DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Jaguar

F1-Archív: Raikkönen öregszik

Keke Rosberg önként nem akar szerepelni az F1-ben, egy 1999-es felmérés szerint pedig már akkor unalmas volt a száguldó cirkusz. Szó esett a hírekben Hamilton hihetetlen gumistratégiájáról, Alonso Jaguarhoz kölcsönadásáról és Villeneuve mínuszpontjairól is június 1-jén.

részletek

FE: Evans győzött a berlini káoszban

Egy pillanatig sem volt unalmas a Formula-E idei hetedik versenye. Még az élmezőnyben is folyamatosak voltak a helycserék, drámából pedig nem volt hiány Németországban, ahol végül a Jaguar ünnepelhetett kettős győzelmet.

részletek

Elképesztő végjáték után dupla Jaguar-dobogó

Az utolsó kanyarokig tartó harcot hozott a Sao Pauló-i ePrix, amelynek végén két Jaguar is a dobogóra állhatott, míg a bajnoki esélyes Jake Dennis újabb nullázással zárta a hétvégét.

részletek

F1 hőskor: Jaguar-motor került a Ferrariba!

Maranello egyik első hőse megkapta az autójában elromlott Jaguar-motort, majd házilag köréépített egy Ferrari-szerű autót, és benevezett az Olasz Nagydíjra!

részletek

Őrült hajszában duplázott Rómában Evans

Négy különböző versenyző is vezette a Róma ePrix vasárnapi futamát, de a második biztonsági autót követő hajszában Mitch Evans jött lendületbe – a hétvége mindkét futamát behúzta a Jaguarral.

részletek

FE: Evans hatalmas felzárkózás után győzött

A kilencedik helyről indulva nyerte az első Róma ePrix-t a Jaguar pilótája, aki ezzel a negyedik különböző győztes lett a Formula-E 2022-es szezonjában. Frijns és Vandoorne még a dobogón.

részletek

A Jaguar két látványos filmmel ünnepli az új XF modell 007-es debütálását

A Jaguar XF most igazán testhezálló környezetben mutathatja meg legendás menetdinamikáját, kiemelkedő kezelhetőségét, páratlan manőverezési képességeit és stílusosságát. A csütörtöktől a hazai mozikban is látható 25. James Bond filmben ugyanis két XF modell is tökéletes hajszautóként debütált.

részletek

Újjászületik Le Mans legendás győztese, a Jaguar C-type

A Jaguar Classic szigorúan korlátozott példányszámban vadonatúj C-type Continuation modelleket hoz forgalomba, tisztelegve annak az ikonikus modellnek a sportteljesítménye előtt, amely 70 évvel ezelőtt első ízben diadalmaskodott a Le Mans-i 24 órás futamon.

részletek

Menetpróba - Jaguar i-Pace EV400

Minimálisan átalakult a 2019-es Év autója, amely még mindig kiváló menetteljesítményekkel kápráztat. Ez nem a véletlen műve: sokat tesztelték a hajtástechnikát a versenypályákon.

részletek

Jaguar-ugrás: Bird nyert és az élre állt

A második New York-i futam újra mindent a feje tetejére állított a Formula-E-ben: Bird nyert Cassidy és Da Costa előtt, a Jaguar britje ráadásul a 13. helyről az elsőre ugrott fel a vb-tabellán.

részletek

Megújul a Jaguar E-PACE

A Jaguar a kifinomult R-Dynamic Black változat bevezetésével, valamint a fedélzeti online funkciók kibővítésével teszi még vonzóbbá az E-PACE modellcsaládot.

részletek

Kiöli a sportértéket a Formula-E időmérője?

A Formula-E hetedik szezonjának nyitánya után fellángoltak az ellenérzések az időmérő sokak szerint igazságtalan, a listavezetőket hátrányba helyező lebonyolítása miatt – már nem először.

részletek