Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

KevinMagnussen

A fejlesztéseivel pontokat szerezne a Haas

A Haas F1 Team az idei szezonban mutatott hullámzó teljesítményét a fejlesztési csomagjuk miatt pontszerzéssel zárná le a nyári szünet előtti utolsó versenyen, a Hungaroringen.

részletek

Steiner további pontokkal menne nyaralni

A Haas F1 Team zsinórban két versenyen szerzett pontot mindkét autójával, Silverstone-ban és Spielbergben. A csapatnak harmadszor is a dupla pontszerzés a célja a Francia Nagydíjon.

részletek

Gene Haas még nem őrjöng az F1-es csapat miatt

Gene Haas, a Haas istálló névadó-tulajdonosa nem elégedett az alakulat eredményeivel, de nem dühöng és elkötelezett a folytatás mellett – mondta a formula.hu-nak Günther Steiner csapatfőnök.

részletek

Európában Gene Haas, indul a rendcsinálás?

Európába érkezett Gene Haas amerikai üzletember, a Haas istálló névadó-tulajdonosa, aki a helyszínen tekinti meg a monzai és a mugellói futamokat – árulta el a csapatfőnök, Günther Steiner.

részletek

Verstappen és Magnussen is apjával indulna Le Mans-ban

Nagy a várakozás az endurance-versenyzés új korszakával, az úgynevezett hiperautókkal kapcsolatban. Két jónevű F1-es is elgondolkozott: mi lenne, ha apjával egy csapatban méretné meg magát a legendás hosszútávú versenyen?

részletek

Magnussen Alonso útjára léphet

A két pilóta egyáltalán nincs jó viszonyban egymással, egyvalamiben a dán mégis követheti a kétszeres világbajnokot. Máshol is versenyezne a Formula-1-en kívül, ráadásul saját édesapjával.

részletek

Magnussen szerződése a küszöbön volt

Kevin Magnussen is a 2016-os F1-es szezonban debütáló Haas istálló jelöltjei között szerepelt, ám ő csak abban az esetben kapott volna lehetőséget a csapattól, amennyiben Romain Grosjean nemet mond nekik.

részletek

Magnussen nem haragszik a McLarenre

Hiába gondolják sokan az F1-es paddockban, hogy Kevin Magnussen különleges tehetség, a fiatal versenyző karrierjének folytatása egyelőre bizonytalan, ám nem adja fel álmait.

részletek

Magnussen: Megtanultam, amit a többiek nem

Kevin Magnussen, a McLaren tartalékversenyzője úgy érzi, nem veszített azzal, hogy idén nem volt aktív pilóta, sőt véleménye szerint jobb versenyző vált belőle.

részletek