DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

Jaguar

Őrült hajszában duplázott Rómában Evans

Négy különböző versenyző is vezette a Róma ePrix vasárnapi futamát, de a második biztonsági autót követő hajszában Mitch Evans jött lendületbe – a hétvége mindkét futamát behúzta a Jaguarral.

részletek

FE: Evans hatalmas felzárkózás után győzött

A kilencedik helyről indulva nyerte az első Róma ePrix-t a Jaguar pilótája, aki ezzel a negyedik különböző győztes lett a Formula-E 2022-es szezonjában. Frijns és Vandoorne még a dobogón.

részletek

A Jaguar két látványos filmmel ünnepli az új XF modell 007-es debütálását

A Jaguar XF most igazán testhezálló környezetben mutathatja meg legendás menetdinamikáját, kiemelkedő kezelhetőségét, páratlan manőverezési képességeit és stílusosságát. A csütörtöktől a hazai mozikban is látható 25. James Bond filmben ugyanis két XF modell is tökéletes hajszautóként debütált.

részletek

Újjászületik Le Mans legendás győztese, a Jaguar C-type

A Jaguar Classic szigorúan korlátozott példányszámban vadonatúj C-type Continuation modelleket hoz forgalomba, tisztelegve annak az ikonikus modellnek a sportteljesítménye előtt, amely 70 évvel ezelőtt első ízben diadalmaskodott a Le Mans-i 24 órás futamon.

részletek

Menetpróba - Jaguar i-Pace EV400

Minimálisan átalakult a 2019-es Év autója, amely még mindig kiváló menetteljesítményekkel kápráztat. Ez nem a véletlen műve: sokat tesztelték a hajtástechnikát a versenypályákon.

részletek

Jaguar-ugrás: Bird nyert és az élre állt

A második New York-i futam újra mindent a feje tetejére állított a Formula-E-ben: Bird nyert Cassidy és Da Costa előtt, a Jaguar britje ráadásul a 13. helyről az elsőre ugrott fel a vb-tabellán.

részletek

Megújul a Jaguar E-PACE

A Jaguar a kifinomult R-Dynamic Black változat bevezetésével, valamint a fedélzeti online funkciók kibővítésével teszi még vonzóbbá az E-PACE modellcsaládot.

részletek

Kiöli a sportértéket a Formula-E időmérője?

A Formula-E hetedik szezonjának nyitánya után fellángoltak az ellenérzések az időmérő sokak szerint igazságtalan, a listavezetőket hátrányba helyező lebonyolítása miatt – már nem először.

részletek

Halál, csúfság, hulladék - Zöld autók az F1-ben

Azzal, hogy jövőre visszatér a Formula-1-be az Aston Martin név, valószínűleg újból megjelenik a brit versenyzöld is a száguldó cirkuszban. Az F1 összegyűjtötte a legszebb zöld versenygépeket.

részletek

Menetpróba - Jaguar I-Pace EV400 AWD SE

Tavaly a díj történetében először választottak Európában, majd világszinten Az Év Autójának egy tisztán elektromos járművet, ráadásul a luxuskategóriából. A Jaguar I-Pace aztán több tervezési díjjal és természetesen a Legjobb Zöld Autó elismeréssel is gazdagabb lett, idén pedig végre szerkesztőségünkhöz is eljutott.

részletek

A Jaguar Classic 2021-ben évfordulós modellekkel ünnepli az E-type 60. születésnapját

A Jaguar Classic hat, egymáshoz illő E-type-párossal ünnepli az emblematikus sportautó 60. születésnapját 2021-ben: már készül az E-type 60 kollekció!

részletek

Bird a Jaguarhoz igazol, Japán sztárja érkezik a helyére

A Formula-E egyik legfőbb karaktere vált csapatot jövőre, Sam Bird ugyanis hat év együttműködés után elhagyja a Virgint. Helyére egy új-zélandi fiatalt jelenthetnek be, aki Japánban csinált magának karriert.

részletek