Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 16. csütörtök

Hamillton

F1-es szerződések: Új korszak helyett felesleges plusz év?

Több nagy név is szabadon igazolható lesz az év végén, de nem úgy tervezték mindezt, ahogy az végül is alakulni fog - ráadásul a döntésre is kevesebb idejük lesz, kevesebb információból kell dolgozniuk.

részletek

Hamilton: Ez lesz számunkra a legrosszabb

A világbajnok szerint a Mexikói Nagydíjon szenvedni fognak és már nemcsak a Ferrariktól, de a Red Bulloktól és a McLarenektől is tart az egyenesekben mutatott tempó miatt.

részletek

Gasly: Így nagyon nehéz lesz munkára bírni a gumikat

A Red Bull pilótája, Pierre Gasly szerint az Ausztrál Nagydíjon negatívan befolyásolta az autó teljesítményét az, hogy az új szabályok értelmében a kerékcsere után szinte hideg gumikon hajtanak vissza a pályára.

részletek

Hamilton: Ideje támadásba lendülni

A téli szünetet a versenyzéstől távol, illetve azzal töltötte, hogy új sportágakat próbált ki, így Lewis Hamilton úgy érzi, felkészült arra, hogy ismét támadásba lendüljön hatodik Formula-1-es világbajnoki címéért.

részletek

Hamilton már tudja, melyek lesznek a 2019-es autó gyengeségei

Lewis Hamilton az Abu Dhabi Nagydíjon a 2019-es autó gyenge pontjairól tárgyalt mérnökeivel. Az ötszörös világbajnok ellenben magabiztos csapata jövő évi teljesítményét illetően.

részletek

Hamilton: Ha 25 futam lesz egy szezonban, visszavonulok

A Formula–1 új ötszörös világbajnoka nem támogatja a Liberty Media azon ötletét, amely szerint 21-nél is több versenyhétvégének kellene lennie egy szezonban. Hamilton már így is túl megterhelőnek tartja az idény hosszúságát.

részletek

Megint elcsúszott a Ferrari – majd jövőre?

Tavaly a megbízhatóságba bukott bele a Scuderia, idén a fejlesztési versenyben és pilótafronton maradt alul - sorozatban két jó, de vereséggel záruló évet tudhat le hamarosan az olasz F1-es istálló.

részletek

Allison: Hamilton olyan, mint egy gép

A Mercedes technikai igazgatója az istálló és elsőszámú pilótája munkájára is rettentő büszke. A Ferrari idén nagyon erős, ám Lewis Hamilton elképesztő teljesítményével nem vehetik fel a versenyt.

részletek

Nagy a nyomás Hamiltonon, pihennie kell?

Már amennyiben pihenés az, amit ilyenkor csinál a világbajnok, de van, aki szerint annak jeleit mutatta a Mercedes pilótája, hogy szüksége van néhány hét feltöltődésre.

részletek

Hamilton: Én fékezek legkésőbb

A Mercedes F1-es világbajnoka szerint tény, hogy vannak olyan részei az idei teljesítményének, amelyek nem tökéletesek, de senki sem az - most éppen az időmérőin dolgozik.

részletek

A haasosok szerint a versenyzők nevén múlik, büntetik-e őket

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint a mezőny nagy neveit nem merik úgy büntetni a döntéshozók, szerinte valaki minél előrébb áll a tabellán, annál nagyobb védettséget élvez.

részletek

Hamilton: Az időmérőkön még javítani kell

Hiába övé az F1 történetének legtöbb pole-pozíciója, az utóbbi időben szombatonként inkább a Ferrari tűnik a leggyorsabbnak - Lewis Hamilton szerint ezen változtatniuk kell.

részletek
Olvastad már?