Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Interlagos

Ferrari: Jót tett a brazíliai krízis

A maranellói gyártó elnöke szerint Sebastian Vettel és Charles Leclerc is belátta, mekkora kárt okoztak az F1-es csapatnak interlagosi ütközésükkel, így könnyebben kezelhetővé váltak.

részletek

Sainz: Lando úriember volt úgy is, hogy el kellett engednie

Carlos Sainz saját elmondása szerint azt is tökéletesen megértette volna, ha csapattársa nem tud igazán örülni az ő dobogójának, ugyanis Norris ezért be lett áldozva. Végül ennek ellenére mindenki boldog tudott lenni.

részletek

Hamilton: Tét nélkül feszegethettem a határaimat

Lewis Hamilton úgy fogalmazott, jó lecke volt számára az, ahogy a Brazil Nagydíj alakult: szerinte minden teljesen másképp nézett volna ki, ha még harcban van a vb-címért és teljesen élesen versenyez.

részletek

Hamilton az élre ugrott az időmérő előtt

A Red Bull péntek délelőtti és a Ferrari péntek délutáni elsősége után a szombatot a Mercedes kezdte a legjobb formában Interlagosban. Lewis Hamilton hajszálnyival volt gyorsabb Max Verstappennél.

részletek

Verstappen: Itt is jól működik a Red Bull-Honda

Biztató kezdést produkált Max Verstappen Brazíliában, a holland azonban figyelmeztet, szombaton mindent kezdhetnek elölről, mert teljesen más időjárás várható Interlagosban.

részletek

Milyen időjárás várható a Brazil Nagydíjon?

A Brazil Nagydíjon egész idő alatt lógni fog az eső lába, ugyanakkor mégis az a legvalószínűbb, hogy nem fogja megzavarni csapadék a versenyhétvégét, legalábbis a futamot biztosan nem.

részletek

Egy kör visszafelé Interlagosban

Visszafelé sokkal lejtősebbnek és gyorsabbnak tűnnek a brazil F1-es pálya kanyarjai. Nézzétek meg, milyen egy kör az óramutató járásával megegyező irányban Interlagosban.

részletek

Ayrton Senna-emléknapot szerveznek Interlagosban

Május 1-jén 25 éve lesz annak, hogy Ayrton Senna életét veszítette az 1994-es San Marinói Nagydíjon - 2019-ben ezt a napot az elhunyt pilóta emlékének dedikálják Brazíliában.

részletek

Újabb történelmi helyszín térhet vissza

Rio de Janeiro a Formula-1 vezetésének legújabb célpontja. Az évtizedes múlttal rendelkező versenyhelyszín utoljára 1989-ben adott otthont a száguldó cirkusznak, Brazília pedig óriási piac.

részletek

Leclerc újra lenyűgözően versenyzett

Elképesztően jó hétvégét zárt az Alfa Romeo-Sauber istálló. Charles Leclerc újra értékes pontokat gyűjtött, míg Marcus Ericsson a kiesése ellenére aláhúzta, mennyit ugrott előre idén a gárda.

részletek

A Brazil Nagydíj zűrzavara percről percre

Kövessétek velünk a 2018-as F1-es szezon utolsó előtti futamának alakulását élő szöveges közvetítésünk segítségével.

részletek

Brazil Nagydíj – Rajtrács és időjárás

Az időmérő leintésének pillanatában még nagyobb horderejű büntetéshullám is kilátásban volt, de Lewis Hamilton és Sebastian Vettel az első sorból is izgalmas csatát folytathatnak, pláne, ha az eső is közreműködik.

részletek
Olvastad már?