Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

Interlagos

Ayrton Senna-emléknapot szerveznek Interlagosban

Május 1-jén 25 éve lesz annak, hogy Ayrton Senna életét veszítette az 1994-es San Marinói Nagydíjon - 2019-ben ezt a napot az elhunyt pilóta emlékének dedikálják Brazíliában.

részletek

Újabb történelmi helyszín térhet vissza

Rio de Janeiro a Formula-1 vezetésének legújabb célpontja. Az évtizedes múlttal rendelkező versenyhelyszín utoljára 1989-ben adott otthont a száguldó cirkusznak, Brazília pedig óriási piac.

részletek

Leclerc újra lenyűgözően versenyzett

Elképesztően jó hétvégét zárt az Alfa Romeo-Sauber istálló. Charles Leclerc újra értékes pontokat gyűjtött, míg Marcus Ericsson a kiesése ellenére aláhúzta, mennyit ugrott előre idén a gárda.

részletek

A Brazil Nagydíj zűrzavara percről percre

Kövessétek velünk a 2018-as F1-es szezon utolsó előtti futamának alakulását élő szöveges közvetítésünk segítségével.

részletek

Brazil Nagydíj – Rajtrács és időjárás

Az időmérő leintésének pillanatában még nagyobb horderejű büntetéshullám is kilátásban volt, de Lewis Hamilton és Sebastian Vettel az első sorból is izgalmas csatát folytathatnak, pláne, ha az eső is közreműködik.

részletek

Brazíliában nincsenek biztonságban a csapatok

Hírhedten rossz közbiztonság várja az F1 mezőnyét Interlagosban, amit a hatóságok sem tudnak kontrollálni. A csapatok fegyveres rablásoktól tartva óvintézkedésekre kényszerülnek.

részletek

A Renault visszaesésre számít

A Renault-motoros pilóták relatíve kiválóan teljesítettek az Egyesült Államokban és Mexikóban is, ám a gyári istálló Brazíliában jóval nehezebb verseny előtt áll. Interlagos az autó számára megterhelő.

részletek

Hülkenberg: Soha nem fogom elfelejteni

Pole-pozíció, hosszas vezetés, majd balszerencse Interlagosban. Nico Hülkenberg pályafutása elején többször is kivágta a rezet Brazíliában, most is nagy reményekkel érkezik kedvenc pályájára.

részletek

F1 2018: Őrült esős verseny Interlagosban

A Brazil Nagydíjon nem szokatlan az égi áldás, valamint a gyorsan változó körülmények - vajon ki jön ki legjobban a kavalkádból a futam végén?

részletek

Massa: A baleset óta jobban szeretem az életem

Az F1-es karrierjének hátat fordító Felipe Massa a Formula-1 hivatalos oldalának összegezte élményeit az elmúlt másfél évtizedből, kiemelve néhány kulcsfontosságú pillanatot, például a balesetét vagy az első győzelmét.

részletek

Minden interlagosi baleset – a játékban

A videó készítői ezúttal is fáradságot nem kímélve lemodellezték az egy héttel ezelőtti Brazil Nagydíj összes balesetét az F1 2017 játékban – néhány tényleg elég élethűre sikerült.

részletek

Meddig zárkózik fel a virtuális Hamilton?

A múltkori Brazil Nagydíjon a bokszutcából indulva lett negyedik a Mercedes brit pilótája – vajon sikerült ezt megismételnie a játékosnak a négyszeres világbajnok virtuális megfelelőjével?

részletek
Olvastad már?