DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Interlagos

Hivatalos: Itt rendeznek F1-es sprinteket 2024-ben

Akárcsak idén, jövőre is hat helyszínen láthatunk sprintet: két új helyszín is debütál ilyen téren. Az esetleges további változtatásokról még tárgyalnak.

részletek

Hamilton hálás a brazil pofonért, letett az ezüstről

A hétszeres F1-es világbajnok úgy érzi, Interlagos megmutatta, mennyire sok munka vár még rájuk. A Sergio Perez elleni vereségét már el is könyvelte.

részletek

Megértette a brazíliai hibákat a Mercedes

Tudják már, hol mentek félre a beállításokkal Interlagosban – állítja Toto Wolff. A csapatfőnök a hétvégi F1-es Las Vegas-i Nagydíj kihívásairól is beszélt.

részletek

F1Stat: Ascari és Clark nyomdokain

Magnussen vonzza a pirosakat, Norris a győzelem nélküli dobogókirály, Leclerc különös kollekciója, Alonso beérte Prostot, Verstappen legendák csúcsait döntögeti. Brazíliai F1-es statisztikák.

részletek

Elismerte a Mercedes: túl óvatos volt az austini kizárás után

Konzervatívan álltak a hasmagasság beállításához az F1-es Sao Pauló-i Nagydíjon – de ez még nem magyarázhatta meg teljes egészében a szenvedésüket.

részletek

Wolff nem ért egyet Hamiltonnal a brazil szenvedés kapcsán

A hétszeres F1-es világbajnok úgy érzi, mégsem működik az új padlólemez, de főnöke szerint ez nem magyarázhatja a félresiklott interlagosi hétvégét.

részletek

„Nem érte meg még egyszer próbálkozni” – Norris

A McLaren pilótája úgy érzi, talán képes lett volna az élre állni az F1-es Sao Pauló-i Nagydíjon, de csak ideig-óráig tudta tartani volna Verstappent.

részletek

Alonso: Ez nehezebb volt, mint 2005 Imola

Sokan a Michael Schumacher elleni legendás F1-es győzelméhez hasonlították a spanyol interlagosi védekezését – ám volt egy fontos különbség 18 éve…

részletek

„Fernando szokatlan íveket használt” – Aston

Mike Krack csapatvezető nem győzte dicsérni a kétszeres F1-es világbajnok spanyol rutinját és interlagosi vezetését, amely dobogót ért számára.

részletek

Hamilton: Évekig elöl marad a Red Bull az F1-ben

Próbál optimista maradni, de túl nagynak érzi a címvédők előnyét. A brit pilóta a brazil szenvedés kapcsán úgy érzi, nem működik a Mercedes módosított padlólemeze.

részletek

„Elfogadhatatlan” – nézők özönlöttek a pályára a futam után

Vizsgálatot indított az FIA az F1-es Sao Pauló-i Nagydíj szervezői ellen, amiért a leintés után szurkolók kerültek a pályára, miközben még autók haladtak rajta.

részletek

„Ma gyorsabbak voltunk, mint a Mercedes és a Ferrari”

Hosszú idő után ismét kiváló teljesítményt nyújtott az Aston Martin, amelyből a kanadai pilóta is kivette a részét, és bízik a hasonlóan jó folytatásban.

részletek