DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Interlagos

Haas-szendvicsben a mezőny – a brazil sprint rajtrácsa

Kevin Magnussen a pole-ban, nagyágyúk a top 10 végén: alaposan felkavart rajtsorrendben vág neki az F1-es mezőny a 2022-es idény utolsó sprintkvalifikációjának a Sao Pauló-i Nagydíjon.

részletek

Ocon az élen a tét nélküli edzésen

Jól szerepeltek az Alpine-ok a szombati második szabadedzésen, hiszen Esteban Ocon érte el a legjobb köridőt, Fernando Alonso pedig a negyedik helyen végzett. A mezőny többsége a gumikat próbálgatta.

részletek

Ez volt a második interlagosi edzés

Az időmérő után, a sprint előtt rendeznek még egy szabadedzést a Sao Pauló-i Nagydíjon az F1-esek számára, ráadásul szokatlan módon lesz egy vendégszereplő is: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Norris nem vár meglepetéseredményt vasárnap

Lando Norris az előkelő negyedik helyre kvalifikálta magát a péntek esti időmérő edzésen Brazíliában, noha csütörtökön még az sem volt biztos, hogy autóba ülhet rosszulléte miatt.

részletek

Marko Verstappen-győzelmet jósol a sprintre

Dr. Helmut Marko nem tart Kevin Magnussentől a szombati sprintfutamon, szerinte a győzelem Max Verstappené lesz. Az osztrák szakember nem teljesen tudott kiigazodni a Ferrari pénteki stratégiáján.

részletek

Schumacher zavarodott az eredmény láttán

Csalódottan értékelte a történteket Mick Schumacher, miután az utolsó rajtkocka jutott neki a pénteki időmérőn. Steiner nem mulasztott el ismét odaszúrni a németnek, aki szerinte túl óvatos volt.

részletek

Ez a Ferrari magyarázata a gumiválasztásra

A Ferrari részéről Laurent Mekies magyarázta el, hogy mely tényezők játszottak szerepet a Charles Leclerc kvalifikációját tönkretevő döntés meghozatalában. Szerinte a csapat tanulni fog az esetből.

részletek

Perez: Nem tudom, mit csináltak a Ferrarinál

A Red Bull mexikói versenyzője értetlenül áll Charles Leclerc és a Ferrari taktikája előtt, számára egyértelmű volt, hogy a köztes esőgumik nem működnek megfelelően a monacói autóján.

részletek

Brazil csoda: Magnussené a pole Interlagosban

A Q1-ben még Latifi is vezetett, a Q3-ban viszont Kevin Magnussen tett csodát: egy jól megfutott gyorskör, egy piros zászló és az erősödő eső első időmérős sikerét eredményezte. Verstappen és Russell indulhat mögüle.

részletek

Így zajlott az interlagosi időmérő

Red Bull, Ferrari, Mercedes: legyőzhető-e Max Verstappen, ki indulhat az élről a szombati sprinten Brazíliában? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a következő egy órában.

részletek

Perez az élen a brazíliai időmérő előtt, ezredekre egymástól a top három

A mexikói kezdett legjobban Interlagosban, de ő, Charles Leclerc és Max Verstappen nyolc ezredmásodpercen belüli eredménnyel zárt az első három helyen. A Mercedes sincs messze, Vettel is jól nyitott Brazíliában.

részletek

Verstappen: Nem feltétlenül lesz visszavágó Lewisszal

A kétszeres világbajnok szerint az RB18 tempóját figyelembe véve nem feltétlenül kell visszavágóra számítania a közönségnek Brazíliában, miközben Perez eltökélt szándéka a második hely megtartása.

részletek