Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

KimiRaikkönen

Raikkönent nem érdekli, ha arrogánsnak tartják

Nem foglalkozik azokkal a megjegyzésekkel, amelyek szerint nem elég motivált az F1-ben: a körülötte lévő emberek úgyis tudják, hogy imádja a versenyzést, és megtesz mindent, amit szükségesnek érez.

részletek

Kimi Raikkönen kisfia sosem volt még ennyire elegáns

Bár a finn F1-es pilóta nem oszt meg pillanatokat magánéletéből, kedvesének, Minttu Virtanennek köszönhetően folyamatosan tanúi lehetünk a kis Robin Raikkönen cseperedésének.

részletek

Kimi: Bottas most jobban érezheti magát

Kimi Raikkönen biztos benne, hogy Bottas őt hibáztatja a mexikói ütközésük miatt – a Ferrari F1-es pilótája szerint most honfitársa kárpótolva érezheti magát az oroszországi incidensük után.

részletek

Raikkönen rajtbüntetésben részesül

Az F1-es Mexikói Nagydíj időmérő edzése során a Ferrari Twitter-oldalán közölte, Kimi Raikkönen már biztosan öthelyes rajtbüntetésben részesül a vasárnapi versenyen.

részletek

Raikkönen raliautóban érezte magát pénteken

Kimi Raikkönen szerint olyan érzés volt vezeti a Ferrari F1-es versenygépét a Mexikói Nagydíj pénteki szabadedzésén, mintha raliautóban ült volna – a finn azonban nem lepődött meg ezen.

részletek

Arrivabene: Kimi akaratereje becsülendő

Maurizio Arrivabene, a Ferrari F1-es csapatfőnöke rendkívül büszke Kimi Raikkönenre, aki az USA Nagydíj versenyén mindent megtett azért, hogy visszaevickéljen a pályára, miután falnak ütközött.

részletek

Minttu Virtanen sportos életmódja

A Ferrari világbajnok versenyzőjének, Kimi Raikkönennek a kedvese most a finn Sport magazin oldalain osztott meg részleteket családja egészséges mindennapjairól és edzéstervéről.

részletek

Raikkönen berágott a sajtótájékoztatón

Kimi Raikkönen megelégelte, hogy az USA Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján az újságírók folyamatosan az Oroszországban okozott balesetéről faggatták, végül nem volt hajlandó válaszolni a kérdésükre.

részletek

„Nem kértük Kimit, hogy engedje el Vettelt”

Maurizio Arrivabene, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elmondta, az Orosz Nagydíjon nem volt szükség arra, hogy megkérjék Kimi Raikkönent, engedje maga elé csapattársát – a finn ezt magától tette meg.

részletek

Raikkönen 2016 után is marad a Ferrarinál?

2016-ban biztosan a Ferrarinál versenyez Kimi Raikkönen, azonban az még kérdés, hogy utána hogyan alakul a finn F1-es jövője – nem biztos, hogy pilótaként folytatja.

részletek

Raikkönen: Nincs igaza Alonsónak

Kimi Raikkönen nem ért egyet Fernando Alonso azon véleményével, miszerint a csapatrádiókat priváttá kellene tenni annak érdekében, hogy a futamok során a nézők ne hallhassák az olykor agresszívebb kommunikációt.

részletek

Raikkönen: Néha meglepett a Ferrari

Habár a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene úgy gondolja, nem a Ferrari lesz a favorit Szocsiban, Kimi Raikkönen nem venne mérget erre: szerinte sokszor láthattuk már, hogy az autó a vártnál jobban teljesített.

részletek