Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Marko

Marko: Egy átlagember ezt nem élte volna túl

Helyzetjelentést adott a kórházból vasárnap este végül kiengedett Max Verstappenről a Red Bull tanácsadója. Szerinte az eset nem töri meg a holland menetelését.

részletek

Gasly: Még semmi sem dőlt el

A Mercedes-George Russell bejelentésre várt az F1 világa a Brit Nagydíjon, amiből végül nem lett semmi (még). Ám nemcsak az az egyetlen kapós ülés, és a brit mellett más is vágyik az előrelépésre.

részletek

Marko: Itt siklott félre Albon pályafutása

A Red Bull csapatának főtanácsadója elmondta, Alexander Albon a mai napig fontos az istálló számára, de ha érkezik iránta egy megkeresés, akkor nem állnak majd az útjába.

részletek

Marko: Gasly már teljesen megváltozott

A Red Bull osztrák szakembere úgy véli, az AlphaTauri francia pilótája nagyszerű formát mutat és erősebbé vált az elmúlt években, így már másképp teljesítene, mint tette azt 2019-ben.

részletek

Marko az FIA-nak: Hogy áll az első szárny-ügy?

Jön az F1 első sprintversenye, kezdődik lassan a pilótakeringő – bőven van beszédtémája jelenleg a paddocknak. Helmut Marko szerint azonban néhány kérdés kissé mintha feledésbe merült volna.

részletek

Marko: Megfontolandó Russell szerződtetése

A nyári szünethez közeledve ismét a pilótakeringő válik az F1 központi témájává. Egyes helyek már elkeltek 2022-re, de akadnak még elhalászható ülések és versenyzők is.

részletek

Red Bull: Miénk a legjobb pilóta, motor, autó

Helmut Marko szerint a Red Bull idén minden lényeges területen a Mercedes fölé nőtt, így jó esélyekkel folytatja az idei világbajnoki küzdelmet. Fontosnak tartja, hogy Silverstone-ban is nyerjenek.

részletek

Marko: A Mercedes folyton csak panaszkodik

A Red Bull tanácsadója sarkos véleményt fogalmazott meg a rivális csapat viselkedésével kapcsolatban. Szerinte egyértelmű, a címvédők nincsenek hozzászokva, hogy hátrányban vannak.

részletek

Red Bull: Nem fogjuk elkövetni a BMW hibáját

A csapat nem akar abba a hibába beleesni, hogy a vb-címet kockáztatja a 2022-es szabályokra koncentrálva – mondta Helmut Marko. Christian Horner pedig nem tudja elhinni, hogy a Mercedes valóban leállt minden idei fejlesztéssel.

részletek

Marko: A Honda nem fogja megmásítani a döntését

A Red Bull szaktanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint a Honda nem fogja megváltoztatni azon döntését, miszerint a 2021-es szezont követően kivonul a Formula-1-ből.

részletek

Most a Mercedes első szárnya került az FIA látókörébe

Legalábbis Helmut Markóék szerint, akik arra számítanak, hogy hasonló szigorítást vezethetnek be a hajlékonyság mérésénél, mint tették azt nemrég a hátsó szárnyak esetében.

részletek

Marko: Bottasnak nem kell hívnia minket

A finn pilótának ugyanis biztosan nem lesz helye a Red Bullnál, mondja az osztrák tanácsadó. Szerinte Russell érkezik a Mercedeshez, a finn pedig korábbi csapatánál, a Williamsnél köt ki.

részletek
Olvastad már?