Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

London

Részben fedett versenypályán tér vissza Londonba a Formula-E

A rendszeresen szürreális ötleteket megvalósító elektromos versenysorozat újabb váratlan húzással rukkolt elő: 2020-ban visszatér a naptárba a londoni futam, amelyen a mezőny egy rendezvényközpontból fog elrajtolni.

részletek

Brawn: Még nem tettünk le Londonról

Ross Brawn elárulta, hogy továbbra sem mondtak le arról, hogy Londonban F1-es versenyt rendezhessenek. A belvárosban túl nagy fennakadást okoznának, ezért Nagy-Londonba vinnék a futamot.

részletek

Ecclestone majdnem elvitte Londonba az F1-et

A száguldó cirkusz volt tulajdonosának kész terv hevert az asztalán egy londoni nagydíjról, de a város vezetése olyan kevés pénzt adott volna rá, ami „csak az ásványvízre lett volna elég”.

részletek

Ez történt az F1 Esport első fordulójában

Szinte mintha az igazit látnánk: profi közvetítés a pályán zajló akciókról, tévéből ismert kommentátorok és riporterek, interjúk a legjobbakkal. Összefoglaló az F1 Esport Series három futamból álló első fordulójáról.

részletek

Bereznay kiválóan kezdte az F1 Esports Seriest

Bereznay Dániel az összetettbeli második helyen áll az F1 Esports Series első fordulója, azaz három verseny után. Csapattársa, a tavalyi bajnok, Brendon Leigh vezeti a tabellát.

részletek

Shell Eco-marathon: Jól teljesítettek a magyarok

Július 5-8. között a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Park adott otthont a Shell Eco-marathon energiahatékonysági versenynek, amin 147 egyetemi és középiskolás – köztük három magyar – csapat vett részt 27 országból, Európából és azon túlról. A diákok a saját építésű járműveiket tették próbára, hogy kiderüljön, ki tud a legkevesebb energia felhasználásával a legtávolabbra jutni. A magyar diákok megmutatták, hogy fejlesztéseikkel helyük van a jövő mérnökei között, akik a mobilitás legújabb kihívásaira keresnek megoldásokat.

részletek

Négy magyar diákcsapat készül rekordra Londonban

Diákok ezrei készülnek, hogy új rekordokat állítsanak fel üzemanyaghatékony autóikkal a Shell Eco-marathon Europe 2018-as versenyén. A megmérettetést a Make the Future Live fesztivál keretében rendezik meg, amely immár harmadik éve tér vissza a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkba július 5-8 között.

részletek

Továbbra sem biztos a brit F1-es futam jövője

Hozzászokhattunk, hogy egyre több versenyt rendeznek Európán kívül, az viszont nagy baj lenne, ha Nagy-Britannia is kiszállna, pedig erre egyre nő az esély.

részletek

Vlogban foglalta össze F1 Esport-élményeit a londoni elődöntős

Bereznay Dani bekerült abba a 40 játékosból álló társaságba, akik a Formula-1 Esports Series elődöntőseiként kijutottak Londonba, hogy az Abu Dhabiban rendezendő döntő helyeiért megvívjanak.

részletek

Hatvan óra próbálkozás a sikerért – Interjú a londoni F1 Esport-elődöntő magyar résztvevőjével

Úgy érzi, sebessége alapján továbbjuthatott volna a döntőbe, de mindkét futamon balszerencse üldözte, így nem utazhat Abu Dhabiba, a hivatalos virtuális F1-es bajnokság fináléjára. A 17 éves Bereznay Dániellel, a londoni elődöntő két magyar résztvevőjének egyikével beszélgettünk.

részletek

Két magyar is versenyzett az F1 Esports londoni elődöntőjében

A világ 40 legjobb F1-es gamere csapott össze egymással kedd este a hivatalos online széria nagyszabású elődöntőjében: a legjobb 20-an jutnak tovább a fináléba, az Abu Dhabi Nagydíjra.

részletek

Alonso több ilyen F1-es parádét szeretne

A McLaren kétszeres világbajnoka szerint nagyon jó dolog volt a londoni F1-es bemutató és reméli, hogy még jó pár ilyen esemény lesz a közeljövőben.

részletek
Olvastad már?