DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

Máriapócs

Kismarty győzött, így az utolsó futamra marad a bajnokavatás

A Hankook Racer Cup RX bajnokság negyedik futamát Máriapócson rendezték, ahol magabiztos előnnyel, három győztes versennyel a zsebében Makai György érkezett. A nagy kérdés csak az volt, hogy az immár mindenki számára ismerős helyszínen, Makai meg tudja őrizni elsőségét, vagy valakinek sikerül letaszítania őt a trónról…

részletek

HRC RX: Az ismerős pálya előnyei

Ismét Máriapócson tette próbára magát a Hankook Racer Cup RX mezőnye, ahol várható volt, hogy a pályaismeret sok előnyt jelent a versenyzők számára.

részletek

Drift Games – újratöltve

Drift Games… Vérre menő játék a drift pilóták között. Játék az idegekkel, játék a szögekkel, játék a technikával. Ehhez az izgalmas, semmivel sem összetéveszthető játékhoz biztosítja 2019. május 11-12-én a Béres Szabolcs fővezér által vezetett hadsereg a legjobb „feltételeket”, hogy a nézők nagy örömére a pilóták méltó körülmények között mérhessék össze ismét a tudásukat.

részletek

Máriapócson is Spitzmüller és Csucsu győzött

Húsvét két napján folytatódott a ralikrossz-ob 2019-es idénye: a Supercarban és a Super1600-as osztályban is ugyanaz a versenyző nyert, aki a szezonnyitón is diadalmaskodni tudott.

részletek

Kárai nyitotta győzelemmel a ralikrossz-ob-t

Máriapócson húsvétkor kezdetét vette a ralikrossz-ob szezonja: a SuperCars kategóriában a döntőben fordítottak a magyarok, de a többi nemzetközi kategóriában a külföldiek elorozták a babérokat. Bemutatkozott az MX5 Kupa, a mezőnyben Ficza Ferenccel.

részletek

Először győzött a felnőttek között Beni

Ennél jobban nem sikerülhetett volna a ralikrossz bajnokság máriapócsi futama Hangodi Bendegúz számára: a HQ Racing fiatal pilótája az összes előfutam és az elődöntő megnyerése után a döntőben is diadalmaskodva szerezte meg első győzelmét a felnőttek között, ráadásul ezzel a sikerrel egy futammal a sorozat vége előtt feljött a második pozícióba a bajnoki tabellán.

részletek

Másodszor is magyar bajnok Kiss Pál Tamás

Már a szezon vége előtt, a ralikrossz-ob máriapócsi fordulóján megvédte címét a korábbi formaautós, stílusosan győzelemmel. Kiss a hazai versenyzők becsületét is megvédte: magyar győztes a többi nemzetközileg nyitott kategóriában nem volt.

részletek

Drift Matsuri – ahogy ők szeretik…

2017. július 15-én és 16-án megrendezésre kerül nem csak Máriapócs, hanem Magyarország első EBISU DRIFT MATSURI-ja, ahol egyetlen szabály lesz csak, még pedig az, hogy nincs szabály.

részletek

Sikeres hétvégéje volt a HQ Racingnek Máriapócson

Sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött a HQ Racing pilótái: a ralikrossz bajnokság múlt hétvégi máriapócsi futamán Hangodi Zoltán nyolcadik lett a SuperCars mezőnyében, míg Hangodi Bendegúz a Magyar Kupa értékelésben a 2. helyet szerezte meg.

részletek

Borbás élete első futamgyőzelme

A lehető legjobb eredménnyel zárult a Bánkuti MotorSport versenyzője, Borbás Bálint számára a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság RabócsiRingen rendezett harmadik fordulója. A 28 éves pilóta 17. versenyén megszerezte első győzelmét a Suzuki Kupában, ráadásul a maximálisan megszerezhető 30 pontból 29-et bezsebelt, így a bajnoki összesítésben is átvette a vezetést.

részletek

Kiss Pál Tamás Máriapócson sem talált legyőzőre

Húsvét hétvégéjén a Rabócsiringen folytatódott a hazai ralikrossz-bajnokság, amelynek fő kategóriájában a szlovákiai idénynyitóhoz hasonlóan a korábbi formulaautós pilóta diadalmaskodott.

részletek

Trackwood – amire egész évben vártál

Trackwood… Egy verseny, ami magával ragad, ami megfog és örökké a rabjává tesz. Egy verseny, ami a legismertebb európai drift verseny immár öt éve. Egy verseny, amire már nem kell sokat várnod, hiszen 2016. augusztus 26-án és 27-én ismét magyar és külföldi drift pilótáktól lesz hangos és gumifüstös a máriapócsi Rabócsiring.

részletek