DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 4. hétfő

Manor

Retro - Jules Bianchi öröksége

21 év után először veszítette életét F1-es pilóta baleset következtében - cikkünkben összeszedtük, milyen örökséget hagyott maga után a francia versenyző a halálát követő egy év során.

részletek

Todt újra 12 csapatot szeretne

Zsinórban harmadik éve tíz istálló indul a Formula-1-es világbajnokságban, az FIA elnöke szorgalmazná, hogy további két csapat csatlakozzon. A jelenlegi gárdák ellenállására számít az ügyben.

részletek

Haryanto visszatér a pályára

Rio Haryanto három évvel ezelőtt újoncként bemutatkozhatott a Formula-1-ben, ám szponzori pénzének elapadása miatt év közben menesztették. Teljesítménye meg sem közelítette csapattársáét.

részletek

Kubica nagyon elfoglalt, ezért nem indul a WEC-ben

A lengyel pilóta szerint túl sok időt vett volna el az LMP1-es szezon az F1-es tesztpilótai feladataitól, ezért döntött úgy, hogy inkább nem indul, pedig már megegyezett a Manorral.

részletek

Kudarccal végződött Kubica LMP1-es tesztje

A lengyel nem csupán az F1-ben tesztelt a napokban, hanem a WEC-ben is kipróbálta a Manor autóját. A debütálás a csapattal, amellyel idén versenyezhet, azonban csúfosan végződött.

részletek

Kubica is indulhat a WEC-ben, LMP1-est tesztel

Hétfőn a Manor csapat autóját próbálja ki Robert Kubica, a teszt eredménye pedig szerződés lehet: a lengyel 2015 óta először futna teljes szezont egy bajnokságban, miközben az F1-es nagydíjakon is ott lenne tartalékként.

részletek

Manor: Nem zárjuk ki az F1-es visszatérést

A Liberty Media és az FIA folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentsék a Formula-1 költségeit. Ez pedig régi istállókat is visszacsábíthat a száguldó cirkuszba. Az egyik ilyen csapat a Manor lehet.

részletek

Gesztus a Manornak: Visszakapta nevezési díját a csődbe ment csapat

A brit kiscsapat tavaly év végén befizette a 2017-es F1-es részvétel költségét, aztán fizetésképtelenné vált, a rajtrácsra sosem jutott el. Az FIA most szolidaritásból visszafizette a félmillió dollárt.

részletek

Visszavonta a pert a De Villota család

Napra pontosan négy évvel Maria de Villota halála után a kártérítést követelő család megegyezett a Manorral – habár a csapat valójában már nem is létezik.

részletek

Ocon lassan lehagyja Perezt?

Nem tökéletes a viszony a Force Indiánál. Esteban Ocon váratlanul gyorsan felvette Sergio Perez tempóját, helyenként már meg is haladja. Őrségváltás készülőben?

részletek

Kínai hullám az F1-ben?

A napokban röppent fel a hír, miszerint egy kínai érdekeltségű istálló nevezhet a Formula-1-be a közeli jövőben, máris itt a folytatás, egy másik kínai csapat is érkezhet. Növekvő kínai befolyás a száguldó cirkuszban?

részletek

Az F1 rosszabb hely lett a Manor nélkül

A néhai Manor istálló egykori csapatfőnöke jelenleg Le Mans-ban küzd a minél jobb helyezésekért, de közben arra is időt szakított, hogy megemlékezzen a télen megszűnt istállóról – nem érti, mi történhetett…

részletek