szabályt ellenünk hoztak

A Bahreini Nagydíj hétvégéje óta többször is panaszkodott a Mercedes csapatfőnöke, valamint Lewis Hamilton is, hogy az új szabályokat ellenük hozták. A Red Bull többször is ugyanezt élte át tíz éve.

részletek

A Red Bull kiteheti Perezt Tsunoda kedvéért?

A Red Bull nem zárja ki a lehetőséget, hogy Sergio Perezt akár egyetlen szezon után eltanácsolják a csapattól, és az AlphaTaurinál pallérozódó fiatal japán tehetséget, Yuki Tsunodát ültessék helyére.

részletek

Marko: Legyen fal a kanyaroknál és máris nem fogják levágni

Saját megszokott stílusában adott választ arra a kérdésre a Red Bull főtanácsadója, hogyan előzhetők meg a Bahreinben tapasztalt anomáliák. A nyitófutamon egyébként mindkét Red Bull meghibásodott.

részletek

Marko: Vettelnek hallgatnia kellett volna rám

Dr. Helmut Marko, a Red Bull főtanácsadója arról beszélt, sajnálja, hogy Vettel nem hallgatott rá. Azt javasolta a németnek, hagyjon ki egy évet, azonban ő inkább egy szenvedő csapathoz igazolt.

részletek

Red Bull: A Hondának köszönhetjük, hogy elöl vagyunk

Négy évvel ezelőtt nevetség és gúny tárgya volt a japán gyártó, most pedig Helmut Marko is meglepetten tapasztalja, mennyire kiváló erőforrással jött elő a Honda, óriási köszönet jár nekik.

részletek

Tsunodát már világbajnokként emlegetik

Helmut Marko egyetlen verseny után a jövő sztárjaként tekint Yuki Tsunodára. Szerinte kétségtelen, hogy a fiatal japán pilóta lesz hazája első F1-es világbajnoka.

részletek

Marko: Ha Verstappen elszakadt volna öt másodpercre, akkor tízre büntetik

A Red Bull talán túlságosan is ünnepelt a pole-pozíció megszerzését követően, ám utána vasárnap jöttek a nehézségek. A főtanácsadó azonban úgy véli, a versenybíróság nem hagyta volna nyerni Verstappent.

részletek

Marko odaszólt a Verstappent hátraparancsolóknak

Össztűz zúdul a versenyigazgatóra és Lewis Hamiltonra is a Bahreini Nagydíjat követően. Kiszámolták azt is, hogy kicsit sem állja meg a helyét, hogy Hamilton ne szerzett volna előnyt a kanyarlevágásokkal.

részletek

Marko és Horner felvette a kesztyűt, Wolff nem áll le vitázni Brownékkal

A McLaren-főnök felkavarta az állóvizet azzal, hogy megjósolta a Mercedes 2022-es pilótapárosát, Verstappent és Russellt vizionálva a csapatba. A Red Bull élcelődéssel reagált, a Mercedes viszont szeretne kimaradni a szócsatából.

részletek
Olvastad már?