Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 17. kedd

Maldonado

Maldonado: Egyszer majdnem ferraris lettem

A Williams és a Lotus egykori pilótája azt állítja, 2013-ban egészen közel került ahhoz, hogy a Ferrari leigazolja őt, az "akkori idők Verstappenjét". A nagy átigazolás tudjuk, végül nem történt meg.

részletek

F1-Archív: Maldonado higgadtabb lesz

A 2001-es Brazil Nagydíjon aratott győzelme több okból kifolyólag is különleges helyet foglal el David Coulthard F1-es pályafutásában. De egy személyes ok miatt maradt igazán emlékezetes számára.

részletek

F1-Archív: Sisak miatt perelték Schumachert

A világbajnok a törvény előtt, az F2004 végre egy pályán az ellenfelekkel, megkapta a versenyengedélyt három induló, Susie Wolff a tesztpilótákat védelmezi: ezek voltak február 24. hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Alonso háromszor akar bajnok lenni

Napokon belül le kell zárni a 2017-es szabályokat, Maldonado tesztnapot nyert, Hamilton túllendült a rasszizmuson, Dennis arról beszélt, szerződtethette volna Schumachert: ezek voltak az F1 hírei az elmúlt húsz évben február 19-én.

részletek

Különleges rajtszámok a Formula-1-ben

Sokak szerint csak egy szám, más pilóták számára viszont ikonikus jelentőséggel bír, mit festenek az autójukra. Ki és miért indult 208-as rajtszámmal, hogyan került elő a nullás, hogyan változott a rendszer?

részletek

Bottas újoncként gyenge autóval is villantott

Lewis Hamilton mellett nyújtott gyenge produkciója miatt sokan lesajnálják a tapasztalt finnt, pedig pályafutása elején a harmatos Williamsszel is bizonyította, hogy akár a legjobbak közé is kerülhet.

részletek

Így teljesítettek Daytonában a volt F1-esek

Fernando Alonso egészen kitűnő produkciójától hangos a sajtó a daytonai győzelem óta. Akadtak azonban más, egykori Formula-1-esek is, akik szintén remekeltek az eső miatt lerövidített 24 óráson.

részletek

Alonsóék nyerték a daytonai 24 órás káoszt

A Cadillacet vezető spanyol az utolsó pillanatban előzte meg Felipe Nasrt az esőáztatta versenyen. Pastor Maldonado kategóriát nyert, Alex Zanardiék problémákkal szembesültek.

részletek

F1-Archív: Megvette a Brawnt a Mercedes

Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

részletek

Maldonado elfeledett, bravúros vezetései

Pastor Maldonadóról mindenkinek csak a ’fizetős versenyző’ jelző jut eszébe és rengeteg karambolja. Ugyanakkor egyetlen futamgyőzelmén kívül is akadtak csodás futamai, amik feledésbe merültek.

részletek

F1-Archív: Ecclestone terve a kiscsapatok megmentésére

Az F1 egykori ura május 22-én beszélt ügyfélautós elképzeléséről, dicsérte a gyorsan kopó Pirelliket és fenyegette a Ferrarit. De ezen a napon született az egyetlen barcelonai Vettel-győzelem, és ekkor igazolta le Fernando Alonsót a Minardi. Hírek az elmúlt 20 évből.

részletek

Maldonado: Ne hasonlítsák Verstappent hozzám

Max Verstappen olyan sűrűn került galibába a 2018-as szezon kezdetén, hogy eszünkbe juthat a pár évvel ezelőtti fő bajkeverő, Pastor Maldonado: a venezuelai szerint viszont a párhuzam nem helytálló.

részletek
Olvastad már?