Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Interlagos

Új néven, de 2025-ig marad Interlagosban az F1

Az F1 hivatalosan is megerősítette, amit már hetek óta sejteni lehetett: 2025-ig meghosszabbították az interlagosi pálya szerződését, amely ezentúl a Sao Pauló-i Nagydíjnak fog otthont adni.

részletek

Halálos motorbaleset történt Interlagosban

Egy 23 éves brazil Superbike-versenyző veszítette el irányítását a motorja felett a hétvégén – ez már a harmadik halálos baleset volt az F1-es nagydíjnak is otthont adó versenypályán.

részletek

Jogi lépésekre készül a futamtörlés miatt a Brazil GP magyar promótere

Bár nem érte váratlanul őket a verseny lefújása, a magyarázatot nem tudják elfogadni, ráadásul az elmaradó esemény jelentős kiesést eredményez a városnak és a cégnek egyaránt.

részletek

Gigantikus Senna-festmény lett Interlagos új ikonja

Mostantól egy 27 méter magas, ragyogó falfestmény díszíti a Brazil Nagydíj helyszínét, amelyen alkotója Ayrton Senna egyik legvalószerűtlenebb győzelmére emlékezik meg, egyúttal erőt adva az embereknek a vírus elleni harchoz.

részletek

Az év párharcát produkálta Leclerc és Albon

A monacói és a thai-brit elképesztő csatáját hozta az Interlagosban futott Virtuális Holland Nagydíj, amelyen a győzelem sorsát végül egy időbüntetés döntötte el idejekorán a Red Bull-os javára.

részletek

Mayländer: Verstappen a személyes kedvenc, ő a legjobb a világon

Rangsort állított fel a világ legjobb versenyzőiről a biztonsági autó pilótája a Formula.hu kérésére. A Formula-1 hatszoros világbajnoka nála csak a második helyre férhet.

részletek

Ferrari: Jót tett a brazíliai krízis

A maranellói gyártó elnöke szerint Sebastian Vettel és Charles Leclerc is belátta, mekkora kárt okoztak az F1-es csapatnak interlagosi ütközésükkel, így könnyebben kezelhetővé váltak.

részletek

Sainz: Lando úriember volt úgy is, hogy el kellett engednie

Carlos Sainz saját elmondása szerint azt is tökéletesen megértette volna, ha csapattársa nem tud igazán örülni az ő dobogójának, ugyanis Norris ezért be lett áldozva. Végül ennek ellenére mindenki boldog tudott lenni.

részletek

Hamilton: Tét nélkül feszegethettem a határaimat

Lewis Hamilton úgy fogalmazott, jó lecke volt számára az, ahogy a Brazil Nagydíj alakult: szerinte minden teljesen másképp nézett volna ki, ha még harcban van a vb-címért és teljesen élesen versenyez.

részletek

Hamilton az élre ugrott az időmérő előtt

A Red Bull péntek délelőtti és a Ferrari péntek délutáni elsősége után a szombatot a Mercedes kezdte a legjobb formában Interlagosban. Lewis Hamilton hajszálnyival volt gyorsabb Max Verstappennél.

részletek

Verstappen: Itt is jól működik a Red Bull-Honda

Biztató kezdést produkált Max Verstappen Brazíliában, a holland azonban figyelmeztet, szombaton mindent kezdhetnek elölről, mert teljesen más időjárás várható Interlagosban.

részletek

Milyen időjárás várható a Brazil Nagydíjon?

A Brazil Nagydíjon egész idő alatt lógni fog az eső lába, ugyanakkor mégis az a legvalószínűbb, hogy nem fogja megzavarni csapadék a versenyhétvégét, legalábbis a futamot biztosan nem.

részletek
Olvastad már?