Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Járvány

Alonso villantana Monacóban

A kétszeres világbajnok két ízben futott át győztesként a célvonalon Monte-Carlóban, most a szűk utcai pályán optimistán várja, mire is lesz képes két év kihagyás után a javuló autóval.

részletek

Verstappen elmondta, hogy bírja a bezártságot

A Red Bull pilótája a kijárási korlátozásokról, az egyedüllétről és a vírushoz való hozzáállásáról is őszintén beszélt. Teljes mértékben elégedett azzal, hogy otthon kell eltöltenie az idejét.

részletek

Idén sem számít normális szezonra az FIA elnöke

Bár az F1 szeretne visszatérni a megszokott kerékvágásba az idény lebonyolítását illetően, Jean Todt úgy véli: az év első felének menetrendjében még biztosan éreztetni fogja a hatását a járvány.

részletek

Stroll tünetei az orvosát is félrevezették

Nem köhögött, nem volt láza és fejfájás sem gyötörte, mégis pozitív koronavírus-tesztet produkált az Eifel Nagydíjról fertőzés miatt hiányzó Lance Stroll. Semmi nem a Covidra utalt.

részletek

A Renault-nál nem lesz motorfejlesztés

A francia gyártó főnöke elismerte, hogy a Hondával ellentétben a Renault semmilyen motorfejlesztést nem hajtott végre a kényszerszünetben, leginkább pénzügyi okokból. Valószínű, hogy idén már nem is fog.

részletek

A kisebb létszám ellenére sem lassulnak a bokszkiállások

Mivel elsősorban a nem mérnöki részét vágták meg a személyzetnek a járványügyi korlátozások miatt, a limitált létszám nem lesz kihatással a kerékcserékre – véli a Ferrari sportigazgatója.

részletek

Motorhome helyett sátortábor a paddockban

A járványügyi intézkedések áldozatául estek az F1-es paddockból jól ismert motorhome-ok, amelyek helyett idén sátrakat és napellenzőket állítanak fel az istállók.

részletek

Saját csapattagjait is elkülöníti a Ferrari

A világjárvány miatt az FIA által előírt protokolloknál is szigorúbb szabályok bevezetését tervezi a Ferrari. Buborék a buborékban, ami egy még nagyobb buborékban van – ahogy ők magyarázták.

részletek

Jóváhagyták az F1 járványügyi intézkedéseit

Szabályozott díjátadó ceremóniák, a rajtrácson tartózkodó szerelők számának korlátozása, távolról beavatkozó pályabírók – ilyen változásokra készülhetünk a világjárvány szezonjában.

részletek

„Az F1-nek várnia kellene a járvány végéig”

Lewis Hamilton édesapja szerint hiba mindaddig autósportot rendezni, amíg a világjárvány le nem csengett. A júliusi rajtot az egészségügyi dolgozók elárulásának tartja.

részletek

„Az F1 fél év múlva nagyszerű helyzetben lesz”

A világjárvány okozta fennakadásra egy gyorsan lezajló problémaként tekint Ross Brawn, aki szerint az F1 van olyan erős, hogy rövid idő alatt kilábaljon a krízisből.

részletek

Mi lesz veled, Brit Nagydíj?

Hivatalosan megerősítésre került, hogy az F1 sem kap mentességet azon brit járványügyi korlátozás alól, miszerint 14 napos karantén vár mindenkire, aki az országba utazik. Ezzel ellehetetlenítik a nagydíj megrendezését.

részletek
Olvastad már?