Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Latvala

Neuville győzelmével zárult a szezon

A Hyundai világbajnoki ezüstérmes belga versenyzője nyerte meg az idényzáró Ausztrál Ralit, míg az őt üldöző Jari-Matti Latvala az utolsó szakaszon dobta el magától a második helyezést.

részletek

Jön a Yaris WRC tesztévének utolsó futama

A november 16-19. közt megrendezett Ausztrál Rallyn a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team már értékes következtetéseket vonhat le a FIA Rally Világbajnokságban eltöltött első szezonjáról. A rendkívüli motorsport hagyományokkal rendelkező, és az utcai sportautók területén is maradandót alkotó Toyota idén 17 éves kihagyás után tért vissza a világ legkeményebbnek tartott autósport sorozatába. Az elsősorban a tanulásnak és az autó fejlesztésének szentelt évad végére a Yaris WRC kiváló formába lendült, és volánja mögött Jari-Matti Latvala és Esapekka Lappi diktálja a tempót.

részletek

WRC: Totális hazai dominancia a Finn Ralin

A világbajnok már kiesett, fő kihívója alig nyolcadik, ellenben két finn újonc ott van a dobogón - az első ötben négy hazai pilóta található, a sztárok egyáltalán nem brillíroznak.

részletek

Kiszáradt, majd versenyzett a Toyota pilótája

Élete legnehezebb versenyén van túl Jari-Matti Latvala, aki iszonyatos küzdelmet folytatott saját magával a Portugál Rali alatt - nem adta fel, végül pontszerző helyen zárt.

részletek

Neuville dominál, de Ogier vezet - ezt láttuk eddig idén a WRC-ben

Borzasztóan érdekes szezont látunk eddig az elmúlt években rendre Ogier végső győzelmét hozó rali-világbajnokságon - tekintsük át kicsit, hogy mi is történt eddig és hogy mi várható a folytatásban.

részletek

WRC: Belenyúlhatnak a legendás versenybe

Már megint a túl magas átlagtempó okozhat kellemetlen gondokat - a bajnokság egyik legjobb szakaszát kell módosítani, hogy az FIA követelményeinek megfeleljen.

részletek

WRC: Ezért szólt ekkorát már most a Toyota?

A gyártó 17 év után tért vissza a rali-világbajnokságra és már a második futamán győzelmet ünnepelhetett - a győztes Jari-Matti Latvala elárulta, hogy mitől ilyen jó az autó.

részletek

WRC: Latvala győzelmet szállított a Toyotának

17 év után tértek vissza a japánok a rali-vb-re és a Monte második helye után már a második futamon meg is szerezték első győzelmüket - Jari-Matti Latvala átvette a vezetést a pontversenyben.

részletek

Neuville ellenállhatatlan, Ogier csak ötödik

Monte-Carlóhoz hasonlóan Svédországban is Thierry Neuville a leggyorsabb az első nap után, a belga pilóta masszív előnnyel vezet a WRC idei második futamán.

részletek

Bemutatta 2017-es pilótáit és autóját a Toyota

Leleplezte a 2017-es fegyverét a Toyota- kedden Helsinkiben bemutatta jövő évi WRC-jét a sorozatban visszatérő gyártó. Egyúttal hivatalossá vált a pilótafelállás is.

részletek

WRC: Ő lesz a Toyota sztárpilótája

A rali-vb új gyári csapata bejelentette, ki lesz a nagy nevű versenyző, aki a Yarisba ül jövőre – nem meglepő, hogy az illető a kiszálló Volkswagentől érkezik.

részletek

Mikkelsen vezet a WRC záró futamán

Nagyon szorosan alakult az Ausztrál Rali első versenynapja, de a norvég volkswagenes őrzi a nyitó szakaszokon megszerzett előnyét - Latvala már most bajban van.

részletek
Olvastad már?