Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Győztesek

Barcelona érdekes rekordja a Formula-1-ben

A Mercedes dominanciája miatt az idei évben egyelőre meglehetősen kevés izgalomban részesültek a száguldó cirkusz rajongói. Pedig Barcelona több érdekességgel is szolgált korábban.

részletek

Leclerc könnyen rekordot dönthet a Ferrarinál

A 2019-es szezonban ismét csúcsok dőlhetnek meg, a statisztikát kedvelőknek akad is néhány csemege. Ezek közül az egyik legjelentősebb, hogy Charles Leclerc a Ferrari legfiatalabb győztesévé válhat.

részletek

Nagy-Britannia elhúzott Németországtól

Óriási fölénnyel vezeti a Formula-1-es győzelmek tekintetében a ranglistát Nagy-Britannia. Az utóbbi években Lewis Hamilton sokkal több futamot nyert, mint német riválisai, az előny tetemes.

részletek

Kapjon a győztes 100 pontot?

Terítéken a Formula-1 pontozásának teljes átalakítása. Erről is megoszlanak a vélemények, volt, aki azt javasolta, az utolsó hely is érjen pontot. A Haas csapatfőnöke szerint tizenötig elmehetnek.

részletek

Hamilton több győztest szeretne

Lewis Hamilton egyik nagy vágya, hogy az első helyért a lehető legtöbb istálló szállhasson harcba és végül így behúzni a győzelmet. Véleménye szerint ez hozna igazi izgalmakat a sportágnak.

részletek

Stirling Moss végleg visszavonul

A motorsport egyik nagy legendája, Sir Stirling Moss úgy döntött, 88 évesen visszavonul a közéleti szereplésektől és csak családjára és egészségére összpontosít. Ezt fián keresztül üzente a világnak.

részletek

Akik csak egyszer nyertek F1-es futamot

Egy győzelem a Formula-1-ben, és nem több. Valakit a szerencsés körülmények tettek nyertessé, valaki pedig a remek teljesítményének köszönheti ezt. Most néhány egyszeres futamgyőztesről ejtünk szót.

részletek

Nemzetek és pilóták futamgyőzelmei

Számos alkalommal felvetődik a kérdés, melyik pilóta és melyik ország hányszor nyert a Formula-1-ben. A húsz évig sikert sikerre halmozó Brazília, Senna vezetésével is csak harmadik már.

részletek

Kínai Nagydíj: Győztesek és vesztesek

Ahogyan az lenni szokott, a sanghaji F1-es futam egyeseknek bejött, másoknak viszont kevésbé - íme, a szezon második futamának mérlege, a győztesek és vesztesek szemszögéből.

részletek

Szám szerint - Várj reám, míg megjövök

Nem ritka, hogy egy versenyzőnek éveket kell várnia az első futamgyőzelmére, még akkor is, ha később világbajnok lesz belőle. Olykor egészen hosszúra tud nyúlni ez a várakozási idő.

részletek

10 dolog, amit tudnod kell az Indy 500-ról

Magyar idő szerint vasárnap este 18 órakor kezdődik 99. Indy 500 - összeállításunkban 10 olyan dolgot szedtünk össze, amit hasznos tudni a világ egyik legnagyobb versenye előtt.

részletek
Olvastad már?