Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

HarsányiZoltán

Újra a dobogón a bajnok: Második lett Harsányi

Nagy versenye volt a kilencszeres magyar bajnoknak a Ralikrossz-ob harmadik fordulóján, Greinbachban, augusztus 21-22-én: a Mitsubishi már a kvalifikációs futamokon végig döntőgyanús tempót diktált, a fináléban pedig a versenyző kezére játszottak az égiek. Megeredt az eső, ami köztudottan Harsányi Zoltán erőssége: meg sem állt a második helyig!

részletek

Harsányi: Trófea a cseh CEZ-en

Az országos bajnokság szünete még tart, ám a hazai kilencszeres bajnok, Harsányi Zoltán már újra versenyzett: ismét egy zónafordulón vett részt, ezúttal egyik kedvenc pályáján, Sedlčanyban augusztus 7-8-án. Csehországból a harmadik helyezéssel távozott.

részletek

Harsányi: Döntős szereplés lett a tesztverseny vége

A magyar bajnokság közel háromhónapos szünetét kihasználva Harsányi Zoltán Greinbachba ment, hogy csillapítsa versenyzési lázát, és persze tesztelje a Mitsubishi Evo X-et. A Közép-Európai Zóna június 13-i futamán negyedik helyen végzett a döntőben, ami évének eddigi legjobb eredménye, ráadásul ez volt az első problémamentes verseny.

részletek

Visszatért a máriapócsi vízmenő

Az eleredő eső színesítette az akcióval és balesetekkel teli Matador Rallycross Parádét május 23-24-én, a pünkösdi CEZ-hétvégén. Harsányi Zoltán megvillantotta képességeit a nedves pályán, és a döntőbe jutás is csak kevésen múlott Máriapócson az RXC Technics Motorsport versenyzője számára.

részletek

Harsányi nem adta fel, de a technikai hibák megállították

A Ralikrossz Országos Bajnokság 2021-es szezonnyitó versenyéről, a Kakucs Ringről idén sem hiányozhatott a Supercar-mezőny alapembere, Harsányi Zoltán. A kilencszeres magyar bajnok a jól ismert Mitsubishi Evo X-zel állt rajthoz május 8-9-én, és bár jó emlékek kötik a Pest megyei pályához, a zárt kapukkal zajló verseny most feledni valóan alakult számára.

részletek

Ralikrossz: Váratlan győzelemmel ért véget a szezon

Közös versennyel, Nyirádon zárult a hazai ralikrosszos és autókrosszos szezon: mindkét széria legmagasabb kategóriája az aktuális bajnok nélkül zajlott, ami a szokásosnál nagyobb esélyt adott a többieknek.

részletek

Harsányi Zoltán: Tökéletes befejezés

Elérte az év végére kitűzött eredményt a kilencszeres országos ralikrosszbajnok: az RXC Technics Motorsport versenyzője második lett a végelszámolásnál, ráadásul dobogóval fejezte be a küzdelmes szezont Máriapócson, ahol fia is bemutatkozott a szakágban.

részletek

Harsányi Zoltán: Sok kihívó, kis különbségek

Kilenc bajnoki cím után szokatlan helyzetben érkezik a ralikrossz ob idényzárójára Harsányi Zoltán: azért kell megküzdenie, hogy második legyen a bajnokságban, ráadásul fő ellenfele épp csapattársa lesz.

részletek

Harsányi Zoltán: A rajtnál úszott el a döntő

Bár a nyirádi ralikrosszhétvége döntőjébe második leggyorsabbként érkezett Harsányi Zoltán, a kilencszeres magyar bajnok ott végül a 4. pozícióban zárt. A bajnoki második helyért vívott harc szempontjából mégis eredményes versenyt tudhat maga mögött.

részletek

Harsányi Zoltán: Most mindent bele

Az év utolsó előtti futamán egy dobogó megszerzése elengedhetetlen a kilencszeres magyar ralikrosszbajnok számára, ha el akarja érni szezon végi célját. Az RXC Technics Motorsport versenyzőjének legfontosabb fegyvere több mint 30 verseny tapasztalata Nyirádon.

részletek

Harsányi Zoltán: Motorhiba a döntő végén

Úgy tűnik, a kilencszeres magyar ralikrosszbajnoknak ebben a szezonban nem adatik meg problémamentes verseny, ő maga úgy fogalmaz, az elmúlt 10 évben nem akadt annyi gondja, mint idén. Greinbachban, az országos bajnoki és közép-európai zónabajnoki versenyen úgy tűnt, végre összeáll minden – a döntő utolsó két köréig.

részletek

Harsányi Zoltán: Az autó változatlan, a célok is

Bár a korábbi tervek szerint a hosszú szünet után már új autóval vágott volna neki a ralikrossz országos bajnokság greinbachi fordulójának, a kilencszeres magyar bajnok, Harsányi Zoltán marad a jól bevált Mitsubishi Lancer Evo V-nél. Az RXC Technics Motorsport versenyzője szeme előtt ettől függetlenül továbbra is ugyanaz a cél lebeg: versenyt nyerni és harcolni a bajnoki címért.

részletek
Olvastad már?