Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 11. kedd

Japán

13 éves japán csodagyerek az F4-ben

Meghökkentő hír látott napvilágot, a dán Formula-4-ben versenyezhet jövőre egy tizenhárom éves, tehetséges japán kislány. Nem véletlenül cseng ismerősen a neve, autóversenyzői géneket örökölt.

részletek

Nem versenyez tovább Japánban Jenson Button

Miután az F1-ből távozott, a Super GT-ben folytatta pályafutását a 2009-es világbajnok. A Hondát rögtön győzelemre vezette, a hétvégi szezonzáró azonban utolsó versenye lesz a szériában.

részletek

WTCR: Kaotikus időmérő Japánban, Micheliszé a fordított rajtrácsos pole

Egy tizennegyedik és egy tizedik helyezést szerzett a WTCR bajnokaspiránsa, Michelisz Norbert a sorozat japán fordulójának két időmérő edzésén, amiket szakadó eső és négy piros zászlós fázis is tarkított.

részletek

Mindkét Renault-t kizárták a Japán Nagydíjról

Eleinte szabályosnak ítélték a Renault fékmegoldását, azonban a Racing Point addig ütötte a vasat az ügyben, amíg végül célt ért: Daniel Ricciardót és Nico Hülkenberget is megfosztották Japánban elért eredményétől.

részletek

Több versenyző benne lenne a kétnapos hétvégékben

Romain Grosjean és több más kollégája szerint a jövőben egy abszolút pozitív tapasztalat lehet az, amit most Japánban még a kényszer szült az időjárás miatt, mégpedig hogy a pénteki második szabadedzés könnyen lehet, hogy a rajtsorrendről is döntött.

részletek

Hamilton lelépett Tokióba, a többiek Suzukában tájfunoznak

Nagy valószínűség szerint senki nem örül annyira a tájfun miatt elrendelt szombati kényszer-szünnapnak, mint az ötszörös világbajnok. Míg mások Suzuka környékén maradnak, Hamilton gondolt egyet és lelépett Tokióba – helikopterrel!

részletek

Verstappen ötven évet utazott az időben

A holland pilótának Japánban lehetősége volt kipróbálni egy 1965-ös, F1-es futamgyőztes Hondát. Nagy élmény volt számára, hiszen eddig tíz évnél idősebb autót egyszer sem vezetett.

részletek

A Red Bullnak fájni fognak Suzuka egyenesei

A mostanában kissé háttérbe szorult Verstappen tart a pálya padlógázas szakaszaitól, de erős hétvégét vár csapatától. Azt sem ő, sem Leclerc nem tudja megmondani, hogy melyik csapat a legesélyesebb.

részletek

Hamilton a három élcsapat harcát jósolja

A brit világbajnoknak saját elmondása szerint fogalma sincs, Japánban melyik csapat lesz a legerősebb. Azt viszont tudja, hogy jó versenyre lehet számítani, hiszen a pálya adott ehhez.

részletek

Nagyon készül hazai versenyére a Honda

Azok után, hogy saját értékrendjük szerint rengeteget fejlődtek idén, a Honda még egy nagy dobással mindenképp készül, ezt pedig hova máshova időzítené, mint a Japán Nagydíjra.

részletek

Verstappen: A Honda Szingapúrban és Japánban is nyerhet

Rendkívül biztató tempóval jelentkezett a fejlesztett japán erőforrás az elmúlt hétvégén, így Jos Verstappen arra számít, hogy a Red Bull a következő két versenyhétvégén ismét az élre kerülhet.

részletek

Heteken belül érkezhet a Lexus első villanyautója

Október végén, a tokiói autószalonon mutatkozhat be a Lexus sorozatgyártású elektromos típusának közvetlen előfutára. Az autó a presztízs helyett minden bizonnyal az ésszerűség útját követi majd.

részletek
Olvastad már?