Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Marko

Horner védelmébe vette Markót

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint tanácsadójuk koronatáboros megjegyzése még azt megelőzően született, hogy rendesen felmérhették volna a világjárvány súlyosságát.

részletek

Biokémikus: Marko emberéletekkel játszik

A Red Bull főtanácsadója létre akart hozni egy tábort, ahol koronavírussal fertőzik meg a csapat pilótáit. Egy biokémikus szerint jobb lenne, ha egy versenycsapat nem kockáztatná emberek életét.

részletek

Nem engedte a Red Bull Marko bizarr ötletét, a koronatábort

A tanácsadó újabb koronavírussal kapcsolatos nyilatkozattal sokkolt: edzőtábort szervezett volna a pilótáknak, ahol a betegségen is átesnek, így immunissá válnak már a szezon előtt. A vezetőség nem támogatta az elképzelést.

részletek

Nem hagyja annyiban a Ferrari-ügyet a Red Bull

Helmut Marko, az energiaitalosok tanácsadója úgy fogalmazott: pillanatnyilag csak a koronavírus-járvány miatt szüneteltetik a hadjáratukat a maranellóiak FIA-val kötött paktuma kapcsán.

részletek

Marko és Briatore is koronavírusos volt?

Dr. Helmut Marko és Flavio Briatore is úgy véli, hogy ők már átestek a betegségen különösebb baj nélkül - a tüneteik megvoltak, de akkor még nem tulajdonítottak ennek túl nagy jelentőséget.

részletek

Marko: Jobb lenne, ha Max elkapná a vírust

A Red Bull tanácsadója híres az erős kijelentéseiről, amelyek közé ma bejegyezhetjük a legújabbat. Szerinte Verstappen a világbajnoki küzdelemben előnyhöz jutna, ha most megfertőződne.

részletek

Marko: Reméltem, hogy az F1 jelet küld

Dr. Helmut Marko abban bízott, hogy a Formula-1 lesz az a sorozat, amely a koronavírus ellenére is versenyt rendez. Szerinte ha a dubaji reptéren nem lett beteg, akkor sehol.

részletek

Marko: Mások is versenyeztek volna rajtunk kívül, de meg volt kötve a kezük

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint nem ők lettek volna az egyetlenek, akik versenyeztek volna Ausztráliában, csak olyan nyomást gyakorolt a Ferrari és a Mercedes a klienscsapataira, hogy azok nem kaptak volna motort, ha igennel szavaznak.

részletek

Red Bull: Bizony lehet, hogy teljesen leállunk a munkával

A világ legnagyobb részén a koronavírus az úr, ez nem kíméli a sporteseményeket sem. Az utolsó pillanatban lefújásra került az idénynyitó, de a Red Bull főtanácsadója szerint nagyobb gond is lehet.

részletek

Marko szerint az FIA olyan korrupt, mint a FIFA

Tovább dühöng a Ferrarival kötött paktum miatt a Red Bull Formula-1-es csapatának tanácsadója. Jean Todt bármilyen más szervezetnél belebukna az ügybe, mondta egy interjúban.

részletek

Marko a Ferrari-ügyről: Botrányos az FIA viselkedése

A Red Bull F1-es tanácsadója és a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint is elsősorban a Nemzetközi Automobil Szövetség hozzáállása a felháborító a maranellóiakkal kötött paktum kapcsán.

részletek

Red Bull: Verstappen vb-címe az idei cél

Dr. Helmut Marko szerint felkészültebben vágnak neki ennek a szezonnak, mint az utóbbi évkben bármelyiknek, így a céljuk is egyértelmű: világbajnokká tenni Max Verstappent, már 2020-ban.

részletek
Olvastad már?