Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő

Maldonado

Bottas újoncként gyenge autóval is villantott

Lewis Hamilton mellett nyújtott gyenge produkciója miatt sokan lesajnálják a tapasztalt finnt, pedig pályafutása elején a harmatos Williamsszel is bizonyította, hogy akár a legjobbak közé is kerülhet.

részletek

Így teljesítettek Daytonában a volt F1-esek

Fernando Alonso egészen kitűnő produkciójától hangos a sajtó a daytonai győzelem óta. Akadtak azonban más, egykori Formula-1-esek is, akik szintén remekeltek az eső miatt lerövidített 24 óráson.

részletek

Alonsóék nyerték a daytonai 24 órás káoszt

A Cadillacet vezető spanyol az utolsó pillanatban előzte meg Felipe Nasrt az esőáztatta versenyen. Pastor Maldonado kategóriát nyert, Alex Zanardiék problémákkal szembesültek.

részletek

Maldonado elfeledett, bravúros vezetései

Pastor Maldonadóról mindenkinek csak a ’fizetős versenyző’ jelző jut eszébe és rengeteg karambolja. Ugyanakkor egyetlen futamgyőzelmén kívül is akadtak csodás futamai, amik feledésbe merültek.

részletek

Maldonado: Ne hasonlítsák Verstappent hozzám

Max Verstappen olyan sűrűn került galibába a 2018-as szezon kezdetén, hogy eszünkbe juthat a pár évvel ezelőtti fő bajkeverő, Pastor Maldonado: a venezuelai szerint viszont a párhuzam nem helytálló.

részletek

Maldonado és négy magyar is kiköthet a WTCR-ben

Mivel a csapatoknak már le kellett adniuk a nevezésüket, elkezdett keringeni néhány lista az új túraautós sorozat idei rajtlistájáról. Itt az eddigi legteljesebb, amelyen rajta van Tassi, Ficza és Nagy Dániel, de nincs rajta a M1RA.

részletek

Akik csak egyszer nyertek F1-es futamot

Egy győzelem a Formula-1-ben, és nem több. Valakit a szerencsés körülmények tettek nyertessé, valaki pedig a remek teljesítményének köszönheti ezt. Most néhány egyszeres futamgyőztesről ejtünk szót.

részletek

Tudnád, kik az egyszeri győztesek?

Általában a többség fejből vágja az első 3-4-et a legtöbb futamgyőzelmet szerzők listáján. De tudjuk-e kívülről azon pilótákat, akik az elmúlt 30 évben csak egyszer értek a dobogó tetejére? Nincsenek sokan, de többen közülük kirobbanó tehetségként kezdték.

részletek

Látványos kiugrások a rajtnál

Még a legnagyobb pilótákat is utolérheti a végzete, hogy még a szabad jelzés előtt kiugrik a rajtnál. Bottas esete végül átment a rostán, ám voltak ennél sokkal látványosabb esetek is. Lorenzo, Alesi, Hakkinen, Frentzen, Maldonado többek között.

részletek

Akik F1-es bemutató közben is ütköztek

A Formula-1-es utcai bemutatókat mindig élvezi a közönség, pláne, ha a pilóta még össze is töri közben a gépet. Maldonado, Verstappen, Kobayashi és kollégái egy remek videós összeállításban, Buemi esete a legmeghökkentőbb.

részletek

„Magnussen Alonso óta a legjobb csapattárs”

Kevin Magnussen berobbant a Formula-1-be 2014-ben a McLaren istállóval, ám azóta jelentősen esett a megítélése. Úgy tűnik, azért így is van, akinek a szemében ő igazi mérce. Jobb lenne a dán, mint Kimi Raikkönen?

részletek

Elképesztő, miért nem versenyez idén Maldonado az F1-ben

A venezuelai már második szezonját tölti úgy zsinórban, hogy nem indul egy sorozatban sem - pedig állítása szerint lett volna lehetősége arra, hogy visszatérjen a Forma-1-be.

részletek
Olvastad már?