Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Japán

Óvadék ellenében szabadult a Renault-elnök

Kilencmillió dollárnyi óvadék ellenében szabadlábra helyezték a Renault volt elnökét. Carlos Ghosnt novemberben tartóztatták le súlyos pénzügyi visszaélések miatt Japánban, most távozhatott.

részletek

Button a következő két WEC-viadalt kihagyja

Jenson Button kénytelen kihagyni 2019 első két WEC-versenyét, mivel nem tudja összeegyeztetni egyre bővülő más elfoglaltságaival. Elsősorban a Hondával kívánja megvédeni Super GT bajnoki címét.

részletek

Michelisz top 10-en kívül, először nyert Ceccon és az Alfa Romeo

Miután Kevin Ceccon rendkívül gyorsan megelőzte az egyetlen előtte állót és átvette a vezetést, az olaszt már semmi, még két biztonsági autós periódus sem tudta kizökkenteni, ezzel pedig megszerezte saját maga és csapata első győzelmét.

részletek

Massa: A mostani F1-es motorok jobbak

Amellett, hogy a hangot nyilván ő maga is hiányolja, Felipe Massa szerint a régi V8-as motorokból, a mostaniakkal ellentétben hiányzott az erő és az agresszivitás. A régi időkből viszont a könnyebb autókat hiányolja.

részletek

Red Bull: Japánt megrengeti, ha jönnek a sikerek

Az energiaitalos istálló vezetősége alig várja, hogy kihajítsa a Renault-erőforrást és a Honda gyári támogatásával guruljon pályára. Helmut Marko szerint a sikerek óriási hatással lesznek Japánra.

részletek

Az FIA kaszálta el a Honda-motor finomhangolását

A Honda motorfejlesztéssel készült a Toro Rossónál hazai versenyükre, a Japán Nagydíjra, viszont szükség lett volna még némi utómunkára. Erre elsőre engedélyt kaptak az FIA-tól, másodszorra viszont már nem. A Honda kíváncsi, miért.

részletek

Telemetria nélkül teljesítette a Japán Nagydíjat Grosjean

A 21. század Formula-1-ében az adatok jelentik az egyik központi fogalmat versenyző, csapat és gyakorlatilag mindenki számára. Romain Grosjeannak viszont telemetria nélkül kellett teljesítenie egy komplett Japán Nagydíjat.

részletek

Whiting: Verstappen egyértelműen megérdemelte a büntetést

Charlie Whiting szerint nem is volt kérdés, mi lesz az első körös Max Verstappen-Kimi Raikkönen incidens vége. A versenyigazgató szerint a holland megérdemelte büntetését.

részletek

Kiváló időmérő a Toro Rosso-Hondától

A japán gyártó fogadkozott, hogy Suzukában megmutatják erejüket és eddig valóban így is történik. Idei legjobb páros eredményét szállította a csapat, Brendon Hartley különösen remekelt.

részletek

Maradásáról biztosított mindenkit a Ferrari csapatfőnöke

Amikor a Juventus futballcsapatának sportigazgatója, Beppe Marrotta bejelentette, nem újítja meg megbízatását, még a Ferrari-csapatfőnök Maurizio Arrivabene neve is felmerült utódként, az érintett viszont leszögezte, ennek semmilyen alapja nincs.

részletek

A Honda újra japán pilótát hozna az F1-be

Már négy éve nincs az F1-es mezőnyben japán versenyző. A Honda azonban szeretne ezen változtatni. Megkeveri a kártyákat a gyártó akarata például a Toro Rosso pilótaválasztásánál?

részletek

Verstappen erős hétvégében reménykedik

Max Verstappen egy erős eredményben reménykedik a hétvégi Japán Nagydíj előtt, ahol 2014-ben életében először ült F1-es autóba versenyhétvégén. Reméli, az időjárás kegyes lesz hozzájuk.

részletek
Olvastad már?