Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

London

Formula-E: Dennis nyerte az első londoni versenyt

Hiába szerezte meg a pole-t a Mahindra brit versenyzője, Alex Lynn, végül csak a harmadik helyen ért célba, de így is hazai sikernek örvendhettek a London ePrix nézői az első futam után.

részletek

Törlésekkel és új helyszínnel teljes az FE-naptár

A hétvégén már a harmadik duplára készülődik az elektromos világbajnokság mezőnye, de a járványhelyzet miatt még csak most lett végleges a szezon menetrendje, ami összesen 15 futamot tartalmaz.

részletek

Hazaköltözhet és családot alapíthat Hamilton

A 36 éves hétszeres világbajnok egyelőre jól érzi magát Monacóban, de egy interjúban megpendítette, hogy a jövőben megállapodhat: Londonba költözhet, és még azt sem zárja ki, hogy családja lesz.

részletek

Zúgolódnak az F1 szabadságolt alkalmazottai

Több csapat után a Formula-1 vezetése is lépett: költségkímélés végett 250 dolgozót küldtek szabadságra, míg az igazgatók, beleértve Carey-t és Brawnt, fizetéscsökkentést vállaltak.

részletek

Elég lenne egyetlen Londoni Nagydíjat megrendezni

Nem volna szükséges minden évben Londonban Formula-1-es versenyt tartani – különösen Silverstone mellett –, vélekedik a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner.

részletek

Vettel: Nem létszükséglet, hogy még több városi verseny legyen

Sebastian Vettel tisztában van vele, mik az F1 vezetőségének szándékai, a négyszeres világbajnok azonban úgy véli, nem kell mindenáron a városokba vinni a bajnokságot, és például London helyett szívesebben maradna Silverstone-ban.

részletek

2021-ről beszéltek, 2020-ról döntöttek a csapatok

Pozitív fogadtatásra talált az FIA és Liberty londoni prezentációja, de szavazásra továbbra sem került sor, csupán kisebb jövő évi változásokról. Ugyanakkor több kép kiszivárgott a koncepció jelenlegi formájáról.

részletek

Részben fedett versenypályán tér vissza Londonba a Formula-E

A rendszeresen szürreális ötleteket megvalósító elektromos versenysorozat újabb váratlan húzással rukkolt elő: 2020-ban visszatér a naptárba a londoni futam, amelyen a mezőny egy rendezvényközpontból fog elrajtolni.

részletek

Brawn: Még nem tettünk le Londonról

Ross Brawn elárulta, hogy továbbra sem mondtak le arról, hogy Londonban F1-es versenyt rendezhessenek. A belvárosban túl nagy fennakadást okoznának, ezért Nagy-Londonba vinnék a futamot.

részletek

Ecclestone majdnem elvitte Londonba az F1-et

A száguldó cirkusz volt tulajdonosának kész terv hevert az asztalán egy londoni nagydíjról, de a város vezetése olyan kevés pénzt adott volna rá, ami „csak az ásványvízre lett volna elég”.

részletek

Ez történt az F1 Esport első fordulójában

Szinte mintha az igazit látnánk: profi közvetítés a pályán zajló akciókról, tévéből ismert kommentátorok és riporterek, interjúk a legjobbakkal. Összefoglaló az F1 Esport Series három futamból álló első fordulójáról.

részletek

Bereznay kiválóan kezdte az F1 Esports Seriest

Bereznay Dániel az összetettbeli második helyen áll az F1 Esports Series első fordulója, azaz három verseny után. Csapattársa, a tavalyi bajnok, Brendon Leigh vezeti a tabellát.

részletek
Olvastad már?