Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

GresiniRacing

Új győztes: Bastianini nyert a Gresini Ducatival

Az erre az évre ismét független csapattá váló alakulat olasz motorosa a hajrában kapta el az addig vezető Pol Espargarót, így első MotoGP-s győzelmét aratta. Brad Binder és a repsolos spanyol még a dobogón.

részletek

Az első fecske: debütált a Gresini Ducati

Az újra teljesen szatellit istállóvá alakuló és a Ducati partnerévé váló Gresini Racing nyitotta a csapatbemutatók sorát a MotoGP-ben: lehullt a lepel Enea Bastianini és Fabio di Giannantonio gépéről.

részletek

Ducatira vált a Gresini, megvan a párosuk is

A Német GP előtt végre hivatalosan is bejelentették, hogy az eddig az Aprilia gyári partnereként szereplő istálló 2022-től a bolognaiak motorját fogja használni – két olasz tehetséggel a nyeregben.

részletek

Bemutatta második versenyzőjét és festését az Aprilia

A nemrég elhunyt csapatmenedzser, Fausto Gresini előtt is tiszteleg az RS-GP idei dizájnja – emellett végre azt is megtudtuk, ki lesz Aleix Espargaro csapattársa a 2021-es idény során.

részletek

„Egy hihetetlen harcos és partner” – Gresinit gyászolja a MotoGP-paddock

A korábbi kétszeres 125 köbcentis világbajnok és legendás csapatvezető kedd délelőtti halála óta özönlenek a közösségi médiában a részvétnyilvánító bejegyzések a riválisoktól és versenyzőktől.

részletek

Szakít az Apriliával a Gresini Racing

Ahogy arra korábbi pletykák alapján számítani lehetett, 2022-től már nem a noalei márka gyári csapataként indul a MotoGP-ben Fausto Gresini alakulata, hanem újra teljesen független istállóként.

részletek

Rossi egyik tanítványa az Apriliánál?

Azok után, hogy a kilencszeres vb-győztes féltestvére, Luca Marini leigazolását bejelentette az Esponsorama Ducati, most úgy hírlik, Marco Bezzecchi pedig a fő esélyes lehet Andrea Iannone pótlására.

részletek

A Gresini Aprilia idei versenygépe is bemutatkozott

A gyári csapatok közül utolsóként a noale-i márkán volt a sor, hogy végre megtartsa hivatalos csapatbemutatóját, amelyen két új pilótájuk, Aleix Espargaro és Sam Lowes prezentálták az RS-GP 2017-es festését.

részletek

Az Aprilia nem értékeli negatívan a tesztet

A MotoGP idei első hivatalos tesztjén, Sepangban vetette be először új motorját az Aprilia Racing Team Gresini. Az eredmények egyelőre nem túl biztatóak, de a hivatalos nyilatkozatok alapján nem csüggednek.

részletek

Aprilia: Nagyon fontos, hogy két tapasztalt versenyzővel rendelkezzünk

Az Aprilia jövőre a Gresini Racing oldalán gyárilag is visszatér a gyorsasági motoros világbajnokság királykategóriájába, ahol Alvaro Bautista és Marco Melandri lesznek a pilótáik. Romano Albesiano Aprilia-főnök úgy véli, rendkívül fontos volt, hogy nagy tapasztalattal rendelkező versenyzőket szerződtessenek 2015-re.

részletek