Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 24. hétfő

Jaguar

Te helyes pozícióban ülsz az autóban?

A Jaguar tanácsait érdemes megfogadni azzal kapcsolatban, hogy mi a tökéletes üléshelyzet autóvezetés közben.

részletek

Holtversenyben a Jaguar I-Pace az Év Autója

Először fordult elő, hogy az Év Autója szavazáson pontegyenlőség született: az első helyek száma döntött a Jaguar javára az Alpine-nal szemben Genfben.

részletek

Megérkezett a továbbfejlesztett Jaguar XE

Az új Jaguar XE továbbfejlesztett külső dizájnnal, vadonatúj, fényűző belső kialakítással és fejlett technológiai tartalommal lép piacra.

részletek

Indul az elektromos Jaguarok bajnoksága

Először kap állandó betétsorozatot az ötödik szezonját a hétvégén megkezdő Formula-E. A Jaguar I-PACE eTrophy mezőnyét rendkívül vegyes hátterű pilóták alkotják, az első futamon rögtön három hölgyversenyzővel.

részletek

Jaguar I-PACE eTROPHY bajnokság

A világ első, teljesen elektromos hajtású gyári versenyautók részvételével bonyolított Jaguar I-PACE eTROPHY bajnokságban az ABB lesz a versenysorozat hivatalos járműtöltési partnere.

részletek

Menetpróba - Jaguar E-Pace P250 First Edition

A dél-amerikai ragadozó nevét viselő márka a kompakt prémium szabadidő-autók ligájában is rabolni szeretne. Hogy milyen esélyekkel, azt a csúcsváltozatot kipróbálva szerettük volna kideríteni.

részletek

Andy Murray és a Jaguar I-PACE

A kétszeres wimbledoni bajnok Andy Murray beváltotta a WWF-nek A Föld Órája alkalmából tett ígéretét, hogy „elektromosra vált”, és a Környezetvédelmi Világnapon az elsők között vette át új Jaguar I-PACE elektromos szabadidőjárművét.

részletek

F1-Archív: A többség szerint az F1 unalmas

Nem a közelmúltban, hanem 1999-ben jutott erre az eredményre egy felmérés. Szó esett a hírekben Hamilton hihetetlen gumistratégiájáról, Alonso Jaguarhoz kölcsönadásáról és Villeneuve mínuszpontjairól is június 1-jén.

részletek

Az XE 300 SPORT és Liu Shaolin Sándor versenye a jégen

Az új Jaguar XE 300 SPORT modell különleges köridő-csúccsal ünnepelte piacra lépését. A sportszedán különkiadása az első autó, amely repülőrajttal megtett egy teljes kört a világ legnagyobb szabadtéri mesterséges korcsolyapályáján, a hollandiai Flevonice-on. Hogy nehezebb legyen a kihívás, az autónak egy olimpiai bajnok gyorskorcsolyázóval kellett megküzdenie az elsőségért.

részletek

A Teslával mérte össze tudását az új elektromos Jaguar

A Jaguar első sorozatgyártású, tisztán elektromos gépjárműve, az I-PACE élő adás keretében mutatkozott be a nagyvilágnak.

részletek

A Red Bull lassan másfél évtizedes

Mi köze Jackie Stewartnak a Red Bull istállóhoz? Tudjuk-e, mikor léptek a bikák a Formula-1-be, ki volt a legsikeresebb és ki a leghűségesebb versenyzője a gárdának? A Red Bull a tizennegyediket kezdi.

részletek

Jaguar D-Type - újjászületik a legenda

62 évvel azután, hogy 1956-ban elkészült az eredeti D-type utolsó példánya, a Jaguar Classic újra beindítja az ikonikus versenyautó gyártását Coventry-ben. A Jaguar Classic által összeszerelt első Jaguar D-type – egy fejlesztési prototípus – ezen a héten, a párizsi Salon Retromobile kiállításon ünnepli világpremierjét.

részletek
Olvastad már?