Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Magny-Cours

Műszaki gondjai ellenére két 11. helyet szerzett Magny-Cours-ban Tóth László

Mindkét futamon a 11. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Európa-kupa elmúlt hétvégén rendezett negyedik fordulóján, a franciaországi Magny-Cours-ban.

részletek

Formula Renault: Magny-Cours-ban folytatja Tóth László

A Forma-1-ből is ismert franciaországi Magny-Cours aszfaltcsíkján folytatódik a hétvégén a Formula Renault Európa-kupa jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Harmadjára is csúcson a Civic Type R

Harmadik állomásához érkezett a világszerte nagy érdeklődéssel figyelt Type R Challenge - 2018 rendezvénysorozat, melynek részeként már a Magny-Cours GP és a Spa-Francorchamps pályán is megdöntötte az elsőkerék-hajtású, sorozatgyártású autók körrekordját a Civic Type R.

részletek

Retro - Raikkönen-feltámadás Franciaországban

Kimi Raikkönenről mintha megfeledkeztek volna a 2007-es szezonnyitón aratott győzelme után, a finn azonban leporolta magát, és ellentmondást nem tűrően tért vissza az F1-es vb-küzdelembe.

részletek

Rekordidővel indult a Type R Challenge

Nem sokkal a Type R Challenge 2018 genfi bejelentését követően máris bizonyított a Honda Civic Type R. A nagy teljesítményű hot hatch 2 perc 1,51 másodperc alatt ért körbe a franciaországi Magny-Cours versenypályán, azaz minden eddigi fronthajtású autónál gyorsabbnak bizonyult. A volánnál Esteban Guerrieri (ARG) FIA Túraautó-világkupa versenyzője ült, aki a Münnich Motorsport pilótájaként indul a 2018-as szezonban.

részletek

Három F1-es csapat is tesztelt a héten

A közösségi médiát böngészők a McLarenről, Haasról és Williamsről is láthattak friss, tesztelés közben készült fotókat: ők kerültek sorra a Pirelli gumifejlesztési programjában.

részletek

Változhat a téli F1-es teszt helyszíne

Tradicionálisan szinte minden évben Barcelona ad otthont a szezon előtti téli teszteknek, most azonban a franciaországi Paul Ricard pálya jelentkezett be. Ennek számos előnye is lenne a csapatok számára.

részletek

Retro – Senna-Schumacher ütközés és csapatutasítás

Visszatekintünk egy igazi klasszikusra, amikor Senna és Schumacher ütköztek a rajt után, a későbbiekben pedig látványos csapatutasításnak lehettünk tanúi a kettéosztott versenyen. Videón a lényeges momentumok.

részletek

Korábbi otthonába tér vissza a Francia GP

Vannak országok, ahol egy, legfeljebb két versenypálya évtizedeken át otthont biztosít a nemzeti nagydíj számára, más F1-es futamok viszont igazi vándormadárnak nevezhetők – a francia utóbbiak közé tartozik.

részletek

Retro – Coulthard beint Schumachernek

2000-ben ezen a napon rendezték meg az F1-es szezon kilencedik futamát a franciaországi Magny-Cours-ban, ahol a McLaren skótja heves gesztusokkal kísért csatában utasította maga mögé a ferrarist.

részletek

Retro - Raikkönen fityegő kipufogója

A 2008-as Francia Nagydíjon két dolog is történt, ami nagyon hosszú időn át nem ismétlődött meg a Formula-1-ben. Tíz évig utoljára rendeztek futamot az országban, és kilenc évig utoljára állt a pole-ban Kimi Raikkönen.

részletek

Grosjean: Legyen újra Francia Nagydíj

Az F1-es pilóta Magny-Cours visszatérését szorgalmazza a versenynaptárba, és az új helyszíneket sem kifogásolja. Elárulta azt is, egyszer szívesen versenyezne a Renault-nál.

részletek
Olvastad már?