Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Marko

Marko: Ő a legjobb, aki nem tőlünk került az F1-be

Megannyi versenyzőnek segített már a Red Bull és Dr. Helmut Marko elérni az álmát, többek között Vettelnek, vagy Verstappennek. De ki a legjobb pilóta, aki nem a Red Bull kötelékéből ért az F1-be?

részletek

Red Bull: Idén már nincs több kifogásunk

Helmut Marko szerint a Honda javulása miatt többé már nem okolhatják a motorerőt az elmaradó vb-címért, mert az nem lenne igaz - több mint öt győzelmet vár ebben a szezonban.

részletek

Marko megvédte a Red Bull programját

Világos érvekkel vezette le, hogy kinek miért adtak, vagy miért nem adtak több esélyt, szerinte ezen a téren még mindig ők a legjobbak - Vergne, vagy Buemi sosem tér már vissza az F1-be.

részletek

Marko: Gasly hozzáállása a Red Bullnál totális kudarc volt

Nem kíméli a tanácsadó a szezon közben menesztett franciát, aki szerinte mindent elszúrt a nagycsapatnál. A Toro Rossónál mutatott teljesítményét annál inkább elismeri.

részletek

Marko: Idén már a világbajnoki címért kell harcolnunk!

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko annyira magabiztos 2020-szal kapcsolatban, hogy a felkészülés alapján úgy érzi, idén már semmi nem lehet kifogás, amivel megmagyarázhatják, miért nem a vb-címért harcolnak.

részletek

Marko: Jót tettünk Sainzcal, hogy elengedtük

Mivel Helmut Marko szerint korábbi pártfogoltjuk, Carlos Sainz úgysem tudta volna felvenni a versenyt Max Verstappennel, így még jót is tettek vele azzal, hogy elengedték előbb a Renault-hoz, majd a McLarenhez.

részletek

Ezért nem kellett Hülkenberg a Red Bullnak

A nyár legnagyobb pletykája volt, hogy a Red Bull és Nico Hülkenberg tárgyalásba kezdtek a közös folytatásról. Most, hogy minden letisztult, Dr. Helmut Marko elárulta, miért nem kellett nekik a német.

részletek

Marko: Ellenfeleinknek sokat kell javulniuk, hogy legyőzzenek minket

A Red Bull főtanácsadója szerint Max Verstappen tökéletesen felnőtt a feladathoz, hogy a csapat vezére legyen. Az ő megtartása már biztos és jó esély nyílt arra, hogy a Honda is hosszú távon maradjon.

részletek

Ennyit keres Verstappen új szerződésével

Ahogy minden évben, Max Verstappen újra béremelést kap, köszönhetően a hosszabbításnak. Még ezzel az összeggel is jelentősen el fog maradni a legjobban keresők mögött.

részletek

Hamilton miatt hosszabbított ilyen gyorsan Verstappen és a Red Bull?

Bár sokan a pilótapiac felbolydulására számítottak 2021 előtt, két élmenő már biztosan a helyén marad. Lewis Hamilton kívülállóként is döntő szereppel bírt Verstappen új szerződésének megkötésében.

részletek

Red Bull: A Ferrari számunkra nem lesz ellenfél

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko egyértelműen leírta a Ferrarit az idei évre, miután nem gondolja, hogy képesek lesznek beleszólni az olaszok a Mercedes és a Red Bull világbajnoki csatájába.

részletek

Verstappen: Marko nagyon is barátságos

A legtöbben úgy gondolják, Helmut Marko az ügyeletes főgonosz a Formula-1-ben, de Max Verstappennek teljesen más a véleménye. Azt viszont elismeri, könnyen beszél, ha jól mennek a dolgok.

részletek
Olvastad már?