Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

Jorda

Keszthelyi is a W Series első továbbjutói között

Megtartotta várva várt pilótafelmérő programját a női formulaautós sorozatként idén útjára induló W Series. A jelöltek száma lefeleződött, de még vár rájuk egy teszt a versenyautóban, mielőtt kialakulna a 18 fős mezőny.

részletek

Női pilóták teszteltek a Formula-E-ben

Az Ad-Diriyah ePrix után nem állt meg az élet a bajnokságban: a csapatok maradtak a szezonnyitó helyszínén egy teszt erejéig, mi több, kilenc hölgy is lehetőséget kapott a második generációs modellek vezetésére.

részletek

Jorda, Visser és Keszthelyi is szerepelhet a W Seriesben

A jövőre induló női formulaautós széria kiadott egy listát 55 pilóta nevével: közülük fogják kiválasztani azt a 18-at, akik megtöltik a 2019-es rajtrácsot. Számos ismert versenyzőnő található meg közöttük.

részletek

Egyszerre hét női pilóta tesztel a Formula-E-ben

Egy egészen különleges kezdeményezésnek köszönhetően legalább hét női versenyző részvételével fog zajlani a Formula-E első szezonközi tesztje, egy nappal azután, hogy Szaúd-Arábiában elindul az ötödik évad.

részletek

Carmen Jorda magyaráz: Nem úgy gondoltam

Az egy ideje már az FIA zászlaja alatt ténykedő spanyol versenyzőhölgy a napokban jókora vitát kavart, amikor kijelentette, szerinte a nőknek a Formula-1 helyett inkább a kevésbé megterhelő Formula-E-t kellene hajszolniuk. Most helyesbítő közleményt adott ki.

részletek

Jenson Button alaposan kiosztotta Carmen Jordát

A 2009-es F1-es világbajnok nem rejtette véka alá a véleményét a női versenyző legutóbbi nyilatkozatával kapcsolatban, oda is szúrt neki egyet mondandója végén.

részletek

Carmen Jorda a Bahamákon lazul

A Renault F1-es csapatának fejlesztőpilótájaként tevékenykedő Carmen Jorda kivett néhány nap szabadságot, amelyet a csinos versenyzőnő a festői szépségű Miamiban és a Bahamákon töltött el.

részletek

Ecclestone nem hiszi, hogy a nők elég jók az F1-hez

Bernie Ecclestone nem biztos benne, hogy a nők képesek F1-es autókat vezetni és szerinte nem vennék őket elég komolyan, - az viszont nem meglepő, hogy más pozíciókra alkalmasak.

részletek

Jorda: Egy másodpercre voltam Grosjeantól

Carmen Jorda reagált Marco Sorensen kijelentéseire: elmondása szerint maximum egy másodpercre volt Roman Grosjeantól és egyébként sem látta tavaly Sorensent az F1-es csapatnál...

részletek

Carmen Jorda miatt lépett le a tesztpilóta!

A jelenlegi F1 egyik legkülönösebb alakja, a spanyol fejlesztőpilóta körül egy komoly konfliktus bontakozott ki, ami a Lotus tesztpilótájának távozását eredményezte – túl sokat kedveznek neki!

részletek

Kiderült, mi lesz Carmen Jorda szerepe a Renault-nál

Carmen Jordát, a Lotus tavalyi fejlesztőversenyzőjét idén újra láthatjuk az F1-es nagydíjhétvégéken – a spanyol pilótanő elárulta, milyen szerepe lesz a 2016-os szezonban.

részletek

Carmen Jorda a Renault-bokszban is mosolyogna

Az idei szezont a Lotus fejlesztőpilótájaként töltő Carmen Jorda nem mondott le arról, hogy a francia hatalomátvételt követően is az enstone-i F1-es csapatnál maradjon – bár autóba még nem ült...

részletek